Ne e dimë se ku exacly është bug. Ne kemi gjetur se në funksion vbet_global_start në vBET dosjen php.
ndoshta, ne të kalojë një url keq për funksionin vBulletin (exec_header_redirect).
Michał është duke punuar për këtë.
Ne e dimë se ku exacly është bug. Ne kemi gjetur se në funksion vbet_global_start në vBET dosjen php.
ndoshta, ne të kalojë një url keq për funksionin vBulletin (exec_header_redirect).
Michał është duke punuar për këtë.
Nuk ka problem, ne me të vërtetë nevojë për një fix për këtë problem asap
Done Na vjen keq që duhej të priste. Zgjidhja do të përfshihen në publikimin e ardhshëm. Ne tashmë janë duke e përdorur atë në forumin tonë, kështu që redirection i ri pas është duke punuar mirë këtu.
Për doze ju lutem:
1. Redaktoj përfshin / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. Gjej të:
3. Replace nga:Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
Unë shoh në titullin që ju të përshkruar 2 çështje në një fije. Por, Kamil konfirmohet vetëm një nga ato. Ju lutem tregoni pikërisht si ju shënuar Forum Si Të Lexuar. Unë thjesht nuk mund të gjejnë mundësi të tilla - ndoshta në kërkim në vendin e gabuar
I kontrolluar atë në forumin tonë provë dhe unë nuk kam këtë bug. Çdo gjë është duke punuar si duhet.Code:404 error
Pra, ju lutem dërgoni me Michał (vbet) Akses të plotë tek admincp tuaj dhe FTP duke PM. Ai do të përpiqemi të gjejmë një zgjidhje dhe fix it!
Thanks
Unë ende duke pritur për përgjigje. asnjë përgjigje - Unë supozoj se është ok.
Nëse jo ok, ju lutem shkruani këtu dhe unë do të hap këtë thread përsëri
Kjo çështje ende ekziston, në forumdisplay, Nëse i kliko shigjetën për të goto postin e ri për një fije, ajo gjithmonë merr mua për mesazhin e parë, nuk mesazhin e parë të palexuar.
Regjistrohu në forum tim dhe ju do të shihni atë.
Nëse i disable vbet, çështja shkon larg.
Fundit edituar nga Snake; 11-08-10 në 23:39.
Upgraded to 3.3.5 dhe të gjitha çështjet URL duket të caktuar, kështu që nuk ka problem, thanks.
në rregull
thanks for konfirmim