Dobrý den,
1. Kolik je branding bez poplatku za placené verze. (Cena v australských dolarech)
3. Můžete mi dát nějakou představu o tom, jak dlouho trvá dostat tento skript nainstalovat a správně funguje![]()
Dobrý den,
1. Kolik je branding bez poplatku za placené verze. (Cena v australských dolarech)
3. Můžete mi dát nějakou představu o tom, jak dlouho trvá dostat tento skript nainstalovat a správně funguje![]()
lol.
de.finance.yahoo.com / waehrungen / waehrungsrechner / # = od USD, k = AUD, AMT = 1
Tady to máš
Dobrý den,
Vezměte prosím na vědomí, že naše ceny jsou v USD a kolik to bude v australských dolarech závisí na aktuální kurz - které mohou být změněny pokaždé. Takže budete muset kontrolovat, co je aktuální kurs Paypal.
1. Branding zdarma stojí $ 135 (v USD)
2. vBET licence stojí $ 90 (v USD)
3. Instalace je snadná a rychlá. Vkládat, importovat soubor s produktem a konfiguraci, jak je popsáno v readme.html-li nastavit správně, můžete skončit instalace během několika minut.
Pokud konfigurujete špatně, některé konflikty s jinými pluginy a integraci s dalšími pluginy vBET není správně, pak to bude trvat tak dlouho, jak si nastavíte vše správně. Vezměte prosím na vědomí, že v případě problémů, které mají naši bezplatnou online podporu, a pokud máte pocit, že to je pro nás lepší udělat celou instalaci, pak stačí koupit instalační služby ($ 30).
Dobrý den,
Máte problémy s podáním objednávky.
Formulář není funkční.
Nelze vložit info.
Goanna
Jejda, promiň,
Nechtěl jsem zaškrtnout tlačítko Souhlasím. He he
Nevěděla, že jsem musel zaškrtnout dohody tlačítka, než jsem se vyplnit formulář.
Naposledy upravil Goanna; 21-06-10 na 15:51.
Takže jak jsem pochopil všechno, co je v pořádku![]()