Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 13

Závit: Problémy s 3.1.0 právě koupil!

Exclamation Problémy s 3.1.0 právě koupil!

No, právě jsem koupil VBet 3.1.0, a když na Vbet Main, můžu se dostat nic! To mě ptá na můj zadat licenční číslo, ale není žádné tlačítko pro odeslání formuláře poté ...

My instalace zdařila hladký bez jakýchkoliv problémů, ale já jsem tam zablokovány. Musel jsem odinstalovat verzi 2 zcela před (výrobků a soubory).

Co mám dělat odtamtud? Chtěl bych ji používat, protože teď jsem si ho koupil!
    Naposledy upravil vBET; 05-11-09 na 06:08. Důvod: Špatné BBCode

A proč vidím francouzské vlajky na můj předchozí příspěvek? Jsem napsal svou zprávu v angličtině, a to ve francouzštině! Já to nechápu.

Jako výchozí vybraném jazyce zde na fóru je angličtina, ale všechny nabídky vidím ve francouzštině! Jak to?

Edit: Jsem napsal tuto zprávu v angličtině taky, ale to teď boty se jen ve francouzštině ?****** Co se děje??
    Naposledy upravil Cybershaolin; 05-11-09 na 06:09. Důvod: Přílohy: opět problémy

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal Cybershaolin View Post
    A proč vidím francouzské vlajky na můj předchozí příspěvek? Jsem napsal svou zprávu v angličtině, a to ve francouzštině! Já to nechápu.

Jako výchozí vybraném jazyce zde na fóru je angličtina, ale všechny nabídky vidím ve francouzštině! Jak to?
    Je to proto, že jste řekl, že je to mod ve francouzštině Nastavením lang BBCode ručně nebo automaticky (výchozí nastavení uživatelského jazyka).

Datum registrace
    10. 2009

No, právě jsem koupil VBet 3.1.0, a když na Vbet Main, můžu se dostat nic! To mě ptá na můj zadat licenční číslo, ale není žádné tlačítko pro odeslání formuláře poté ...

My instalace zdařila hladký bez jakýchkoliv problémů, ale já jsem tam zablokovány. Musel jsem odinstalovat verzi 2 zcela před (výrobků a soubory).

Co mám dělat odtamtud? Chtěl bych ji používat, protože teď jsem si ho koupil!
    To není normální. Možnosti panel je vytvořen motoru vBulletin - prosím znovu načíst stránku. Pokud se nestane zkuste import znovu soubor s produktem.
    Také se ujistěte, že jste CURL nainstalován na serveru (pokud 2.x pracoval, pak je).

V žádné problémy - jen se zeptejte a my Vám rádi pomůžeme

No, vlastně jsem chtěl vyzkoušet na místě před instalací na své živé forum. Místě, i když se snažím obnovit stránku, pouze info vidím na té VBet Hlavní je licence věci. Zpětného dovozu zboží nepomohlo ani.

Také jsem byl jedním z těch, kteří darovali do 3.1.0 je k dispozici ke stažení? Nebyli jsme měli dostat slevu, pokud by se zdálo 3.x?

Na něco jiného, zde na své vlastní fórum, mohl byste mi říct, proč, když se můj jazyk je nastaven v angličtině, vidím všechny nabídky, sloupky, atd. ve francouzštině? Zkoušel jsem vymazat cookies, cache, osvěžující stránky, ale nic nepomáhalo, jsem stále ve francouzštině!

Datum registrace
    10. 2009

Naposledy upravil vBET; 05-11-09 na 16:17.

Datum registrace
    10. 2009

Také jsem byl jedním z těch, kteří darovali do 3.1.0 je k dispozici ke stažení? Nebyli jsme měli dostat slevu, pokud by se zdálo 3.x?
    My jsme oznámit, nic takového

Na něco jiného, zde na své vlastní fórum, mohl byste mi říct, proč, když se můj jazyk je nastaven v angličtině, vidím všechny nabídky, sloupky, atd. ve francouzštině? Zkoušel jsem vymazat cookies, cache, osvěžující stránky, ale nic nepomáhalo, jsem stále ve francouzštině!
    Stačí kliknout anglická vlajka vrátit do anglického jazyka A zkontrolujte nastavení uživatelského jazyka v uživatelské CP - mod chce být chytrý, takže když někdo řekne, že jeho výchozím jazykem je francouzština, že přinese jej zpátky do francouzštiny.

Quote Původně odeslal vBET View Post
    I když se mi spustit lokálně, stále mám přístup k internetu prostřednictvím své lokální forum ... Ale existuje způsob, jak tuto práci, protože chci vyzkoušet, než se s ní žít ... Neexistuje nic, co blokuje fóra. Proč jste s tím, že část o utrpení s tím, co mám teď a že Internet je společné pro fórum? Myslíte si, že to není fér, aby Zkuste si otestovat, než riskovat věci na živé forum dřív? A ano, byl 2.x běží bez problémů předtím.

My jsme oznámit, nic takového
    No, brát přímo z vašeho příspěvek # 720 v vbulletin.org:

Quote Původně odeslal NLP-er
    To je důvod, proč - každý, kdo daroval mi v tomto projektu až do této chvíle se dostanete 1 zdarma využití licence a 1 kredit zdarma odkaz na zrušení licence pro 3.0.0
    To je nějaká sleva ... ale nenabídli mi to ještě ... Tak jak se mohu ještě jednou bez využití licence a zrušení licence?

Stačí kliknout anglická vlajka vrátit do anglického jazyka A zkontrolujte nastavení uživatelského jazyka v uživatelské CP - mod chce být chytrý, takže když někdo řekne, že jeho výchozím jazykem je francouzština, že přinese jej zpátky do francouzštiny.
    Našel jsem proč. To bylo přidání / FR na konci, ne jen http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/

Datum registrace
    10. 2009

I když se mi spustit lokálně, stále mám přístup k internetu prostřednictvím své lokální forum ... Ale existuje způsob, jak tuto práci, protože chci vyzkoušet, než se s ní žít ... Neexistuje nic, co blokuje fóra. Proč jste s tím, že část o utrpení s tím, co mám teď a že Internet je společné pro fórum? Myslíte si, že to není fér, aby Zkuste si otestovat, než riskovat věci na živé forum dřív? A ano, byl 2.x běží bez problémů předtím.
    Jen proto, že připojení k internetu je nutné pro tento mod spustit
    O testování Prosím, Test Forum není k dispozici veřejnosti.

To je nějaká sleva ... ale nenabídli mi to ještě ... Tak jak se mohu ještě jednou bez využití licence a zrušení licence?
    Je to jednoduché - protože nesplňují podmínku popsal. Podívejte se na zprávy dni

Našel jsem proč. To bylo přidání / FR na konci, ne jen vBulletin Enterprise Translator (vBET) - Powered by vBulletin
    Jsem rád, že jste vyřešil tento jeden.

Máte stále problém s instalací? Pokud ano, prosím PM mě přístup k FTP správce CP a já se podívat

Jen proto, že připojení k internetu je nutné pro tento mod spustit
    O testování Prosím, Test Forum není k dispozici veřejnosti.
    Testovací fórum místně znamená samo o sobě, že není nikoho ukázat!

Jak jsem řekl, nejsem schopen vidět možnosti vBet Hlavní mého admincp při testování se na můj místní fórum. O uvedení své hack na forum mého života, tak nevím, už to, co budu dělat s tím, protože jsem se opravdu ocení typ odpovědi, které mi tady.
    Naposledy upravil vBET; 06-11-09 na 00:56. Důvod: Soukromé záležitosti se stěhoval do hodin

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •