Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 2 12 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 13

Wątek: Problemy z 3.1.0 właśnie kupił!

Członek

Exclamation Problemy z 3.1.0 właśnie kupił!

Cóż, właśnie kupiłem vBET 3.1.0 i gdy na vBET Main, Nie mam dostępu do niczego! To żebym podać swój numer licencji, ale nie ma żadnego przycisku, aby wysłać formularz po ...

My Instalacja przebiegła gładkie bez żadnych problemów, ale jestem tam zablokowane. Miałem przed zamontowaniem w wersji 2 całkowicie przed (produktu i pliki).

Co zrobić, stamtąd? Chciałbym używać go teraz, ponieważ właśnie kupiłem to!
    Ostatnio edytowane przez vBET; 05-11-09 W 06:08. Powód: Zły BBCode

Członek

I dlaczego widzę flagi francuskiej w moim poprzednim poście? Napisałem wiadomość w języku angielskim, nie w języku francuskim! i nie rozumiem.

My domyślnie wybrany język tutaj na forum jest po angielsku, ale wszystkie menu widzę są w języku francuskim! Jak to możliwe?

Edit: Napisałem ten post w języku angielskim także, ale teraz buty się tylko w języku francuskim ?****** Co się dzieje??
    Ostatnio edytowane przez Cybershaolin; 05-11-09 W 06:09. Powód: Edytowane do problemów językowych ponownie

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał Cybershaolin View Post
    I dlaczego widzę flagi francuskiej w moim poprzednim poście? Napisałem wiadomość w języku angielskim, nie w języku francuskim! i nie rozumiem.

My domyślnie wybrany język tutaj na forum jest po angielsku, ale wszystkie menu widzę są w języku francuskim! Jak to możliwe?
    To dlatego, że powiedział, że mod jest w języku francuskim Przez ustawienie lang BBCode ręcznie lub automatycznie (domyślnie język ustawienie użytkownika).

Cóż, właśnie kupiłem vBET 3.1.0 i gdy na vBET Main, Nie mam dostępu do niczego! To żebym podać swój numer licencji, ale nie ma żadnego przycisku, aby wysłać formularz po ...

My Instalacja przebiegła gładkie bez żadnych problemów, ale jestem tam zablokowane. Miałem przed zamontowaniem w wersji 2 całkowicie przed (produktu i pliki).

Co zrobić, stamtąd? Chciałbym używać go teraz, ponieważ właśnie kupiłem to!
    To nie jest normalne. Panelu opcji jest generowana przez silnik vBulletin - Proszę strona przeładować. Jeśli powtórzy spróbuj ponownie plik produktu.
    Upewnij się także, że masz CURL zainstalowanych na serwerze (jeśli 2.x pracował to jest).

W żadnych problemów - zapytaj, a my chętnie pomóc

Członek

Cóż, tak naprawdę, chciałem go przetestować lokalnie przed zainstalowaniem go na moim życiu forum. Lokalnie, nawet jeśli staram się odświeżyć stronę, tylko informacji widzę na th vBET Main rzeczy licencji. Powtórnego przywozu produktu nie pomogło.

Ponadto, byłem jednym z tych, którzy wpłat przed 3.1.0 była dostępna do pobrania? Czy nie mamy do uzyskania zniżki przy 3.x wydaje?

Na inna sprawa, tu na własne forum, możesz mi powiedzieć, dlaczego, kiedy mój język jest ustawiony w języku angielskim, widzę wszystkie menu, posty, itp. w języku francuskim? Próbowałem usunąć pliki cookie, cache, orzeźwiający strony, ale nic nie pomogło, nadal jestem w języku francuskim!

Aby korzystać z vBET, wymagany jest dostęp do Internetu. W przeciwnym razie nie może pracować-tłumaczenia są wykonane z Google. Upewnij się, że nic nie zablokują dostępu do innych firm. Będziesz cierpiał również to, co masz teraz. Dostęp do Internetu jest czymś zwyczajnym dla forów
    Ostatnio edytowane przez vBET; 05-11-09 W 16:17.

Ponadto, byłem jednym z tych, którzy wpłat przed 3.1.0 była dostępna do pobrania? Czy nie mamy do uzyskania zniżki przy 3.x wydaje?
    Nie ogłosić nic takiego

Na inna sprawa, tu na własne forum, możesz mi powiedzieć, dlaczego, kiedy mój język jest ustawiony w języku angielskim, widzę wszystkie menu, posty, itp. w języku francuskim? Próbowałem usunąć pliki cookie, cache, orzeźwiający strony, ale nic nie pomogło, nadal jestem w języku francuskim!
    Wystarczy kliknąć Angielski flag, aby wrócić do języka angielskiego I sprawdź swój język domyślny użytkownik w User CP - mod chce być mądry, więc kiedy ktoś mówi, że jego domyślny język francuski będzie sprowadzić go z powrotem do Francji.

Członek

Quote Napisał vBET View Post
    Aby korzystać z vBET, wymagany jest dostęp do Internetu. W przeciwnym razie nie może pracować-tłumaczenia są wykonane z Google. Upewnij się, że nic nie zablokują dostępu do innych firm. Będziesz cierpiał również to, co masz teraz. Dostęp do Internetu jest czymś zwyczajnym dla forów
    Nawet jeśli go uruchomić lokalnie, mam jeszcze dostępu do Internetu przez moje lokalne forum ... ale czy istnieje sposób aby to robić, bo chcę przetestować go przed udaniem się z tym żyć ... Nie ma nic, że blokuje forum. Dlaczego dodając, że część o cierpieniu z tego co mam teraz i że Internet jest wspólne dla forum? Czy uważasz, że to nie fair, aby wypróbować przed narażeniem rzeczy na żywo forum wcześniej? I tak, 2.x było działa prawidłowo przed.

Nie ogłosić nic takiego
    Cóż, pobierane bezpośrednio z Twojego postu # 720 vbulletin.org:

Quote Napisał NLP-er
    Dlatego - każdy, kto wpłat mnie w tym projekcie do tego momentu, to get 1 free licencyjny i 1 bezpłatny link kredytowej licencji usuwania 3.0.0
    Jest to pewnego rodzaju zniżki ... ale nie oferował mi to jeszcze ... Więc jak mogę dostać jeszcze jedną darmową licencję użytkowania i usuwania licencji?

Wystarczy kliknąć Angielski flag, aby wrócić do języka angielskiego I sprawdź swój język domyślny użytkownik w User CP - mod chce być mądry, więc kiedy ktoś mówi, że jego domyślny język francuski będzie sprowadzić go z powrotem do Francji.
    Znalazłem dlaczego. To było dodawanie / fr na końcu, a nie tylko http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/

Nawet jeśli go uruchomić lokalnie, mam jeszcze dostępu do Internetu przez moje lokalne forum ... ale czy istnieje sposób aby to robić, bo chcę przetestować go przed udaniem się z tym żyć ... Nie ma nic, że blokuje forum. Dlaczego dodając, że część o cierpieniu z tego co mam teraz i że Internet jest wspólne dla forum? Czy uważasz, że to nie fair, aby wypróbować przed narażeniem rzeczy na żywo forum wcześniej? I tak, 2.x było działa prawidłowo przed.
    Tylko dlatego, że połączenie internetowe jest niezbędne do tego, aby uruchomić mod
    O testów prosimy forum testu nie są dostępne na widok publiczny.

Jest to pewnego rodzaju zniżki ... ale nie oferował mi to jeszcze ... Więc jak mogę dostać jeszcze jedną darmową licencję użytkowania i usuwania licencji?
    To proste - bo nie spełniają opisane warunki. Spójrz na datę wiadomości

Znalazłem dlaczego. To było dodawanie / fr na końcu, a nie tylko vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) - Powered by vBulletin
    Cieszę się, że rozwiązanie tego.

Czy nadal masz problem z instalacją? Jeśli tak, proszę PM mi dostęp do Admin CP i FTP będzie to sprawdzić

Członek

Tylko dlatego, że połączenie internetowe jest niezbędne do tego, aby uruchomić mod
    O testów prosimy forum testu nie są dostępne na widok publiczny.
    Testowanie forum lokalnie oznacza sama w sobie, że nie pokazują się nikomu!

Jak powiedziałem, nie jestem w stanie zobaczyć opcje vBET główna w moim admincp podczas testowania go na lokalnym forum. O wprowadzenie hack na moim żywo forum, ja już nie wiem co zrobię z tym, ponieważ tak naprawdę nie doceniają tego rodzaju odpowiedzi, dał mi tutaj.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 06-11-09 W 00:56. Powód: Prywatne problemy przeniósł się do PM

Strona 1 z 2 12 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •