Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: vbseo a. htaccess

Člen
    Datum registrace
    10. 2009

Default vbseo a. htaccess

Já používám vbseo pro různé funkce, kromě SEO nemám žádné přepisování URL pomocí vbseo

Takže mám ještě potřeba přidat:
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & přesměrování = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & přesměrování = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((archiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | obrázky) /
    $ RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    nebo jen:
    RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 dolary? Language = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]
    - Není-li přepisování adres URL s vbseo

(Také byste mohli možná odešlete htaccess soubor zde -. Chcete-li vidět příklad, jak to vypadá na vbseo + vbet)
    Naposledy upravil krisp; 04-11-09 na 15:01.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Pokud používáte vBSEO musíte použít pravidla vytvořená pro fóra s vBSEO - jinak vBSEO nebude fungovat vůbec. Tato pravidla umožňují vBET spolupracovat s vBSEO.

Používáte-li pravidla fóra bez vBSEO, požádá nepůjde o vBSEO vBSEO a neučiní nic, pro tento požadavek.

Člen
    Datum registrace
    10. 2009

Vezměte prosím na vědomí, že nemám. Htaccess vůbec. Vzhledem k tomu, I dont přepisování adres URL s vbeso to není potřeba. Jen jsem používat různé funkce, jako = nofollow, rozšířené metatagů atd. Všechny tyto funkce jsou vbseo pracuje jen s ne. Htaccess vůbec.

Druhý importu vbet výrobek i admincp a fórum jede uplně prázdný a nemám přístup k formě vůbec.

Vytvoření htaccess s jedním.:

RewriteEngine On

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & přesměrování = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & přesměrování = / $ 2 [L, QSA]
    nebo

RewriteEngine On
    RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 dolary? Language = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]

- Není žádný rozdíl. Stil není možné komunikovat s fórem vůbec.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal krisp View Post
    Vezměte prosím na vědomí, že nemám. Htaccess vůbec. Vzhledem k tomu, I dont přepisování adres URL s vbeso to není potřeba. Jen jsem používat různé funkce, jako = nofollow, rozšířené metatagů atd. Všechny tyto funkce jsou vbseo pracuje jen s ne. Htaccess vůbec.

Quote Původně odeslal krisp View Post
    Druhý importu vbet výrobek i admincp a fórum jede uplně prázdný a nemám přístup k formě vůbec.
    http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8

Také se ujistěte, že uděláte vše instalace a integrace kroky správně.
    V případě, že nebudete zvládnout hodin mě přístupové údaje k FTP a správce CP.
    Naposledy upravil vBET; 05-11-09 na 00:25.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •