Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 11

Závit: Podivné kód

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Default Podivné kód

Našel v souboru vbet_functions_hooks:

PHP Code:
    if (THIS_SCRIPT == 'index' && !isset($_REQUEST['language'])) {
    $vbulletin->templatecache['footer'] .= '
    <span style=\'visibility: hidden;\'>aminiwerting</span>'
    ;

Co je to dobré? Vše, co to udělá, je přidat další řádku níže fórum.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Většina možná je to vedlejší účinek některých našich interních testů (třeba na kreditní link - opravdu těžké teď říct ), Který místo toho, aby programátor byl odstraněn jen skrytá ve stylech.

Prosím jen odstranit - jak jste psal - to nedělá nic

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

To je přesně to, co jsem udělal

BTW, dobrou práci na nejnovější verzi, zdá se, že i ve špičkách se 3Gb vyrovnávací výkon je skvělé! My zatížení serveru nepřekračuje 3,0 minulosti už! (To je s 1200 on-line na 8 jádro Nehalem!)

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal moman View Post
    To je přesně to, co jsem udělal

BTW, dobrou práci na nejnovější verzi, zdá se, že i ve špičkách se 3Gb vyrovnávací výkon je skvělé! My zatížení serveru nepřekračuje 3,0 minulosti už! (To je s 1200 on-line na 8 jádro Nehalem!)
    Je to opravdu skvělé slyšet, že naši zákazníci jsou spokojeni na náš produkt Stále máme optimalizaci plánů (jako soubor vyrovnávací paměti cache a podporu), ale nejprve musí implementovat některé funkce, požadavky našich uživatelů

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

S pozdravem Tento kód je stále přítomna v 3.3.3.

Datum registrace
    10. 2009

LOL Zavřel jsem problém, jako v případě řešení problémů a tak jsme chybět ve výrobě. Jsem otevřením se s ní zacházet odpovídajícím způsobem příště.

Prosím, odstraňte z něj pouze jako minule. Omlouváme se za problémy

Nováček
    Datum registrace
    10. 2009

Mohl byste mi prosím, jak odstranit z mého BF verze 3.33?? Také jsem vám poslal pm

<span style='visibility: hidden;'> aminiwerting </ span>

Nevadí jsem zjistil, že
    Naposledy upravil chick; 12-05-10 na 20:49.

Datum registrace
    10. 2009

OK - máme řešení pro to. To bude součástí příští verze. Podle kódu poznámky této části je užitečné pro nás pro diagnostické účely (někdy pomáhá v případě problémů zjistit, to je věc, šablony, nebo ne). Takže kód zůstane, ale bude muset změnit styl (pro: display: none;) A nebude mít absolutně žádný vliv na uspořádání

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Měli byste si kód zcela neviditelné koncovému uživateli SEO a šířku pásma pro úsporu účely. Něco po linii PHP podmíněné kontrola globální proměnné ladění by bylo mnohem více profesionální.

Datum registrace
    10. 2009

Ano, ale máme často problémy, když se stal k nám do klient-server. Ne všichni chtějí sdílet přístupové údaje - celá věc je řešena 10 krát delší než, a tak dále.

Vezměte prosím na vědomí, že skutečné řešení nebude mít vliv na SEO vůbec - to maličkost, platí jen pro hlavní stránku fóra. A jak je popsáno již několikrát pomohl s klienty, které není standardní rozvržení a některé problémy.

Budeme i nadále přemýšlet o nějaké jiné řešení, které nám pomohou v diagnostice našim uživatelům problémy bez nutnosti žádat o přístupové údaje. Pokud máte nějaké rady budeme rádi za to

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •