Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12
Výsledky 11 na 15 z 15

Závit: Větší zátěž problémy

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal Snake View Post
    Byl jsem na stavbách 10 let, jsem si plně vědom 10x zatížení neznamená 10x zdroje, přestat se mě jako idiot a krmení lžičkou mě nesmysl. Holá fakta jsou s tímto mod vs jiných volných mod vašeho vozu je mega. A ve špičkách svých stránkách je nyní pomalý a necitlivý. Ano, stránky překládat rychle mimo špičku, ale za cenu pomalého serveru později během dne. Mám Quad-Core, 15K SAS RAID server, který je optimalizován v pohodě, ale spustit 0,50 celý den před tím s velkým provozem. Je to VBET kód, který přidává zátěž a díky serveru pomalu špičce, to je fakt, to není zvýšení provozu, měl jsem stejný provoz a boty před serveru vyrovnali dobře, je to překlad produkt. Období. Pospěšte si a opravit ho, opravdu nechci, aby zaplatit dalších 300 liber měsíčně na server, stačí spustit aktualizaci MOD lol.
    Chápu, že jste už byl obeznámen s informace o zatížení serveru, které jsem vám dal. Uvědomte si prosím, že nemám žádné znalosti o tom, jak pokročilé je, každý z tisíců našich uživatelů a pokaždé, když dám prdel úplné informace, může být užitečné. To znamená, že jsem vás chovat jako idiot - to znamená, že se starám o dává informace, které mohou být užitečné pro tebe a pro hodnocení stavu serveru. Prosím místo mě ostatní zdarma mod, který o to mluvíte rád udělá nějaké srovnání Také kdykoli jste svobodně vybrat nejlepší řešení pro vás.

Ověřil jsem si forum znovu a znovu zdá se reagovat velmi rychle. Prosím, dejte mi nejlepší doba, aby se mohli pozorovateli, co píšete o své pomalé reakce na špičce.

Pokud si chcete zkontrolovat, jak vaše provozu měnit, protože vBET - prosím vygenerovat zprávu, která vám ukáže všechny návštěvnosti si stránky - to je to, co vydělal díky vBET.

Máte naprostou pravdu, že překlady potřebuje další zdroje - není žádná jiná cesta a vy se nikdy najít produkt, který bude překládat vaše stránky bez jakýchkoli nákladů. Jak jsem již zmínil většinu času nutné čekat na překlad Google, když to není z cache, která během této doby své nitě musí čekat na odpověď, co má největší vliv na zatížení serveru. Můžete nastavit větší vyrovnávací paměť Time To Live - pak často vyžaduje překlady budou již v cache. Ale za to, že cache překlady jakéhokoli produktu bude muset počkat na překlad. Neexistuje žádný jiný způsob.

Vezměte prosím na vědomí, že si myslí, že musí být rozdělen mohli opravit.

Jak jsem již napsal, vás budeme neustále zlepšovat vBET výkon. A já jsem už napsal, si, že jsme připraveni zlepšení výkonu, které jsou nyní v beta fázi vBET4.x. Dnes jsme vydá novou verzi s vBET4.x další zlepšení výkonu. A když se chyby pro ty, kteří (pokud existuje), korigovat se bude pohybovat těch vylepšení vBET3.x není nutné tlačit.

Také nikdo vynutí další 300 SYP za měsíc zaplacený server - je dělat vlastní rozhodnutí a máte zde spoustu možností. Klesající počet podporovaných jazyků, nebo dokonce i přechod na jiný produkt, který jste se zmínil, je mnohem lepší. Naprosto chápeme, že řešení, které používáte, musí přizpůsobit vaše potřeby a možnosti. Jsme rád, poskytnout našim klientům lepší a lepší výrobek. A jsme si vědomi, že v situaci, kdy žádost musí čekat na odpověď formuláře další server zatížení serveru bude větší bez ohledu na to budeme používat řešení. Budeme rádi, pokud jste zůstat s naším produktem a nakonfigurovat tak, aby vešel ty vaše možnosti. A my vám ochotně poskytnou ruku v této oblasti

Prosím uvědomte si, že jsme právě dal nové řešení integrovat s Sitemap Generator. Pokud jsou začleněny - naleznete nové integrace instrukce zde: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    To výrazně zvyšuje rychlost generace Mapa (na našem fóru více než 12 krát).

Datum registrace
    10. 2009

Je to jasné jako den pro mě byl tento mod byl propuštěn bez řádného vyšetření, a jasně majitel nemá zájem o řešení problémů.

Nezdaří.

O řešení problému. Je mi líto. I mylně předpokládat, že dává vám v první reakci této informace, mi bylo jasné, že se řešení problému:
    Quote Původně odeslal vBET View Post

...

A vy jste 100% pravdu - to můžeme udělat lépe, budeme a děláme to po celou dobu Jen počkej, až jsme se přesunout všechna zlepšení, která jsme během realizace vBET4.x

Pokud mohu vám poradit - zkontrolujte, jak můžete optimalizovat vBET: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    Obzvláště je dobré zvážit vypnutí některých jazyků a blokování irelevantní stránek robots.txt
    Naposledy upravil vBET; 19-03-10 na 03:02.

Datum registrace
    10. 2009

Michael, Mýlíte se, je toto zatížení není způsoben nárůstem dopravy, je to způsobeno tím, čtení a psaní překladů k MySQL.

Pokud se vBulletin tým může číst a zapisovat do MySQL s nízkým zatížením, proč nemůžete vy?

Chudák můj přítel kód.
    Ty již bylo poznamenáno, že máme plánovanou podporu cache systémů (souborů i stávající motory). Prosím, zvažte, jaké jsou vaše záměry v této diskusi, a to se děje správným směrem ke zlepšení stavu tour serveru - pokud je ještě místo.

Vaše otázka se předpokládá, že zatížení je způsobena komunikace s mysql. Můžete nám dát prosím zdroj tohoto diagnostikování? Bude to šťastně studium

Nováček
    Datum registrace
    03. 2010

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal sarangan View Post
    Kterou verzi používáte? Prosím aktualizujte na poslední verzi - udělali jsme skvělý výkon zlepšení. Mnoho uživatelů napsal své díky za to, jak velký rozdíl - zejména v oblasti zatížení serveru

Úpravy:
    Jen jsem zkontrolovat fórum a vBET pracuje tam - prosím, nepište nepravdivé prohlášení o vBET stavu.
    Naposledy upravil vBET; 22-04-10 na 14:58.

Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •