Chápu, že jste už byl obeznámen s informace o zatížení serveru, které jsem vám dal. Uvědomte si prosím, že nemám žádné znalosti o tom, jak pokročilé je, každý z tisíců našich uživatelů a pokaždé, když dám prdel úplné informace, může být užitečné. To znamená, že jsem vás chovat jako idiot - to znamená, že se starám o dává informace, které mohou být užitečné pro tebe a pro hodnocení stavu serveru. Prosím místo mě ostatní zdarma mod, který o to mluvíte rád udělá nějaké srovnání Také kdykoli jste svobodně vybrat nejlepší řešení pro vás.
Ověřil jsem si forum znovu a znovu zdá se reagovat velmi rychle. Prosím, dejte mi nejlepší doba, aby se mohli pozorovateli, co píšete o své pomalé reakce na špičce.
Pokud si chcete zkontrolovat, jak vaše provozu měnit, protože vBET - prosím vygenerovat zprávu, která vám ukáže všechny návštěvnosti si stránky - to je to, co vydělal díky vBET.
Máte naprostou pravdu, že překlady potřebuje další zdroje - není žádná jiná cesta a vy se nikdy najít produkt, který bude překládat vaše stránky bez jakýchkoli nákladů. Jak jsem již zmínil většinu času nutné čekat na překlad Google, když to není z cache, která během této doby své nitě musí čekat na odpověď, co má největší vliv na zatížení serveru. Můžete nastavit větší vyrovnávací paměť Time To Live - pak často vyžaduje překlady budou již v cache. Ale za to, že cache překlady jakéhokoli produktu bude muset počkat na překlad. Neexistuje žádný jiný způsob.
Vezměte prosím na vědomí, že si myslí, že musí být rozdělen mohli opravit.
Jak jsem již napsal, vás budeme neustále zlepšovat vBET výkon. A já jsem už napsal, si, že jsme připraveni zlepšení výkonu, které jsou nyní v beta fázi vBET4.x. Dnes jsme vydá novou verzi s vBET4.x další zlepšení výkonu. A když se chyby pro ty, kteří (pokud existuje), korigovat se bude pohybovat těch vylepšení vBET3.x není nutné tlačit.
Také nikdo vynutí další 300 SYP za měsíc zaplacený server - je dělat vlastní rozhodnutí a máte zde spoustu možností. Klesající počet podporovaných jazyků, nebo dokonce i přechod na jiný produkt, který jste se zmínil, je mnohem lepší. Naprosto chápeme, že řešení, které používáte, musí přizpůsobit vaše potřeby a možnosti. Jsme rád, poskytnout našim klientům lepší a lepší výrobek. A jsme si vědomi, že v situaci, kdy žádost musí čekat na odpověď formuláře další server zatížení serveru bude větší bez ohledu na to budeme používat řešení. Budeme rádi, pokud jste zůstat s naším produktem a nakonfigurovat tak, aby vešel ty vaše možnosti. A my vám ochotně poskytnou ruku v této oblasti
Prosím uvědomte si, že jsme právě dal nové řešení integrovat s Sitemap Generator. Pokud jsou začleněny - naleznete nové integrace instrukce zde: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
To výrazně zvyšuje rychlost generace Mapa (na našem fóru více než 12 krát).