Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 2 z 2

Závit: Pre-Prodej/Upgrade Otázka - Je vBET stále udržována?

Nováček
    Datum registrace
    08. 2010

Default Pre-Prodej/Upgrade Otázka - Je vBET stále udržována?

Dobrý den,
    Já jsem stále běží starší verze vBET (na můj starší v3.8.9 vBulletin) - a při pohledu na upgrade webu na nejnovější v5 stable verze a pak upgrade vBet na aktuální verzi (za předpokladu, že funguje). Ptám se, protože nevidím žádné příspěvky, na dlouhou dobu...

Také mám zájem o upgrade na místě mít povoleno SSL a pochopit, že vBulletin 5 'SSL kompatibilní' -- bude vBET také fungovat, pokud instalace je nakonfigurován pro SSL?

Prosím, můžete, dejte mi vědět na tyto?

Díky

Zakázán
    Datum registrace
    Srpen 2012

vBET byl rafinovaný funkčnost a zákazníci se jen zřídka hlásit problémy, takže tam je málo nových pracovních míst.
    vBET 5 je testován na verzi vB 5.1.9. Můžete otestovat vBET 5 na naší testovací forum: Fórum - Testovací fórum bb 5. Stačí se přihlásit na testovací účet.
    V tuto chvíli nejsou žádné otevřené otázky týkající se SSL. vBET pracuje na výsledek, než je předán na vnější straně, takže šifrování by neměla mít žádný dopad na práci vBET.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •