Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 5 z 5

Závit: Ignorovat url nefunguje

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Default Ignorovat url nefunguje

Dříve jsme dělali ruční řešení pro tento problém vyřešit, ale teď opět to se ukazuje jako problém.

Mám fórum, které funguje jako odkaz a přímo ukazuje na mysite.com / lensreviews.

Přidal jsem "lensreviews" na volbu ignorovat URL, ale pokaždé, když uživatel s překlady hity, které odkazují, že jde do mysite.com / Fórum / lang / lensreviews

Nějakou radu? Si můžete vyzkoušet jako host na mém Domů.

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Update: K tomu dochází pouze pro registrované uživatele s jazykem nastavena v jejich profilu. Zkuste se přihlásit jako *********
    Naposledy upravil vBET; 15-02-10 na 12:39. Důvod: Odstraněno přístupové údaje

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Jdu tam. Také prosím, pro vlastní bezpečnost, neposílejte žádné veřejné přístupové údaje. Prosím pošlete ti PM. Měním svůj příspěvek na odstranění těchto údajů.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Šel jsem tam a přihlášení testovací účet. Byla přesměrována na německý překlad (předpokládám, že test má uživatel nastavit výchozí jazyk německý). Nejdříve jsem otevřel zdrojový HTML a najít všechny "lensreviews" tam - Všechny odkazy jsou v pořádku (tedy bez jazyka). Pak jsem četla jedním z těch, kliknutím na něj a to také funguje dobře - cílová stránka nebyla přeložena.

Prosím zkontrolovat. Pokud problém přetrvává, dejte nám prosím způsob, jak reprodukovat. Ten je zde popsána nefunguje.

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

No, to je dobrá zpráva pro mě! Několik členů popsal tento problém, a já jsem byl schopen reprodukovat dříve, ale není to děje už pro mě jeden. Možná je to proto, že jsem změnil "lensreviews" na "/ lensreviews" v URL ignorovat možnost v poslední době. Díky!

Také díky za odstranění detailů testu přístupu k účtu

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •