Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 2 z 2

Závit: Bezpečnostní problém s admincp odkazy

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Default Bezpečnostní problém s admincp odkazy

Mám. Htaccess ochrana na mou admincp složky. Nicméně, když přístup je s parametrem lang v URL (např. site.com / PL / admincp /), pak ten přístup je obejít! To vypadá jako velmi vážný bezpečnostní problém, pokud je to opravdu chyba.

Také, když je moje forum je přeložen, pak můj admincp odkazy do jazyka paremeter z nějakého důvodu, že ne dřív.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Takže přidat ochranu i překládal admincp adresy URL, nebo ještě lépe - přesměrování v htaccess překládal acmincp URL normální.. To bude nutit jít do admincp v normálním způsobem a zabezpečení bude fungovat. To je konkrétní řešení používá pro Vaše fórum - prosím ho přijme na aktuální nastavení Pokud potřebujete pomoc pro tuto - Ukažte mi prosím vaše aktuální htaccess souborů..

Pokud si nechcete, aby URL sledování pracovat admincp stačí použít "Ignorovat URL" možnost. Osobně si myslím, že to není potřeba vůbec - když jdete do admincp není to z přeložené stránky, a to iv případě, můžete ručně změnit URL. Každopádně "Ignorovat URL" bude mít každý odkaz, který chcete z překladu sledování.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •