Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 5 z 5

Závit: Jak vypnout vbet a udržování překlady?

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Default Jak vypnout vbet a udržování překlady?

Ahoj může mi někdo říct jak vypnout vbet, ale ponechat všechny překlady spíše než příspěvky návrat? Mám 2,6 Ghz 12 mb cache vyhrazený server *** Ram a stále zatížení je vysoká a někdy příliš mnoho, dělala jsem optimalizaci to byla kolem, ale už je jen malý rozdíl, jediný způsob, jak snížit jej nyní by zablokovat vyhledávače, což by ovšem znamenalo smrt našeho Společenství.

Tak, co bych chtěl udělat je zpět na jen pomocí vbseo, ale zachovat všechny překlady, zatím si. Někdo prosím poradit?

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Ahoj
    vBET podporuje, není překlad nové příspěvky. Můžete se pokusit rozšířit poryv cache TTL, ovlivní s použitím méně proces, ale obsah pro hosty bude nesmí být k datu.
    Udělal jsem test čas odezvy od WebSitePulse.com a pro původní stránky je: 1.018 a translated(as guest) 1.151, proto možná bychom mohli possiblie zvážit další důvod, proč fórum funguje tak pomaleji.
    Naposledy upravil r.dziadusz; 15-04-12 na 12:49.

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Ahoj Promiň jsem nebyl zpět na této dříve, ale většina časy, kdy jsem vyzkoušet váš web jeho dolů.

Moje stránky nefunguje pomalý, co říkám, je zátěž je vysoká, vždy, když mám BB v provozu, jsem se vrátit k monitoring jako standardní zátěž klesne-li, jsem se přestěhoval na serveru, který má nyní *** Ram a 3,2 Ghz procesor (Quad Core).

Co jsem se ptal, bylo, je tam stejně stop vBet překlad už ale udržet překlady, které jsou již v cache a databáze, aby lidé mohli ještě navštívit www.mysite.com/FR/mythread_content.html a francouzský překlad, že už jsem na to.

Překlad je stále příliš drahá, Google a Microsoft platí překlady, není příliš mnoho z Apertium a zatížení serveru. To je proč, protože teď rád bych jej vypnout od dále překládat, ale přesto umožňují uživatelům vidět již přeložených obsah, chápu že ' nebude se nový přeložený obsah a překlady bude starý, ale jako obsah každého přeložil post nemění (uživatelé nemohou upravovat své posty) neexistuje žádný problém.

S pozdravem,
    Simon

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Co jsem se ptal, bylo, je tam stejně stop vBet překlad už ale udržet překlady, které jsou již v cache a databáze, aby lidé mohli ještě navštívit www.mysite.com/FR/mythread_content.html a francouzský překlad, že už jsem na to.
    Není tam žádná taková možnosti v vBET. Ale pokud chcete jen zastavit překládat nové příspěvky - bez měnící se vám fórum-účinnost - stačí jen odstranit všechny klíče/přihlášení z vašeho atd adminCP -> vBET -> Překlad služeb

Člen
    Datum registrace
    Srpen 2012
    Umístění
    Atlanta

Zkuste zátěže...Pomocí dvou serverů. CDN může pomoci také.

Plus minify a používat ukládání programů, aby mezipaměť prohlížeče za týden.
    Opcode caching přes memcache je nejlepší volbou, protože mohou oblak více serverů dohromady, ale APC je další dobrá volba

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •