I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Results 1 te 5 e 5

Thread: Si për të fikur vbet dhe për të mbajtur përkthime?

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Default Si për të fikur vbet dhe për të mbajtur përkthime?

Hi mund dikush më tregoni se si për të fikur vBET por mbani të gjitha përkthimet sesa postet kthehet? Unë kam një server të dedikuar 2.6Ghz 12MB cache *** Ram dhe ende ngarkesës është i lartë dhe nganjëherë shumë, unë kam bërë të gjitha thats të optimizuar është postuar rreth, por kjo është bërë një ndryshim të vogël, e vetmja mënyrë për të ulur atë tani do të jetë për të bllokuar motorët e kërkimit e cila natyrisht do të thotë për vdekjen e komunitetit tonë.

Pra, ajo që unë do të doja të bëni është të shkoni përsëri në vetëm duke përdorur vBulletin por mbani të gjitha përkthimet që unë kam deri tani. Dikush mund të këshillojë ju lutem?

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Hi
    vBET nuk mbështet jo përkthimin postimet e reja. Ju mund të provoni të zgjasë shpërthim cache TTL, ajo do të ndikojë me pak proces përdorimi, por përmbajtje për mysafir nuk do të jetë në datën.
    Unë e bëri kohë testin përgjigje nga websitepulse.com dhe për faqen orignal është: 1,018, dhe për të përkthyer (si mysafir) 1.151, prandaj ndoshta ne mund të possiblie konsiderojmë arsye tjetër se përse forum punon në mënyrë të ngadalshme.
    Fundit edituar nga r.dziadusz; 15-04-1212:49.

Senior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    256

Hi vjen keq unë nuk kam qenë përsëri në këtë herët por herë më kur mundohem faqen tuaj poshtë saj.

Web faqen time nuk është duke punuar ngadalë, atë që unë jam duke thënë është ngarkesa është e lartë, gjithmonë kur i kanë në përdorim vBET, nëse unë kthehem në AlbaForum si ngarkesa bie standard, unë kam lëvizur në një sever që tani ka * Ram *** dhe 3.2Ghz procesor (Quad Core).

Ajo që unë isha duke kërkuar ishte, është ka gjithsesi për të ndaluar vBet përkthimin më, por të mbajtur përkthimet që janë tashmë në fshehjen e të dhënave dhe kështu që njerëzit ende mund të vizitoni www.mysite.com / fr / mythread_content.html dhe të shohin përkthimin frëngjisht që unë tashmë kanë për të.

Përkthimi është duke u bërë shumë të shtrenjta, si Google dhe Microsoft janë paguar tani përkthime, nuk ka shumë nga Apertium dhe ngarkesës server. Kjo është arsyeja pse, tani për tani unë do të doja për ta kthyer atë nga jashtë përkthimin më tej, por ende i lejojnë përdoruesit për të parë përmbajtjen e përkthyer tashmë, unë e kuptoj se nuk "nuk do të ketë përmbajtje të re përkthyera dhe përkthime do të jenë të vjetra, por si përmbajtje të çdo postimi të përkthyer nuk ndryshon (përdoruesit nuk mund të modifikoni postimet e tyre) nuk ka asnjë problem.

Regards,
    Simon

Pension;)
    Antarësuar
    Gusht 2011
    Postime
    441

Ajo që unë isha duke kërkuar ishte, është ka gjithsesi për të ndaluar vBet përkthimin më, por të mbajtur përkthimet që janë tashmë në fshehjen e të dhënave dhe kështu që njerëzit ende mund të vizitoni www.mysite.com / fr / mythread_content.html dhe të shohin përkthimin frëngjisht që unë tashmë kanë për të.
    Nuk ka opsione të tilla në vBET. Por në qoftë se ju duan vetëm për të ndaluar përkthimin postimet e reja - pa ndryshuar ju forum-efikasiteti - vetëm për të hequr të gjitha çelësat/hyrje etj tuaj adminCP -> vBET -> Përkthimi ofruesit e

Anëtar
    Antarësuar
    Gusht 2012
    Vend
    Atlanta
    Postime
    39

Provoni balancimin e ngarkesës ... Përdorni dy serverat. Një CDN mund të ndihmojë shumë.

Plus minimizoj, dhe të përdorni programe caching për të mundësuar cache shfletuesin për një javë.
    Caching Opcode nëpërmjet memcache është alternativa më e mirë sepse ju mund të mjegullojë servers të shumta së bashku, por APC është një tjetër opsion i mirë

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •