Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 3 z 3 FirstPrvní 123
Výsledky 21 na 26 z 26

Závit: Lidé, kteří navštíví web jsou nejprve otázku v ruštině?

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

To není vysvětlení, můj prohlížeč nikdy nebyla nastavena do ruské, ale viděl jsem to, když jsem odhlášen, stejně jako on, nemohu ručit, že jeho prohlížeč nikdy nebyla ruská, ale je indický, žije v Novém Dillí a typy a hovoří v angličtině, tak proč by naše soubory cookie číst jako ruský?

V důchodu;)
    Datum registrace
    08. 2011

Moje omluvit to číst záhlaví, možná dokonce nikdy set/použití ruského jazyka, ale váš prohlížeč může řídká byli. To je všechno můžu říct bez kontroly - Promiň nevidím toto okno

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Vypnul jsem ruského jazyka, když automaticky otevírané okno pomůže vám Jakmile jste ji považoval, to neodezní (alespoň ne na chvíli!), není možné pro můj prohlížeč "myslet" jsem nastavil nebo využití ruského jazyka, jediný jazyk, který kdy byl nastaven v prohlížeči je výchozí anglický UK, jak jsem řekl, nemohu ručit pro uživatele, který ohlášení, jsem zažil předtím a im jistý, ostatní jsou taky.

V pořadí za chybu jazyka konat buď bude muset fyzicky změnit, použití softwaru pro změnu to (vBET) nebo nás ruské proxy (nebo serveru proxy nastavení předstírat, že ruské) z nichž pouze jeden je možné pro mě a to je vBET.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Ahoj. Pochopit, kam se chystáte. Máš jednoduchá odpověď - chování je nucen vy - jste nastavit v nastavení.
    A vy můžete snadno jej vypnout Admin CP -> vBET -> Misc -> Přesměrování uživatele jazyka.
    Jdi tam a nastavte Zakázáno. vBET nebude ptát nebo přesměrování už.

To je skvělé, že vBET se chová, jak jste nakonfigurovali. Bylo by špatné, kdyby to ignorovat vaše nastavení. Pro jedno software který jazyk uživatele mluví nebo co tvrdí o jeho nastavení prohlížeče. Pro software záleží jen jsou skutečné hlavičky, která přichází s žádostí. A ty jsou kontrolovány s nastavením diskutujeme o. Nic víc. To je, jak se tady funguje vBET a můžete snadno změnit ji chcete-li. podle vaší konfigurace.

Doporučuji zkontrolovat nastavení vašeho prohlížeče, kdy se to stane znovu (to ještě bude mít zeptal, přesměrování zapnuto). A pokud nenajdete tam v nastavení jazyka jazyk, budete vyzváni k přesměrování, pak zkontrolujte také, co přijde na server (přidat některé protokoly) - uvědomte si prosím, že Internet je velké místo a vaše balíčky přijde hodně místa, je možné, že některé proxy server přidává vlastní hlavičky vašeho přání. Každopádně - není žádná magie. Pokud jste kdy vyzváni k přesměrování vBET a bylo to přesměrovat na ruský jazyk pak debakl vyžádání měl v jazyce hlavičky ruský jazyk na vrcholu všech jazycích známý tím, že vBET. Můžete se podívat sami, pokud budete chtít - stačí jít do souboru /includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php a kontrolní funkce vbet_getRedirectionLanguage. To je rovněž místo pro přidání protokolů, pokud jste něco, co máme bug a chcete nás to dokázat.

Pokud chcete zakázat místo plné uplatnění jeden parametr (které jste si nastavili) - Co myslíš, si, co děláte... Je to vaše fórum. Jsme rádi, vysvětlit, proč se to stalo a jak ji lze změnit. Pokud potřebujete větší pomoc prosím napište

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Michaele, díky za odpověď, Ano nakonfigurovali vBET se zeptat a vBET by měl fungovat bez problémů, ovšem otázkou bylo, že zrušena nebo peopel kdo žádají odhlášení přesměrování otázku, vBET, jak vím, že by měl fungovat tímto způsobem, jazyk je také vždy rusky, tak tady je dva scénáře:
    1. Nezaregistrovaný uživatel z Indie navštíví web, viz je pop up (v ruštině) dotazem, jestli chce nastavit svůj jazyk na ruské, klesá a mohou server prohlížet jako normální v anglické, když přijímá (ale Mějte prosím na paměti, když on nemluví rusky nemůže číst pop up) je přepravováno do Microsoft Office Nápověda - Microsoft Office Diskuse - Excel VBA Programování - Access Programování

2. I řekl o tom (a to viděl sám v minulosti) a odhlásit se z fóra, vyberte odkaz na mě vzít na místo, byl zobrazení před a potom se pop up v ruštině, uskutečňuje stejný scénář jako výše

Jsme odhlásit, jsou-li Proč by jsme být předložena bod pop s nahoru? pop up je pouze pro přihlášení do lidí, že?

Nebude to můj server jako její ve Velké Británii a je vyhrazený, mít úplnou kontrolu nad ním, jako jsem já sadi, já jsem vypnul ruského jazyka teď tak Doufejme že zastaví vydávání.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal Simon Lloyd View Post
    Jsme odhlásit, jsou-li Proč by jsme být předložena bod pop s nahoru? pop up je pouze pro přihlášení do lidí, že?
    Ne, to se stane pro lidi, kteří zahájí nové sezení:
    Quote Původně odeslal Parameter description
    Přesměrování se stane pouze na začátku nové relace (klient musí mít povoleny soubory cookie nebo bude přesměrován pokaždé).
    A je uznané soubory cookie.

Také, jak jsem napsal před tím, než pouze pro váš server záleží jaký jazyk záhlaví přichází s žádostí. A zdá se, že v budce vaše scénáře záhlaví s ruským jazykem přišla s požadavkem. Zkontrolujte konfiguraci serveru - možná jste nastavili některé výchozí jazyk přidány, pokud je nastavena žádná hlavička jazyka. Stejně pochybuju, že tu máme chyby. Tato funkce nebyl upraven velmi dlouhou dobu a funguje skvěle. Můžeme to zkontrolovat jestli se to stane znovu v protokolech - pravděpodobně bude ukázat, co jsem napsal - byl vhodné záhlaví Pošlete tento kód ruského jazyka. I 'm wrong opravíme chyb, ale nejdřív musíme potvrdit, že jakékoli chyby.

Stránka 3 z 3 FirstPrvní 123

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •