Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 18

Závit: Psaní v různých jazycích

Nováček
    Datum registrace
    10. 2009

Default Psaní v různých jazycích

Ahoj Michal,

Ptal jste se mě na jiné vlákno popsat to ve fóru Žádost o vylepšení.

Viz odkaz znovu: klikněte

S tímto hack máte na výběr, pokud angličtině nebo Urdu. Vyberte Urdu a budete skutečně psaní v Urdu, a pak můžete nastavit do angličtiny přepínat pak budou umístěny zprava doleva.

To je něco, co bych rád viděl součástí, ale pochybuji, že se tak stane.
    Naposledy upravil vBET; 15-10-09 na 00:39.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Díky za přání.

Nevím, co je Urdu, takže nechápu otázku. Také žít demo fórum, které nejsem schopen pochopit vůbec

Můžete mi prosím popsat mě více to, co dělá?

Také pokud píšete v angličtině, prosím, nastavit výchozí jazyk na angličtinu, nebo nastavit možnost, že nechcete automaticky přidat jazyk BBCode, kdy psát nový příspěvek. Výchozí jazyk říká, že to, co je výchozí jazyk pro vaše příspěvky Můžete změnit globálně v uživatelské CP, nebo pro konkrétní novou zprávu v editoru.

Nováček
    Datum registrace
    10. 2009

Urdu je jazyk.

Přečtete-li si popis odkazující se vám řekne.

To vám umožní psát nebo typ v Urdu.

Datum registrace
    10. 2009

Urdu, ale není podporován překlad Google, takže není vBET zvládnout ještě způsobit takový text by neměl být přeloženy do dalších jazyků ...

Nováček
    Datum registrace
    10. 2009

To byl jenom příklad.

My tento požadavek je, zda by bylo možné pro nás psát v různých jazycích (v reálném čase), místo psaní na jeden jazyk a pak se to všechno dostane přeloženo později.

Podívejte se na kód, který hack, aby viděli, co mám na mysli.

Datum registrace
    10. 2009

Ale můžete psát v různých jazycích ... Omlouváme se, ale já opravdu nechápu vaše místo.

Když něco napíšete, můžete napsat v reálném čase. A vy můžete napsat, že ve všech podporovaných jazyků, a dokonce v několika jazycích v jedné zprávě. Vy nemusíte psát jen v jednom jazyce

Stačí si přečíst tento článek: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Nováček
    Datum registrace
    10. 2009

Myslím, že máte na mysli s hack, můžete zadat pomocí polské anglické klávesnice, nebo v anglickém jazyce a pak si hack bude překládat.

Je to, jak to bude fungovat?

Nebo například budu moci psát v Hindština Hindština v abecedě, a ne anglicky. Hindština má vlastní abecedy v různých znaků.

Doufám, že dává větší smysl.

Datum registrace
    10. 2009

Při psaní v některých jazykových napište do tohoto jazyka. Pomocí tohoto znaky. Přejít na zkušební zprávy - ty jsou psány v různých jazycích - můžete vidět původní (před překladem) - stačí kliknout na šipku vpravo vlajky na původní jazyk.

Nebo lépe zde. Zpráva dále je v japonštině - to znamená, že je psáno v japonštině - klikněte na šipku a uvidíte původní text, který byl psaný (nevím japonský - je to jen zkopírované z Wiki )

Text automatically translated from: Japanese to: Czech
    Translated text
    Existují koláče, ne alkohol
    Original text

V oblasti testovacích zpráv můžete také vidět hrnce v jiných jazycích - ti všichni byli psán používat své národní znaky. Takže když uživatel z nějaké země, se zaregistrovat do fóra. Nemůže vidět pouze fórum ve svém jazyce - může také psát ve svém jazyce!
    Naposledy upravil vBET; 17-10-09 na 03:45.

Nováček
    Datum registrace
    10. 2009

Viz sítotisk, jsem si vybral můj jazyk Japonce z UserCP -> Upravte své údaje.

Takže když začnu nové vlákno a napište mi vidět jen anglické znaky?

Nováček
    Datum registrace
    10. 2009

Jsem si jist, že to je stále pro vás frustrující, ale Michal viz můj poslední obrazovku.

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •