Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
S tímto hack máte na výběr, pokud angličtině nebo Urdu. Vyberte Urdu a budete skutečně psaní v Urdu, a pak můžete nastavit do angličtiny přepínat pak budou umístěny zprava doleva.
To je něco, co bych rád viděl součástí, ale pochybuji, že se tak stane.
Nevím, co je Urdu, takže nechápu otázku. Také žít demo fórum, které nejsem schopen pochopit vůbec
Můžete mi prosím popsat mě více to, co dělá?
Také pokud píšete v angličtině, prosím, nastavit výchozí jazyk na angličtinu, nebo nastavit možnost, že nechcete automaticky přidat jazyk BBCode, kdy psát nový příspěvek. Výchozí jazyk říká, že to, co je výchozí jazyk pro vaše příspěvky Můžete změnit globálně v uživatelské CP, nebo pro konkrétní novou zprávu v editoru.
My tento požadavek je, zda by bylo možné pro nás psát v různých jazycích (v reálném čase), místo psaní na jeden jazyk a pak se to všechno dostane přeloženo později.
Podívejte se na kód, který hack, aby viděli, co mám na mysli.
Ale můžete psát v různých jazycích ... Omlouváme se, ale já opravdu nechápu vaše místo.
Když něco napíšete, můžete napsat v reálném čase. A vy můžete napsat, že ve všech podporovaných jazyků, a dokonce v několika jazycích v jedné zprávě. Vy nemusíte psát jen v jednom jazyce
Při psaní v některých jazykových napište do tohoto jazyka. Pomocí tohoto znaky. Přejít na zkušební zprávy - ty jsou psány v různých jazycích - můžete vidět původní (před překladem) - stačí kliknout na šipku vpravo vlajky na původní jazyk.
Nebo lépe zde. Zpráva dále je v japonštině - to znamená, že je psáno v japonštině - klikněte na šipku a uvidíte původní text, který byl psaný (nevím japonský - je to jen zkopírované z Wiki )
V oblasti testovacích zpráv můžete také vidět hrnce v jiných jazycích - ti všichni byli psán používat své národní znaky. Takže když uživatel z nějaké země, se zaregistrovat do fóra. Nemůže vidět pouze fórum ve svém jazyce - může také psát ve svém jazyce!