Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 18

Тема: Писане на различни езици

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Default Писане на различни езици

Hi Михал,

Ти ме попита в друга нишка, за да опише този форум Feature Заявка.

Виж, връзката отново: кликнете

С този хак имате избор, ако английски или урду. Изберете урду и вие действително ще бъде пишете в урду и тогава можете да го върна към английски на превключване, след това ще бъдат поставени от дясно на ляво.

Това е нещо, което съм искал да видя включени, но аз се съмнявам, че ще се случи.
    Последната промяна е направена от vBET; 15-10-09 В 00:39.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Благодаря за искане.

Не знам какво е урду, така че аз не разбирам въпроса. Също така живеят демо на форум, който аз не съм в състояние да разберат изобщо

Може ли да ми опише какво прави?

Също така, ако пишете на английски, моля да настроите езика по подразбиране на английски, или да настроите опция, за да не автоматично да добавите език BBCodes, когато пиша нов пост. Език по подразбиране казва какво е език по подразбиране за вашите мнения Можете да го смените в световен мащаб в CP на потребителя, или за специфична ново съобщение в редактор.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Урду е език.

Ако прочетете описанието в тази връзка ще ви кажа.

Тя ви позволява да запис или тип на урду.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Но урду не се поддържа от преводи на Google, така че vBET не може да се справя все още, защото такъв текст няма да бъдат преведени на други езици ...

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Това беше само един пример.

Функцията "Моето искане е, ако би било възможно за нас да пишат на различни езици (реално време), вместо на писане на един език, и тогава всичко се получава преведени по-късно.

Вижте кода за този хак, за да разберете какво имам предвид.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Но можете да пишете на различни езици ... Съжаляваме, но аз наистина не да си точка.

Когато пишете нещо, ще го напиша в реално време. И вие можете да го напиша във всеки поддържан език и дори на няколко езика в едно съобщение. Не е нужно да се пишат на един език

Просто прочетете тази статия: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Мисля, че искаш да кажеш с хак ви да напишете полски, с помощта на английски клавиатура или на английски език и след това хак ви ще го преведат.

Как ще работи?

Или например ще бъде в състояние да пиша на хинди хинди азбука, а не на английски. Хинди има собствена азбука в различни герои.

Надявам се, че прави добро чувство.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Когато пишете в някои езикови пишете на този език. Използването на този език герои. Отиди на тестови съобщения - те са написани на различни езици - можете да видите оригинала (преди превод) - просто щракнете върху стрелката на правото на флага за оригиналния език.

Или по-добре вижте тук. В съобщение по-долу е в японски - това означава, че тя е написана на японски - щракнете върху стрелката и ще видите оригиналния текст, който е написан (аз не знам японски - това е просто копиран от Wiki )

Text automatically translated from: Japanese to: Bulgarian
    Translated text
    Има торти, а не алкохол
    Original text

В тестови съобщения площ можете да видите саксии, написани на други езици - тези всички е написана с помощта на своите национални герои. Така че, когато потребител от някои страната ще подпише до вашия форум. Той не може да видите само за вашия нов форум на неговия език - той също може да пише на неговия език!
    Последната промяна е направена от vBET; 17-10-09 В 03:45.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Вижте screenprint, които съм избрал език японски ми от UserCP -> Редакция на Вашите данни.

Така че, когато започнете нова тема и тип Виждам само английски букви?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз съм сигурен, че това е разочароващо за вас Михал, но моля, вижте най-новите ми екран.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •