Ahoj, myslel jsem, že poslední vydání vBET měl opustit původní text v místě, pokud překlad nemohl být? pořád jsem prázdné překlady Úvod
Ahoj, myslel jsem, že poslední vydání vBET měl opustit původní text v místě, pokud překlad nemohl být? pořád jsem prázdné překlady Úvod
Ahoj
Poslední vBET byla provedena způsobem nedat najevo prázdné překlad stránky.
V odkazu, dala jsi mi vidím nepřeložený text - není prázdné, a pokud jsem to přeložil do Německa se zdá pracovat
Také vBET se zobrazí pouze původní text, pokud poskytovatel překladů se vrátí chyba limitu, ale pokud máte jiné chyby tj špatné klíče zobrazí prázdné překlad stránky.
Prosím, pokud se to stane testy pro poskytovatele a ukaž mi výsledky
Překlad je-li klepnutím na šipku zobrazíte původní text, ale jen prázdné pole, mám nejnovější vbet nainstalován.
EDIT: To je přeložen teď ale měl pár z nich, zejména v případě, že plakát zvolil svůj post jazyk jako není angličtina ale pak zaúčtované v angličtině pole zůstane prázdné, ale rozbalené za pro původní text zobrazuje text v englsh.
Byl jsem pod dojmem, že pokud limity byly zasaženy, že post by ukázal původní text, takže nikdy by měla vidět prázdné pole měla vždy vidět původní jazyk?
Ano, pokud časového limitu by nikdy neuvidíš prázdné, pouze Nepřeloženo text.
Mohl byste prosím:
-mi ukázat přesnou url, kde se objeví chyba
-spuštění test zda rquest na překlady API je ok
-Pokud se zdá, že je všechno ok, zkontrolujte si vaše konfigurace
-i když to nepomůže, zkuste reupload všechny soubory vBET - neprovádějte přeinstalaci produktu jen reupload všechny soubory - > kdyby sčítání změny v souborech, budete muset znovu
Pokud to nebude užitečné bude muset zkontrolovat na místě
Když příště budu vás nasměruje na adresu url, nerozmyslel jsem žádnou konfiguraci jiného než hostující cache (zkrátit čas, jak se dostávají názor, že nemá žádné css stylu z nějakého důvodu když čas cache je dlouhá), nezměnil žádné jiné soubory než ty pokyn v installion ReadMe.
Mám 3 API klíče, Google V1, Google V2 a Microsoft, ale opravdu, pokud API nefunguje to měl chovat, jako by si nebyl žádný překlad a ponechat původní text na místě, takže API nebude problém.
Mám 3 API klíče, Google V1, Google V2 a Microsoft, ale opravdu, pokud API nefunguje to měl chovat, jako by si nebyl žádný překlad a ponechat původní text na místě, takže API nebude problém.
Teď budeme muset počkat, až mi ukázat adresu url - bez toho je nemožné, abych uhodnout, co se stalo
Naposledy upravil r.dziadusz; 02-12-11 na 12:17.
Nainstaloval jsem nejnovější vBET a ještě stále polotovary http://www.thecodecage.com/forumz/in...post1054992513 API meze bylo dosaženo ale prázdné hlavy... atd
Viz pics!
Hmmm 187 kb pics a nelze zaúčtovat je zde jsou na mé stránky:
http://www.thecodecage.com/blanktitle.PNG
http://www.thecodecage.com/nocontent.PNG
Pokud jste si jisti, že jste odeslali všechny potřebné soubory, upgrated produkt vBET v admincp, a to všechny soubory edice správně (neexistuje žádná zvláštní vydání nezbytné, jen ty po velmi inscenační pomocí vBET)
Pokud chcete být jisti, jak to vypadá, budu muset chceck to na místě, takže mohl byste prosím PM přístup podrobnosti: ftp a admicp
Právě teď, lze si představit, é possibile důvod:
Jedním z překladu rozhraní API, který používáte je přerušeno - nesprávný klíč, špatně něco jiného - don; t to ještě vědí, a tak, když vBET automaticky přepne na tom - broken API, nedostávají přeložen text nebo "dosáhla meze" informace, takže nemůže přepnout na fiktivní překladatel = dovolené utranslated text
Jak jsem řekl: prosím testy a ukažte mi výsledky testy
Mám pm si skutečné testy a podrobnosti o přístupu, já nejsem novým spuštěním fóra a stopro uložit a přepsat všechny soubory a dovážené s přepsat produktu, a jak jsem uvedl limitu jsou sem ale stejně prázdný text Josemaria
Všechny ostatní změny byly v dříve v .htaccess a vbseo soubory.