Здраво, јас мислев дека најновата верзија на vBET требаше да ја напушти оригиналниот текст во место доколку преводот не може да се направи? јас сум уште се добива празен преводи Вовед
Здраво, јас мислев дека најновата верзија на vBET требаше да ја напушти оригиналниот текст во место доколку преводот не може да се направи? јас сум уште се добива празен преводи Вовед
Здраво
Најнови vBET беше направен во начинот на кој не покажува празно превод страница.
Во врска сте ми даде гледам непреведен текст - не празно, и ако тоа се претвори во Германија се чини дека треба да се работи
Исто така vBET ќе се покаже оригиналниот текст само ако превод провајдер ќе се врати граница грешка, но ако имате други грешки т.е. лоши клуч ќе видите празни превод страници.
Ве молиме доколку се случи ова се кандидира тестови за услуги и ми го покаже резултати
Преводот е таму ако јас кликнете на стрелката за да се покаже оригиналниот текст, туку само празна во полето, имам најновите vbet инсталиран.
Edit: Тоа е преведена сега, но јас сум имал неколку од овие, особено ако на постер го избра својот пост јазик како не е англискиот, но потоа испратени на англиски кутијата останува празно, но паѓачкото мени за оригиналниот текст го покажува текстот во englsh.
Бев под импресија дека ако границите се погоди дека пост ќе покаже оригиналниот текст, па јас никогаш не треба да се види празно поле јас секогаш треба да го видите оригиналниот јазик?
Да, ако границите се постигнат никогаш не треба да се види празно ништо, само непреведен текст.
Може да се молам:
Мене покаже точната URL адреса каде што грешка се појавува
Се кандидира тест за да видат дали rquest да преводите API е во ред
-Ако се чини дека се во ред, ве молиме проверете ја конфигурацијата
-Исто така, ако ова не помогне, обидете се да reupload сите vBET фајлови - Не инсталирај производ само reupload на сите датотеки -> дали имало било Покрај промените во вашите датотеки ќе мора да го направи тоа повторно
Ако ова не ќе биде корисен јас ќе треба да се провери тоа на место
кога ќе следната видите еден јас ќе ви укаже на URL-то, јас не се променети било конфигурација, освен гости кеш (скрати времето како што беа добивање на мислење дека не имате било какви стил CSS поради некоја причина, кога кешот време е долго), јас не се променети сите датотеки, освен оние поучи во installion README.
Имам 3 API клучеви, Google V1, Google V2 и Мајкрософт, но, навистина, ако API не е работа што треба да дејствува како ако немало превод и оставете оригиналниот текст во место, па API не ќе биде проблем .
Имам 3 API клучеви, Google V1, Google V2 и Мајкрософт, но, навистина, ако API не е работа што треба да дејствува како ако немало превод и оставете оригиналниот текст во место, па API не ќе биде проблем .
Сега ние ќе мора да почека додека ти да ми го покаже рачно - без ова е невозможно за мене да се погоди она што се случило
Последен пат изменето од r.dziadusz; 02-12-11 на 12:17.
Јас инсталирав најновите vBET и уште се добива ќорци http://www.thecodecage.com/forumz/in...post1054992513 на API граници е постигнат, но празно титулата ... итн
Ве молиме погледнете pics!
Hmmm 187kb слики и не може да ги објавите овде, па тие се на мојот сајт:
http://www.thecodecage.com/blanktitle.png
http://www.thecodecage.com/nocontent.png
Ако сте сигурни дека сте ја подигнале сите потребни датотеки, upgrated vBET производ во admincp, а не сите датотеки изданија правилно (не постои екстра издание потребно, само оние по многу почетокот на користење на vBET)
За да бидете сигурни како тоа изгледа, ќе мора да го chceck на место, па можете да Ве молиме PM вашиот пристап детали: FTP и admicp
Токму сега можам да замислам еден possibile причина:
Еден од превод API, што го користите е скршен - погрешно копче, погрешно нешто друго - don, t го знае, па така, кога vBET автоматски се префрлат на оној - скршени API-то, не добиваат transated текст, или "граници достигна" информации, па не може да се префрлат на кукла преведувач = напушти utranslated текст
Како што реков: Ве молиме извршете тестови и ми го покаже резултати тестови
Јас ве pm'd вистинските тестови и пристап детали, јас не сум нов на водење форуми и дефинитивно ги подигнале и препишани сите датотеки и увезени со пребрише на производот, и како што кажав граници беа постигнати, но сепак празно текст тука Josemaria
Сите други промени се направени претходно во имала датотеки и. Htaccess.