Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 6 z 6

Závit: Vypnout, ale nelze nainstalovat

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Default Zakázat, ale nikoli odinstalování

Vzhledem k problémy s překladem poskytovateli chci zakázat vbet delší dobu, ale stále chcete mít možnost od přepisujícího v systému k dispozici.

K zakázání pluginu, jaké změny by měly udělám config a .htaccess je vbseo, aby se to stalo?

V současné době i když plguin zakázáno.

Kdyby mi mohl poskytnout přesný kódu bych vděčná, jak jsem odstraněna původní zipem.
    Naposledy upravil moman; 05-10-11 na 21:39.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Zakážete vBET:
    1. Jej zakázat v správce CP
    2. Komentář bb pravidla v .htaccess. Pokud nechcete pamatovat, které jsou ty pak zkontrolujte, zda v bb balíček v not-upload/nástroje/přesměrování pravidla adresář
    3. Vrátit změny integrace v vbseo soubory. Nejjednodušší způsob - jen původní soubory. Pokud nemáte zip - jej stáhněte ze stránky poskytovatele. Nejtěžší způsobem – jen otevřít readme.html v vBET balení a tam jste přesně popsal změny byla provedena - Udělej to opačným směrem.

Je to moudré odstranit - když ztratíte celé mezipaměti databáze.

Poznámka: že dnes budeme bude uvolnění nové verze vBET, která je připravena pro překlad poskytovatelé limity. To znamená, že v případě jednoho zprostředkovatele není k dispozici-li přejít na jiný a kontrolovat předchozí jednou za naši vidět je to dostupných znovu. Také v případě, když již dosáhl své limity ve všech poskytovatelů bude používat fiktivní překladatel - v mezipaměti překlady budou zobrazeny, ale i pro novou, uvidíš jen původní testu namísto prázdná jako až dosud. Podrobnosti budou v oznámení. Bude se uvolní v přibližně 1 hodinu.

Prosím řekněte, potřebujete další pomoc

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Poznámka: že dnes budeme bude uvolnění nové verze vBET, která je připravena pro překlad poskytovatelé limity. To znamená, že v případě jednoho zprostředkovatele není k dispozici-li přejít na jiný a kontrolovat předchozí jednou za naši vidět je to dostupných znovu. Také v případě, když již dosáhl své limity ve všech poskytovatelů bude používat fiktivní překladatel - v mezipaměti překlady budou zobrazeny, ale i pro novou, uvidíš jen původní testu namísto prázdná jako až dosud. Podrobnosti budou v oznámení. Bude se uvolní v přibližně 1 hodinu.
    Já vlastně realizovány tyto funkce, když jsem zjistil, Microsoft překladatel. Nicméně, jejich limit je 400.000 znaků / hod, nebo 2.000.000 znaků za den (i OAuth). V minulosti jsem byl více než 1 GB mezipaměti překladů za den, což by se rovnala miliardy znaků, plus mínus. To znamená, že budu vždy překročí kvóty poskytovatelů v průběhu každé hodiny, protože jsem se dostat přes 2.000 hodinové zobrazení stránek překládal.

To je opravdu škoda, jak moc se mi vbet, moje uživatelé zjistili, že je užitečné a měl spoustu zábavy, rozšíření a zlepšení (tj. ReviewPost integrace, atd.).

Zde je funkce jsem napsal, aby přinesl znamení OAuth (které jsem pak uloženy v memcache až do ukončení), bylo by to další návrh na budoucí verzi, jak Microsoft bude brzy ji vyžadují:

PHP Code:
    function request_new_token() {

$obj_connection curl_init();

$arr_query_bits = array (

'client_id' => 'your client id',

'client_secret' => 'your secret',

'scope' => 'http://api.microsofttranslator.com',

'grant_type' => 'client_credentials'

);

$str_query http_build_query($arr_query_bits);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_URL'https://datamarket.accesscontrol.windows.net/v2/OAuth2-13');

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_HEADER0);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_FOLLOWLOCATION1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTFIELDS$str_query);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTTRUE);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_TIMEOUT1);

$str_response curl_exec($obj_connection);

curl_close($obj_connection);

$matches = array();

preg_match('/\"access_token\":\"([^"]+)\"/'$str_response$matches);

$token $matches[1];

preg_match('/\"expires_in\":\"([\d]+)\"/'$str_response$matches);

$expires $matches[1];

return array(
    $token$expires);

Další zajímavou otázkou v mém případě je, že s vbet pryč, zdá se, že to google je mnohem víc rádi indexovat našich stránek:

Zdá se, že naše ztráty v dopravě, nebude tak velký Koneckonců, aspoň to je dobrá zpráva!

Datum registrace
    10. 2009

Díky za vaše poznámky.

Jak jsem se pochopit váš kód bude vyžadovat Microsoft placenou verzi - je to správně?

Grafy - Upozorňujeme, že to neříká, kolik stránek byla indexována - jen kolik stránek byl procházen. A procházení více stránek, protože těch kde dodány rychleji (viz poslední graf). Takže Google nebude reagovat na vBET - reaguje na čas odezvy jen aby nebyl přetížení serveru. Při procházení roboti rychlejší odezvy serveru rychleji.
    Vidím váš kanál začal reagovat rychleji dlouho, než zakázány vBET (na začátku září) - počet se začal zvyšovat přesně tak. Tak jak je vidíte souvisí s dobou odezvy.
    Mám zájem zde jen jedna věc. Včera jste napsal, že chcete zakázat vBET. Tak včera vBET stále aktivní na vaše fórum, ale na mapách označeno tak něco posledních 6 dní jako vBET zakázáno (jak jsem pochopil, že každý úhel na grafu je měření z jednoho dne) - to není přímo tady...

Podle informací od vás Google byl procházení (není indexování - to není stejný) mnohem rychleji, když vBET byl stále aktivní. Pouze poslední měření na grafech je, když vBET byl zakázán. Prosím dát není zavádějící informace. Samozřejmě existuje spojitost mezi doba odezvy a počet procházených stránek, ale váš server byl když vBET byl stále na odpovídání na mnohem rychleji. Možná proto namísto čekání na externí překlady serveru ihned byla překročena kvóta informace (začalo to před týdnem). Možná z důvodu změny konfigurace (zapnuta před měsícem nebo něco takového, Host mezipaměť).

A ještě jeden myslí - Opravdu si myslíte, že roboti provoz má stejnou hodnotu jako skuteční lidé provoz? Roboti se na tlačítko v reklamách, se roboti nevytvoří účet na fóru a roboty nebudou vytvářet hodnotný obsah na forum. Takže osobně si myslím, že informace, které budete mít více prohledávače provoz není dobrá zpráva - je to jen zpráva. Ztratíte v reálném provozu a skutečných lidí z komunity.

Dostat se zpátky k otázce - Potřebujete více pomoci v tomto tématu?
    Naposledy upravil vBET; 06-10-11 na 11:19.

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Problém je řešen tak, Ne, není třeba více pomoci právě teď. Chtěl bych mít kolem překladů, ale vzhledem k vysoké návštěvnosti, to není možné, v mém případě. Možná, že v budoucnu bude bezplatné a výkonné API k dispozici, kdo ví!

Tento problém byl, že mnoho přeložených stran visely. Přidání to zvlnění volání se zdá, že zvýšení celkové propustnosti (Moje filozofie je, že pokud nebude dokončena druhá, že to nebude úplný):
    curl_setopt ($ obj_connection, CURLOPT_TIMEOUT, 1);

To je důvod, proč modrá oblast byla rychlejší (spolu s větší cache).

I když je to určitě otevřený výkladu, důkladné vyhledávač indexování je klíčem k úspěchu webu, a kdo ví, možná přítomnost překladů zranil indexování svých stránek jádra (v angličtině), obsah?

Datum registrace
    10. 2009

Doufáme také, že překlady budou opět zdarma, najdeme další překlady (zdarma nebo konkurenční), nebo alespoň to bude levné Můžete nám věřit, že chceme OK - pokud není nezbytná podpora Nyní jsme v blízkosti tohoto vlákna. Prosím, mějte na paměti, že jsme už poskytovatelů podpory fronty, což umožňuje použití jednoho poskytovatele, pokud jste si citovat limity mravenců pak se automaticky přepne na jiný (a kontrolovat každých 10 minut se dává přednost, je opět k dispozici). Ještě některé otázky, zde (beta verze) - dnes si připomínáme jako poskytovatel k dispozici, pokud se stane nějaká chyba (zdá se není nutné), ale už sledovat, kdy poskytovatelé označeny k dispozici na našem fóru a opravit problémy. Doufám, že se opět sejdou

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •