Microsoft překlad API ID správné, tento druh chyby se objeví zde: MSDN vydání Prosím přečtěte si ji. Ale Google testu vypadá dobře. Také pokud pm účtu přístup bych mohl hledat nějaké vnitřní problémy
Microsoft překlad API ID správné, tento druh chyby se objeví zde: MSDN vydání Prosím přečtěte si ji. Ale Google testu vypadá dobře. Také pokud pm účtu přístup bych mohl hledat nějaké vnitřní problémy
Naposledy upravil r.dziadusz; 03-10-11 na 08:45.
Vidím, ale já jsem vždy používat Google a nastavit pomocí API v2 tak bych vždy hit můj limit? Mám také ggogle API V2, kdy bylo zjištěno
Rozumím tomu správně - jste nepoužili Microsoft? To nebylo nikdy zapnuté, na forum? Vezměte prosím na vědomí, že Microsoft se měsíční limity, takže na co dosáhnete limitu musíte počkat až do příštího období. Není to denní limit. Ale pokud jste nikdy dříve Microsoft, měli byste se dostat limit. Prosím, objasnit - nepoužíváte hned nebo jste nepoužili vůbec.
Michaele, v současné době není používám Microsoft, mám vBET nastavena na použití pouze Google, detekce Google API V2, používání Google API V2, před že jsem využil V1, spuštěn odkaz pro Microsoft nyní produkuje překlad, ale jeho sporadické, pokud si myslíte, že vám říkají, že měsíční limity a pak samozřejmě moje hranice by nebyl ještě být resetován až do 1. listopadu.
Já mám znaků pro Google nastaven na 100.000 perday tak s mým nastavením, když jsem nahoře, že dosáhnou hranice, a už se výsledky z placených Google by se bez API a začít produkovat výsledky?
Limity nejsou na naší straně, ale na straně společnosti Microsoft. Informace, které je měsíční limit je vzít odtud: InvalidOperationException: ID = 3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
Ant máte pravdu, udělal jsem malou chybu - úplné informace:
Takže jste se také hodinové hranice. Omlouvám se za trochu dezinformace, - bych měl číst pozorněji. Společnost Microsoft nějaké jiné omezení - zeptejte Microsoft. V tuto chvíli si nejsem vědom o dalších omezení. Pokud jste dostali chybové hlášení formuláře Microsoft pak to znamená, že se nedostanete některé své meze. Obraťte se na Microsoft pro podrobnější informace - jsou to oni, kdo vám dává chybu příslušnou žádost. Nedokážu vysvětlit. Je to třetí stranou. V případě špatného klíče chybové hlášení se liší, co se dá jednoduše ověřit.Objem omezení volného užití, na 4 miliony znaků měsíčně a ne více než 400K za hodinu
Dále upozorňujeme, že to nemusí být 1. listopadu - nevíme, podrobnosti o tom, kdy se začalo nové období. Je to za kalendářní měsíc, a to je suma za posledních 30 dní, nebo jiným způsobem ... Opravdu nemám ponětí, jak Microsoft řídit - zeptejte se Microsoft-li více informací, jsou potřeba. Každopádně, pokud je forma za posledních 30 dní, pak by vám každý den, aby se nové žádosti (pokud tomu tak není zcela limit v jeden den).
Naposledy upravil vBET; 04-10-11 na 00:15.
Michael Ok, začnu tento požadavek, můžete označit toto téma řešit, protože pro mě už slouží jinému účelu
OK, takže - výrazné vyřešen
Snažil jsem se prozkoumat tuto chybu opatrněji, ale to je nemožné.Spuštění překladatelský test MS
Výsledek testu: I »¿" InvalidOperationException: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Testovací chyba:
Připojení čas (ms): 237,756103516
Musíte se zeptat sami sebe Microsoft, protože to mohlo být také vnitřní Microsoft problém, pokud jste si jisti, že jste nedosáhl hranice svých možností:
K tomu, prosím napište e-mail: mtcont@Microsoft.com
Popište svůj problém - chyby při používání ze zkoušky
Poslat Microsoft Překlad API ID - Je to hlavně způsob, jak můžu to udělat sám
Napište svůj objem překladů poslal do provozu znaků nebo MB / hodinu a znaky nebo MB / den
Naposledy upravil r.dziadusz; 05-10-11 na 11:16.