Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 5 z 5 FirstPrvní ... 345
Výsledky 41 na 46 z 46

Závit: Více chyb - You Drive Me šílený.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Vezměte prosím na vědomí, že vBET 3.5.0 je v Beta fázi a to je jasně popsán v sekci Download:
    Stáhnout nejnovější Beta (nestabilní) Verze pro vBulletin 3.x - vBET 3.5.0
    To je jasně popsáno, že tato verze je nestabilní - každý používá BETA verzi na to na vlastní nebezpečí a je si vědom, že je nestabilní.

Beta verze je běžnou součástí každého vývoje softwaru - Erotika a jiné mody jsou také vydáno v beta verzi.

V případě problémů - jen oznámit, že na nás, abychom mohli vyřešit, a pokud je to důležité vrátit se na nejnovější stabilní verzi, která je stále k dispozici v sekci ke stažení

Člen
    Datum registrace
    05. 2010

Quote Původně odeslal Snake View Post
    Je to ztráta času stejně, limit MS 4 m znaků za měsíc.

Když jsem povolena v2 Google jsem 4m znaky asi za 15 minut.

I když jsem chtěl zaplatit 1000 dolarů za 50 metrů znaků (max za měsíc) od společnosti Google, id používat ve dnech.

Tento MOD je mrtvý, pokud VBET můžete najít volný způsob, jak to bude pokračovat.
    Quote Původně odeslal r.dziadusz View Post
    Jak jsem řekl, pracujeme na myšlenky, které by nám mohl pomoci zlepšit náš produkt každý den, problém je stále existují?
    Tady je to, co si myslím.

MS byl dosažen limit již.

Takže ...

Jaké řešení je tam teď? Nemám způsob, jak překládat dělat já!
    Quote Původně odeslal r.dziadusz View Post
    Pokud jste si jisti, že jsou blokovány Google (Pokud ne, můžete si tet zde: http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post1728), Můžete napsat, aby reaccess IP (to je také řekl, v poště jsem vám dal), pokud budete používat ne "jen google" tak hlavně Microsoft API dosáhnete svého limity pomaleji

Také pamatujte, že nemůžete změnit vbet Google / MS limity, teď zajišťujeme i Google API v2 pro komerční uživatele, ale hledáme jiný způsob překladu
    Takže co se stane, když Google vypnutí v1 API?

Poté, co je řešení?

Nejedná se o dlouhodobý fix, to je.
    Chtěl bych se podělil o své alternativní řešení

Myslím, že tento mod bude nikdy být mrtvý, a bude pokračovat, protože jeho základní potenciál: větší našem fóru, provoz a příjmy, a pokud vBulletinu stále používá jako první volba pro forum software. K dispozici bude vždy řešení, a vždy to sám

Navrhuji znovu Můj tento požadavek zde:

Ruční úpravy jiný jazyk překladu výsledek / cache, admin

jeho motoru není třeba překlad tam vůbec (takže neporušuje někdo TOS nebo omezení), jen ručně překlad lidský, Neomezené, bezpečné a nejlepší překlad výsledkuV závislosti na tom, kolik člověk překladu abillity. Admin / Zaměstnanci / moderátora / členové se účastní pomoci ruční překlad

ve skutečnosti, protože stále není dávat tuto funkci požádal minulý rok ještě výše nití, já a jeden z mých zaměstnanců již učinili pro některé místo, asi 20,000 příspěvek za pár měsíců jsou přidány manuální překladu, jeho práce s Google Translate v poště. Není to dokonalé Methode, ale jsem spokojen s tím dost, a všichni chápou překladu výsledek, dokud se požadavku na výše uvedené

Takže jsem jen upravit poštou, admin / zaměstnance, protože mohou editovat každý příspěvek, a přidat tento nižší než původní místo (odstranit mezery za / notranslate a / quote), aby to fungovalo ve své vlastní příspěvek

[Quote]
    To je ruční přeložit text (nebo manuální překládat informace o obrázku)
    [Notranslate]
    Vaše příručka přeložit text zde
    [/ Notranslate]
    [/ Quote]

Výsledkem jsou např.

proto, že experiment a zkušenost až nyní, můj Zaměstnanci si také malé triky, aby se ruční překlad mnohem rychleji, i když jsem si uvědomil, že nejsem předtím, takže žádný problém pro ruční překlad rychlost pro mne, pokud je tato funkce může daný požadavek
    Naposledy upravil basketmen; 30-09-11 na 18:48.

Datum registrace
    10. 2009

Dobrý den. Četla jsem celé vlákno od začátku a také dostal další informace o této problematice.

Google Translation API v1 připravuje uzavřena, a tak dali větší omezení, co není divu - tento byl oznámen před několika měsíci.

Vymazání celé cache nebyl chytrý nápad. Můžete si stěžovat, teď, že to bude drahé pro vás Gor překlady (které již zdarma), ale je to zbytečné - to je překlad Google API v2, který poplatky můžete nás. Prosím, ukažte stěžuje na Google. Zde můžeme jen říct, že jsme zaznamenali svůj názor a jsme žádný vliv v této oblasti.

Použijte prosím Microsoft testeru zjistit, co to je něco v nepořádku s připojením Microsoft. Pokud ne, tak nás prosím kontaktujte přístupové údaje, stejně jako Radek se vás dříve, tak budeme mít možnost ověřit, co se děje.

Prosím, řekněte Máte oceli potřebujete pomoc v této oblasti? Pokud je produkt již odinstalovat pak se domnívám, že není více potřeba pomoci v této oblasti - v pořádku?

Senior Member
    Datum registrace
    02. 2010

Tak jak to máte v plánu na služby Noví zákazníci Michael?

Jak se jim prostředí překládat nové velké fóra od nuly.

Váš software je nyní k ničemu, pokud se probudíte a najít způsob, jak lidé používají.

Upřímně I dont péče, můžu vzít, nebo nech být.

Je vám, že už je obchodní.

Datum registrace
    10. 2009

Stejně jako doposud. vBET od počátku poskytuje překlady z externích překladů poskytovatele. Teď můžeme může podporovat mnoho poskytovatelů - tak jsme služby našim zákazníkům ještě lepší než předtím.
    Každý, kdo používá vBET si je vědoma o externí překlady zprostředkovatelů a on ví, že má být schopna využít těchto služeb. To je součástí vBET licence - se o to.

Kdo jsou oni? A proč se mě ptá na další rozhodnutí? Pokud se ptáte mě na rady těchto fór Zde je několik:
    1. Přidat k vBET ignorovány stránky co nejvíce obsahem, si myslíte, že není důležité pro překlady
    2. Využít volný překladatelské služby první
    3. Aby nedošlo k dosažení volné překlady omezit příliš rychle - limit podporovaných jazyků. Přidat nové se čas od času, když váš cache zaplněna.
    4. I v případě, že používáte placené překlady - omezit podporované jazyky na ty, které si myslíte, že jsou nejdůležitější pro vaše fórum. A i pak omezit to více - po dobu, po kterou je možné přidat další jazyky, pokud zjistíte, že náklady jsou v pořádku pro vás.
    5. Pokud nejste pomocí Google Translation API V1 - není jasné, databáze cache a vypnout automatické čištění, nebo alespoň změnit mezipaměť čas žít mnohem déle (vyhnout se placení za stejné překlady)
    6. Vyhněte se překlad spamu, na základě ověření, dokud nebudou tyto příspěvky jsou publikovány.

Jedná se o několik rad, které ke mně přišel právě teď.

Náš software se stále totéž, co dříve (a ještě lepší), tak to je velmi užitečné. To může být dražší, ale je užitečná, protože byl předtím a ještě více, protože se přidávají nové funkce

Potřebujete více pomoci v tomto tématu?

Datum registrace
    10. 2009

Žádná odpověď - předpokládal, že je zde nezbytné žádné další pomoc. V případě je-li to - zde, prosím napište nám bude změnit stav na otevřít znovu.

Stránka 5 z 5 FirstPrvní ... 345

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •