Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 3 z 3

Závit: Fatar Chyba po instalaci

Nováček
    Datum registrace
    07. 2011

Arrow Fatar Chyba po instalaci

Ahoj, jsem odinstaloval zdarma 2.4.4

a nainstalovat, nakonfigurovat 4.x podle readme

Dostávám tuto chybu, při pokusu o přístup fóra nebo přeložit na CMS:

Warning: require_once ([cesta] / includes / vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php) [function.require]: failed to open stream: Žádný takový soubor nebo adresář v [cesta] / includes / class_friendly_url.php (287): eval () ' d code on line 4

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening požadované "/ home2/muscleta/public_html/---muscle---/includes/vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php '(include_path ='.:/ usr/lib64/php: / usr / lib / php ') in / home2/muscleta/public_html/---muscle---/includes/class_friendly_url.php (287): eval ()' d code on line 4
    Naposledy upravil vforum; 19-07-11 na 21:31.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Prosím, ujistěte se, že jste nahráli všechny požadované obsah tvoří vBET balíček na vaše forum. Vypadá to, že vám chybí soubor. Prosím, ujistěte se, že jste nahráli soubor / Includes / vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php. Pokud si prosím PM mě přístupové údaje pro správce CP a FTP - budu kontrolovat, co se tam děje.
    Naposledy upravil vBET; 19-07-11 na 17:45.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Jak jste je popsáno v PM problém je pryč - to byla vaše chyba FTP klient, který změnil jména souborů na malá písmena. Takže jsem uzavření tohoto vlákna. V případě dalších otázek prosím vytvořit jedno vlákno na jednu otázku

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •