Tähtis: See lehekülg kasutab küpsiseid (cookies). Kasutades seda veebilehte ilma välja lülitamata küpsised brauseri, tähendab, et te nõustute selle kasutamisel.
Buy Now! Omadused Downloads

Teeni koos meiega!

Kui soovid teenida raha koos vBET liituda Affiliate Program.
Tulemused 1 kuni 3 kohta 3

Thread: Fatar viga pärast paigaldamist

Junior Member

Arrow Fatar viga pärast paigaldamist

Tere, ma paigaldamata vaba 2.4.4

ja paigaldatud konfigureeritud 4.x vastavalt readme

Saan seda viga, avaamisyrityksen foorum või tõlkida CMS:

Hoiatus: require_once ([path] / includes / vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php) [function.require-once]: failed to open stream: Sellist faili või kataloogi [path] / includes / class_friendly_url.php (287): eval () ' d code on line 4

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening vaja "/ home2/muscleta/public_html/---muscle---/includes/vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php" (include_path ='.:/ usr/lib64/php: / usr / lib / php ') in / home2/muscleta/public_html/---muscle---/includes/class_friendly_url.php (287): eval ()' d code on line 4
    Viimati muutis vforum; 19-07-11 juures 21:31.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Palun veenduge, et olete laadinud kõik vajalik sisu, vorm vBET-paketi oma foorum. Tundub, et sa ei pane faili. Palun veenduge, et teil on üles laaditud fail / Includes / vbenterprisetranslator_class_friendlyURL.php. Kui te palun PM mulle Access details for Admin CP ja FTP - ma kontrollida, mis toimub seal.
    Viimati muutis vBET; 19-07-11 juures 17:45.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar

Nagu te kirjeldatud PM teema on läinud - see oli oma FTP kliendi süü mis muutis failide nimesid väiketähtedeks. Nii et ma olen sulgemise seda keermes. Juhul kui muid küsimusi siis palun looge üks niit kohta üks küsimus

Antud teema sildid

Postitamise reeglid

• Te ei pruugi postitada uusi teemasid
  • Te ei pruugi postitada vastuseid
  • Te ei pruugi postitada manuseid
  • Te ei pruugi muuta oma postitusi
  •