Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 15

Závit: Fatal error: Cannot redeclare vbseo_thread_seotitle () (ještě není uzavřen)

Hybridní Zobrazení

Předchozí Příspěvek Previous Post   Next Post Další Příspěvek
    Člen
    Datum registrace
    10. 2009

Exclamation Fatal error: Cannot redeclare vbseo_thread_seotitle () (ještě není uzavřen)

Omlouváme se, ale není uzavřen.

Jak už jsem řekl, já jsem soubor změn (viz kód) a nahrál (a ano, jsem přepsal starý).

Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$vbseo_gcache_thread)
    {
    global $vbphrase;
    if (!isset($vbseo_gcache_thread['seotitle']))
    {
    $ttl = ($vbseo_gcache_thread['title'] ? $vbseo_gcache_thread['title'] : $vbseo_gcache_thread['threadtitle']);
    if(VBSEO_URL_THREAD_PREFIX && 
    ($prefid = $vbseo_gcache_thread['prefixid']) )
    $ttl = (VBSEO_URL_THREAD_PREFIX_NAME ? $vbphrase["prefix_".$prefid."_title_plain"] : $prefid) . ' ' . $ttl;
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    }
    }
    }
    Nastavit možnost monitoring Mějte Non-anglické znaky v URL
    Nahradit obsah "meta klíčová slova? je vypnutý.

Link typ je nastaven na: VBSEO_URI

htaccess položky jsou přidány

Code:
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.patientenfragen\.net$
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^/?(en|de)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(en|de)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Nahrál a chyba je zobrazena.

Takže prosím, poradit

Děkuji

Kosmik
    Naposledy upravil StarBuG; 12-12-09 na 10:54.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Jediný důvod, proč by tato komunikace se zobrazí, že vbseo_thread_seotitle funkce je deklarována dvakrát. To je důvod, proč je nutné přidat tento if. Všechny ostatní konfigurace nemá nic společného, aby se touto problematikou.

Ujistěte se, že po každé změně jste nahráli soubor ve vhodném místě (já vím, že jsi napsal, tak zkontrolujte, že na straně serveru to to, co je potřeba).

Pokud jste 100% jisti, pak prosím PM mě přístupové údaje k FTP.

Člen
    Datum registrace
    10. 2009

FTP přístup, není možné, je mi líto.
    Dejte mi vědět, co potřebujete vědět a já vám poskytnout.

I přiložený soubor jako ZIP archiv.

I hack vBulletin soubory pro téměř 10 let.
    Přidání dvouřádkový kódů není tak těžké víte.

Musí být problém někde jinde

PS: I přiložený soubor jsem stáhnul z mého života Fórum o 20sek před
    PPS: Měl jsem vBSEO 3.3.1 běží a jen upgrade na 3.3.2. Stejný problém, že po změnách.
    PPP: My je charset: ISO-8859-1 (německy) Doufám, že není problém
    Naposledy upravil StarBuG; 12-12-09 na 19:11.

Člen
    Datum registrace
    10. 2009

Ok jsem našel částečné řešení problému.

My Znaková sada byla s velkými písmeny (ISO-8859-1)
    Poté, co jsem to změnil na všechna malá písmena BB díla mimo na hlavní stránce fóra.
    (Ty by měly obsahovat, že do návodu k instalaci, nebo změnit kód tak, že pracuje s velkými písmeny i )

Zprvu jsem si myslel, že údaje v Definovat Úvodní Aliasy byl problém,
    Ale i bez údajů forum Hlavní stránka se dala stejná chybová zpráva.

Ve zvláštních:
    Jestliže Definovat Úvodní Aliasy je prázdná, pouze v angličtině (překlad má domain.de / en / jako domovské stránce fóra), práce
    Můj hlavní jazyk (domain.de) se dá chyba.

Kdybych přidat položky index.php a index.php? na Definovat Úvodní Aliasy pak / en / část dostane pruhovaná z URL a anglicky a německy nefungují.

Prosím o radu

PS: opuštění Definovat Úvodní Aliasy prázdné dává mi trochu žaludku bolest, protože to je vážné únik PR-li 3 hlavní Fórum URL (index.php, index.php? a /) jsou přítomny
    Naposledy upravil StarBuG; 12-12-09 na 19:53.

Datum registrace
    10. 2009

Dobrý den.

O malá a velká - je záležitostí jen pro utf-8 charset a je popsán v manuálu. Vaše změny neměly nic společného s "Nelze redeclare vbseo_thread_seotitle (). "- Protože jste v php tak dlouho si představit, že toto sdělit jasně říká, že funkce byla již prohlášena ANC nelze redeclared Tak to by mělo být náhoda, ale dobrá zpráva je, že nemáte tento problém ještě.

O novou. Ujistěte se, že máte dobré vBET konfigurace a htaccess -. Zvláště když vaše fórum je v podadresáři v URL. vBET možnosti Hlavní kategorie jsou důležité - zkontrolujte tyto a popisy - Nepoužívejte žádné, pokud to není vhodné.
    Nemůžu říct, aby mnohem více, protože jste se dala chybovou zprávu, nebo skutečné fórum URL. Prosím PM mě adresu fóra, takže budu mít možnost vidět toto chování.

Člen
    Datum registrace
    10. 2009

Ahoj

My fórum www.patientenfragen.net
    Toto fórum nefunguje v podadresáři.

Hlavní nastavení jsou:

Google API Key (problém s a bez klíče)
    Forum: němčina
    Fórum Kategorie: prázdný
    Forum hlavní doménou: prázdný
    typu odkazu: VBSEO_URI
    Typy překladu odkaz: Vytvořit URL podle SEO link konsensu (tj. "/ en / adresa)
    udržovat adresáře: prázdný

. Htaccess
    # Comment následující řádek (přidat "#" na začátku)
    # Vypnout funkci mod_rewrite.
    # Poznámka: stále musíte vypnout v hack
    # Ovládací panel vBSEO zastavit přepisování URL.
    Možnosti + FollowSymLinks
    RewriteEngine On

# Některé servery vyžadují RewriteBase směrnice, které mají být
    # Povolit (odstranit '#' na začátku k aktivaci)
    # Poznámka: Pokud je povoleno, je nutné zahrnout cestu
    # Do kořenové složky VB (tj. RewriteBase / forum /)
    RewriteBase /

RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Patientenfragen \\. NET $
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ /? (En | de) / $ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & přesměrování = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule ^ / (en |? De )/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & přesměrování = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((archiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | obrázky) /
    $ RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Mapa = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI} (admincp / | modcp / | Chat | cron | vbseo_sitemap | mrdump)!
    RewriteRule ^ ((archiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | obrázky) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    Nemohu vám ukázat chování žít, protože pak by se moje forum nefunguje na tu dobu.

Prosím o radu

PS: Zkoušel jsem velká a malá písmena, a stále funguje. Nevím, proč to šlo lépe po první změně.

Datum registrace
    10. 2009

O tom, proč to nefungovalo po prvním charset změny - jak jsem napsal, byla to náhoda, mám několik teorií, co se stane pak (já vím, že zvládnout - ty, ALE pouze obecné teorie o tomto problému se o vás i váš případ):
    - Soubor mohl být změněn špatně
    - Soubor může být nahrané před změnami byla zachráněna
    - Soubor lze nahrát na server ve špatný adresář, takže vBSEO ještě viděl ten starý
    - Server si hloupý a ignoroval, že nová verze souboru dojde k práci ještě na starý (to se občas stává - dobrý lék je uložit soubor znovu a nahrát znovu)

Ale jde o to - tato část je již funkční

O skutečný problém - právě teď vBET je zakázáno, takže nejsem schopen vidět chování. Je možné, že ji zapnete a nevykazují příznaky (vlastní místo) - takže uživatelé nebudou tam a budu moci kontrolovat ručně?

Vaše vBET nastavení se zdá být v pořádku, také. Htaccess souborů. Jeden forum něco podobného, ale něco v nepořádku vBSEO konfigurace a vBSEO zaměstnanců je pevná. Zkontrolujte prosím, zda se může vBSEO nepořádek tím, že vlastní přesměrování. Můžete se také podívat to komentovat "RewriteBase /" pomoci - ale je to jen střelba.

V tuto chvíli nemohu říct více. Budu se muset podívat a možná budu potřebovat přístup k vám další pomoc. Prosím, dejte mi aspoň chyba komunikace, které vidíte, když se chcete přeložit hlavní stránku. Dále upozorňujeme, že byste neměli přidat do URL jazyce, který si výchozí jazyk fórum (to nefunguje tak - pro výchozí stačí mít normální odkazy).

Také jsem trochu ztratil s popisem problému, proto se jí dotknete, by bylo mnohem lepší. Pokud víte, že o bezpečnostních otázkách pak si můžete vytvořit dočasné účty pro podporu nebo z Test Forum se stejnou konfigurací. Budeme rádi vám naši plnou podporu, ale musíte nám za to. V tuto chvíli můžeme jen dohadovat, co se opravdu děje.
    Naposledy upravil vBET; 13-12-09 na 20:43.

Datum registrace
    10. 2009

A další rána - hledání na výchozí pravidla vBSEO Prosím, zkuste pro změnu:
    Code:
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    Chcete-li:
    Code:
    RewriteRule ^(.+)$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

Člen
    Datum registrace
    10. 2009

Chybová hlášení jsem si na hlavní stránce

Fatal error: Cannot redeclare vbseo_thread_seotitle () (dříve deklarované v / path / vbenterprisetranslator_seo.php: 40) in / cesta / vbenterprisetranslator_seo.php on line 43
    Nemohu doložit toto chování k vám, protože pak moje forum nebude fungovat, i když příznaky jsou odstraněny.
    Chyba je vždy přítomen na hlavní stránce fóra se i bez překladu. Všechny ostatní stránky pracovat správně.
    I náhradník může zobrazit fóra, vlákna v obou jazycích, aby na tento účel vBET funguje dobře.
    Teprve když se snažím hlavní stránce fóra, která je www.patientenfragen.net Chyba show a stránka nenačte.
    Nezáleží na tom, jestli jsem přístup přes doménu přímo nebo přeloženou verzi www.patientenfragen.net/en/
    Mým hlavním jazykem (což je domain.net není domain.net / DE /), stejně jako anglický překlad nefunguje, když htaccess změny jsou přítomny.

Váš návrh htaccess nepomůže.
    Také odstranění RewriteBase není stačit.

My vBSEO vlastní přepsat pravidla:
    "^ Index \\. Php \\? Page = Regeln '=>' regeln.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = Impressum '=>' impressum.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = AGB '=>' nutzungsbedingungen.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = Datenschutz '=>' datenschutzerklaerung.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = notfallnummern '=>' notfallnummern.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = Odkazy '=>' links.html"
    "^ Index \\. Php \\? Page = impfkalender '=>' impfkalender.html"
    "^ Werbung \\. Php '=>' werbung.html"

"^ Vbglossar \\ php \\ do = showcat & catid = (\\ d +) a cattitle =(.*)'=>' Lexikon / $ 2 -.? $ 1 / '
    "^ Vbglossar \\. Php '=>' Lexikon / '

"^ Soukromé \\. Php \\? Do = showpm & PMID = (\\ d +) '=>' soukromého Nachrichten / $ 1.html"
    "^ Soukromé \\. Php '=>' soukromého Nachrichten /"

"^ FAQ \\. Php \\ FAQ = vb_faq '=>' hilfe / Erotika / '
    "^ FAQ \\. Php $ '=>' Hilfe / '

"^ Kalendáře \\. Php $ '=>' Kalender / '
    "^ Kalendáře \\. Php \\? C = 1 $ '=>' Kalender / '
    "^ Kalendáře \\. Php \\? (C = 1 a)? Do = (display. +?)(& rok =)?$' => 'Kalender / $ 2 / [nb]"
    "Kalendář \\. Php \\? (C = 1 a)? Nojs = 1 '=>' Kalender / nojs / [nb]"
    "Kalendář \\. Php \\? (C = 1 a)? Do = (display. +?) A nojs = 1 '=>' Kalender / $ 2/nojs / [nb]"
    "Kalendář \\. Php \\? (C = 1 a)? Týden = (\\ d +) a nojs = 1 '=>' $ kalender/woche- 2/nojs / [nb]"
    "Kalendář \\. Php \\? (C = 1 a)? Měsíc = (\\ d +) & rok = (\\ d +) a nojs = 1 '=>' Kalender / $ 3 / $ 2/nojs / [nb]"
    "^ Kalendáře \\ php \\ do = GetInfo & (c = 1 &) den = (\\ d +) -.? (\\ D +) - (\\ d +) (& c = 1) $? '=>' Kalender / $ 2 / $ 3 / $ 4 / '
    "^ Kalendáře \\. Php \\? Do = GetInfo & e = (\\ d +) (& den = [0-9 \\ -]+)?(& c = 1)? $ '=>' Kalender/ereignis- $ 1 / '
    "^ Kalendáře \\. Php \\? (S =&)?( c = 1 a)? (Týden =)? Měsíc = (\\ d +) & rok = (\\ d +) (& c = 1)? (A to = displaymonth)? $ '=>' Kalender / $ 5 / $ 4 / '
    "^ Kalendáře \\. Php \\? C = 1 & týden = (\\ d +) (do a = & displayweek měsíc =.+?)?$' => 'kalender/woche- $ 1 /'
    Umožňuje přístup k webu můj život není možné z bezpečnostních důvodů, je mi líto (i Jelsoft zaměstnanců nemá mít přístup ode mě).

Dejte mi vědět, který Informace, které potřebujete, a já jsem šťastný, že jim na vás.

Mohu vám e-mail můj vbseo_all.xml nastavení, pokud si myslíte, že se jedná o konflikt vbseo. Stačí poslat mi e-mail přes hodin
    Naposledy upravil StarBuG; 14-12-09 na 09:55.

Člen
    Datum registrace
    10. 2009

Když jsem Síla Forum kořen jako domovskou stránku? na NO pak patientenfragen.net / en / funguje
    stejně jako patientenfragen.net / en / index.php

Nicméně patientenfragen.net (němčina, hlavní jazyk), stále ještě nefunguje (viz výše uvedené chybové hlášení)

ALE patientenfragen.net / index.php funguje

Nějaké další nápady?

Máte-li MSN nebo ICQ pošlete mi vaše číslo a já vám ukázat chování živých

PS:
    NECHCI, aby používal index.php ani index.php?

Odstranil jsem z nich Definovat Úvodní Aliasy když jsem nainstaloval BB, ale já opravdu nelíbí.
    Změňte prosím, že pro budoucnost.
    To je vážný problém PR úniku!
    Naposledy upravil StarBuG; 14-12-09 na 10:15.

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •