Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 8 z 8

Závit: Amatér zde

Zakázán
    Datum registrace
    07. 2011

Default Amatér zde

Dobrý den, mám zájem o koupi vBET. Já jsem jen seznámit s phpBB a ne skutečně vBulletin dosud. Jediný důvod, proč bych koupit Erotika je pro vBET. Není něco takového na jiných fórech jsou k dispozici?

Můj zájem o vBET je, že chci své příspěvky v anglickém jazyce musí být přeloženy do mnoha jazyků a překládal Pracovní místa trvalého. To je můj pochopit, co je tak dobrý v porovnání vBET. Mám pravdu?

Mým největším zájmem je otázkou, zda na fóru (a všechny jazyky) budou indexovány Google a další vyhledávače. Nejsem odborník na tohle všechno, ale to, co jsem četla, že fórum programu Zdá se, že poruší některé z pravidel brýle a proto mohou být škodlivé účinky z dlouhodobého hlediska. Je to tak?

Také, pokud chci koupit vBET, Myslíte si, že docela nováček, jako jsem já, kdo se opravdu používá Erotika (pouze PhpBB), a nevím, hodně programování by být schopen získat jednoduchý vBulletin + vBET v provozu? Vidím tolik technických problémů, které nechci, aby se postavit - pokud mám na jejich řešení, mohu i skončit na začátku, protože vím, že nebude schopen tak učinit.

Také potřebuji se dostat VBSEO?

Díky.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

V tuto chvíli vBET pracuje pouze na vBulletin.

Máte-li jakékoli další otázky - prosím jen zeptat

Zakázán
    Datum registrace
    07. 2011

Ahoj Michaeli,

Díky za Vaši odpověď. Mám několik navazujících otázek:

1) "Máme dokonce automatické čištění vyrovnávací paměti na Cach výsledky nesmí být delší než 15 dnů, jak Google vyžaduje."

Jsou si stránky skutečné stránky? Nejsem si jistý, co je "cache", ale znamená to všechno znamená, že po 15 dnech budou vymazány příspěvky? Nebo budou všechny příspěvky v různých jazycích se tam navždy a indexovány v Google navždy?

2) Vyskytly se případy lidí, kteří používají vBET běží faul na Google a jak se jejich strana neindexovaných nebo jejich hodnocení od Google trpí nějakým způsobem?

Díky
    Jonathan

Datum registrace
    10. 2009

Dobrý den,

Odpovědi na vaše otázky:

). Vezměte prosím na vědomí, že čistič je plně konfigurovatelný

Zakázán
    Datum registrace
    07. 2011

Díky Michal,

Vážím si vaší odpovědi. Opravdu chcete koupit to a používat to, ale já ještě potřeba některé otázky odpovědět a některé záruky, protože budu výdaje na software phpBB a také vBET. Pokud to nevyjde na toho či onoho důvodu, bude to ztráta 300 dolarů pro mě!

1) Nejsem si jist, jak přesně funguje cache. Mám pravdu, když říká, že pokaždé, místo je napsán v jazyce, to je překládal do jiných jazyků a do cache uložen ve svém serveru po dobu 15 dnů. Co se stane potom? Překlad je vymazána a pak přepočítávají znovu dalších 15 dní?

Během celé této doby by se moje výsledky ve všech jazycích možné vyhledávat pomocí Google navždy? By se tyto vyrovnávací tvorbu a čištění vyrovnávací vliv na můj obsah byl indexovány Google?

2) Mohu omezit počet překladů chci vBet překládat do? Předpokládám, že čím více překladů, více zatížení serveru?

3) Mohu použít normální sdílený hosting na serveru? By to byla normální webhostingu v pořádku, nebo se vBet vyžádá další zdroje (VPS) pro program fungovat?

Díky za pomoc!

Datum registrace
    10. 2009

Dobrý den,

Žádný problém - stačí se zeptat, zda budete potřebovat Odpověď na Váš dotaz:
    1) NE - příspěvky nejsou přeloženy, kdy jsou psány. Příspěvky jsou přepočteny na vyžádání - když někdo přijde na překládal vlákna stránky pak místo je přeložen a jít do cache. A pokud je v mezipaměti, pak je převzat z cache. Pokud je vyprázdnění mezipaměti. Pak to není v cache, tak to bude přeložena a jít do vyrovnávací paměti znovu. A tak dále

2) Ano - je plně konfigurovatelné. Pro každý jazyk, který má volbu vidění bude podporována - stačí zrušit zaškrtnutí jazyky, které nechcete podporu na fóru a uložit nastavení (Ovládací Erotika Admin Panel - konfigurační stránky).

3) není 1 odpověď. Vše závisí na velikosti vašeho fóra. Pokud máte velké fórum musíte mít VPS / dedikovaný server, bude bez ohledu na to použít vBET nebo ne. My se začíná na sdíleném serveru. Tam, kde jsme měli 4 fór na jednom účtu (2 a 2 v reálném test). Po nějaké době, kdy fórum vyrostl jsme se museli přestěhovat. Pokud váš Fórum se pěstuje od 0then můžete ušetřit nějaké peníze na začátek a začít na sdílených serverech. Stále když vyroste, budete muset přesunout, i když nepoužíváte vBET. Sdílené servery nejsou pro aplikace, které se příliš velký provoz. Bez ohledu na to forum nebo něco jiného.

Máte-li jakékoli další otázky - prosím jen zeptat

Zakázán
    Datum registrace
    07. 2011

Díky Michal,

Jste napsal:
    "Ne - příspěvky nejsou přeloženy, pokud jsou psány Příspěvky jsou převedeny na vyžádání. - Když někdo přijde na překládal vlákna stránky pak místo je přeložen a jít do cache."

Nejsem si jistý, chápu to. Řekněme například, že píšu místo v angličtině a já doufám, že někdo cílení v španělsky mluvících zemích si ho přečíst. Je-li místo není přeložen první ihned (nebo jsou poprvé alespoň?), Tak jak se španělsky mluvící člověk bude vědět, že jsem napsal, že místo, pokud je to jen na Google v angličtině?

Například mohu napsat příspěvek v angličtině, "jídlo je dobré v této restauraci." Bude to ihned přeloženy a indexovány jako "La comida es bueno en este Restaurante"? Nechci, aby vyhledávání v angličtině, nebo že bude v rozporu s účelem, co chci dělat. Nechci ho používat své omezené anglicky, ale předpokládají, že ví, žádná angličtina vůbec a hledá ve svém jazyce. Je to to, co dělá nebo vBet se mýlím?

Díky.

A plánujete udělat další fóra?

Datum registrace
    10. 2009

Nebude to jen na Google v angličtině, protože Google se hemží fórum - znamená to, že Google patří také překládal odkazy. Tak jsme poptávku po překladech a stránky dostane překládal.

Je to velmi jednoduché - obsah bude přeložena vůbec poprvé, kdy někdo půjde na přeložené stránce poprvé. Nezáleží na tom bude fyzická osoba, nebo Google robot. Obsah je uložen do mezipaměti. A poté, co vyprší vyrovnávací paměť je propláchnout a znovu naplněna, když někdo požádá o překlad něčeho, co ještě není uložen.

Takže když napíšete své místo v angličtině, pak to bude přeložena na vyžádání - když se někdo bude ptát na překlad. Google bude procházet vaše stránky, tak to bude také požádat o překlad, tak to budou mít přeložený obsah a rejstřík přeložený stránku. Takže kdo neumí anglicky najdete na stránce hledáním v jeho vlastním jazyce tak rychle, jak Google bude index stránce.

Ano, máme v plánu se obecnější nástroj, který by byl schopen podporovat překlady v jiných prostředích, ale stále máme některé vlastnosti, které chceme integrovat dřív, než jsme se otevřít novou řadu výrobků. Není žádný termín pro tento v tuto chvíli.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •