Dobrý den, mám zájem o koupi vBET. Já jsem jen seznámit s phpBB a ne skutečně vBulletin dosud. Jediný důvod, proč bych koupit Erotika je pro vBET. Není něco takového na jiných fórech jsou k dispozici?
Můj zájem o vBET je, že chci své příspěvky v anglickém jazyce musí být přeloženy do mnoha jazyků a překládal Pracovní místa trvalého. To je můj pochopit, co je tak dobrý v porovnání vBET. Mám pravdu?
Mým největším zájmem je otázkou, zda na fóru (a všechny jazyky) budou indexovány Google a další vyhledávače. Nejsem odborník na tohle všechno, ale to, co jsem četla, že fórum programu Zdá se, že poruší některé z pravidel brýle a proto mohou být škodlivé účinky z dlouhodobého hlediska. Je to tak?
Také, pokud chci koupit vBET, Myslíte si, že docela nováček, jako jsem já, kdo se opravdu používá Erotika (pouze PhpBB), a nevím, hodně programování by být schopen získat jednoduchý vBulletin + vBET v provozu? Vidím tolik technických problémů, které nechci, aby se postavit - pokud mám na jejich řešení, mohu i skončit na začátku, protože vím, že nebude schopen tak učinit.
Také potřebuji se dostat VBSEO?
Díky.