Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 3 z 6 FirstPrvní 12345 ... PosledníLast
Výsledky 21 na 30 z 56

Závit: Google Translate API vypnutí, nebo se bude věnovat? Nezáleží na tom, - vBET podporuje i další API

Nováček
    Datum registrace
    05. 2011

Quote Původně odeslal vBET View Post
    To je dobrá zpráva - alespoň tam ještě bude tak mít tolik překladů. Doufejme, že cena bude vhodné ... Každopádně jsme se z šetření o další řešení, protože to je více než klepy novinky.

Díky za jakékoliv informace můžete dát Pokud někdo něco dodat - i to, co si myslíte o aktuální situaci - stačí napsat.
    Já si nemyslím, že by měl být problém, je Google výrobky nejsou určeny pro milionáře.

Člen
    Datum registrace
    Září 2010

Michal,

Omlouváme se za zpožděnou odpověď - byl jsem na dovolené minulý týden.

Já si pamatuji, že WP-robot autotranslates buď pomocí Google, Yahoo nebo bablefish (k dispozici možnosti v config), tak se podívejte na jejich realizaci kamaráda.

S pozdravem

Martin

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Díky - budu zkoumat to. Právě teď máme "nové naděje" - Google tvrdí, že překlad API nebudou uzavřeny, jen se změnil na placené jeden. To je důležité, protože žádná jiná API dává tolik jazyků. Stále se budeme zkoumat další možnosti, protože teď nejsou k dispozici žádné informace o nové strategii Google.

Senior Member
    Datum registrace
    12. 2009

Bylo by skvělé, kdyby VBET mohli i nadále používat Google API spolu s možností využití druhotných Free Translator v případě potřeby. Pro mě platí Google API by stálo za to.

Datum registrace
    10. 2009

Jak jsem psal, budeme kontrolovat i jiné možnosti. Vždy se můžete použít Google pro některé překlady nejsou podporovány další a další služby, kde můžete mít zdarma. To je místo, kde budeme jít.

Datum registrace
    10. 2009

Další nápad, jak zvládnout další překlady API je jednoduché přidat parametr, kde se můžete rozhodnout, chcete mít vše v překladu Google, nebo jinými API, kde je to možné.

Takové řešení bude i nadále umožní, aby využily všech jazyků a z nižších nákladů (Google Translation API bude vyplacena). Také konfigurace bude triviální - stačí jen jeden parametr. A pro ty, kteří by se chtěli vybrat konkrétní překladatelské služby (překlad, když někteří budou mít více než 2 volby), budeme mít jednoduchou php pole s mapováním překlad poskytovatele. Tam, kde bude možné použít více než 1 poskytovatele jiný než Google budeme Poznámka: Tento komentář v PHP. Takže si můžete otevřít konfigurační soubor tam uvidíte, co musí být přeloženy do Google (žádné jiné poskytovatele těchto jazyků), a to, co bude přeložen do jiného poskytovatele - který z nich, a co ještě podporuje konkrétní překlad. Prostě pro každý jazyk bude mapa, kde klíčem bude kód jazyka a hodnota bude poskytovatele.

Kdo se nestará o detaily jen chcete mít levnější překlady - stačí zapnout jednou z možností. Kdo chce informace a podrobně volby změní jen jednoho řetězce k jinému v příslušné tabulce s PHP.

To je skutečná myšlenka, jak přidat podporu pro další překlady API.

Jakékoliv připomínky ocenil

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal tavenger5 View Post
    Vypadá to jako skvělá alternativa. Jak to vidím já je 35 podporovaných jazyků. A zdá se, že všechny pro všechny překlady. Budou muset podívat blíže - také v oblasti poskytování služeb.

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal MOGmartin View Post
    Michal,

Omlouváme se za zpožděnou odpověď - byl jsem na dovolené minulý týden.

Já si pamatuji, že WP-robot autotranslates buď pomocí Google, Yahoo nebo bablefish (k dispozici možnosti v config), tak se podívejte na jejich realizaci kamaráda.

S pozdravem

Martin
    Ano, jsem našel informaci, že WP-robot může používat Yahoo bablefish (to je jedno řešení) pro překlady. Jsem poznámku o tom ve svých pracovištích na tento problém a já to více zkoumat. Máte-li jakékoliv další informace v této oblasti, uveďte, prosím, zde nebo PM. Díky

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal tavenger5 View Post
    Bylo by skvělé, kdyby VBET mohli i nadále používat Google API spolu s možností využití druhotných Free Translator v případě potřeby. Pro mě platí Google API by stálo za to.
    Naleznete zde: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8865
    To se zdá být výbornou alternativou. Ještě musíme zkontrolovat licenci podrobnosti. Je to zdarma, ale tam je nějaká zmínka o další kontakt s nimi, a tak jsme se navázat kontakt a objasní, bude možné využít Microsoft API zdarma s vBET jako adaptér vrstva.

Datum registrace
    10. 2009

Právě jsme se poslat mail s několika dotazy na mail adresu, kterou Microsoft na Microsoft překladu straně API. Zkontrolovali jsme povolení a neshledala žádné omezení, ale chceme být jisti, že jsme se díval na správném místě a ne něco unikne. Takže v této chvíli čekáme na upřesnění bude povoleno používat Microsoft Překlad API vBET.

Vás budeme informovat

Stránka 3 z 6 FirstPrvní 12345 ... PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •