Michal,
Omlouváme se za zpožděnou odpověď - byl jsem na dovolené minulý týden.
Já si pamatuji, že WP-robot autotranslates buď pomocí Google, Yahoo nebo bablefish (k dispozici možnosti v config), tak se podívejte na jejich realizaci kamaráda.
S pozdravem
Martin
Díky - budu zkoumat to. Právě teď máme "nové naděje" - Google tvrdí, že překlad API nebudou uzavřeny, jen se změnil na placené jeden. To je důležité, protože žádná jiná API dává tolik jazyků. Stále se budeme zkoumat další možnosti, protože teď nejsou k dispozici žádné informace o nové strategii Google.
Bylo by skvělé, kdyby VBET mohli i nadále používat Google API spolu s možností využití druhotných Free Translator v případě potřeby. Pro mě platí Google API by stálo za to.
Jak jsem psal, budeme kontrolovat i jiné možnosti. Vždy se můžete použít Google pro některé překlady nejsou podporovány další a další služby, kde můžete mít zdarma. To je místo, kde budeme jít.
Další nápad, jak zvládnout další překlady API je jednoduché přidat parametr, kde se můžete rozhodnout, chcete mít vše v překladu Google, nebo jinými API, kde je to možné.
Takové řešení bude i nadále umožní, aby využily všech jazyků a z nižších nákladů (Google Translation API bude vyplacena). Také konfigurace bude triviální - stačí jen jeden parametr. A pro ty, kteří by se chtěli vybrat konkrétní překladatelské služby (překlad, když někteří budou mít více než 2 volby), budeme mít jednoduchou php pole s mapováním překlad poskytovatele. Tam, kde bude možné použít více než 1 poskytovatele jiný než Google budeme Poznámka: Tento komentář v PHP. Takže si můžete otevřít konfigurační soubor tam uvidíte, co musí být přeloženy do Google (žádné jiné poskytovatele těchto jazyků), a to, co bude přeložen do jiného poskytovatele - který z nich, a co ještě podporuje konkrétní překlad. Prostě pro každý jazyk bude mapa, kde klíčem bude kód jazyka a hodnota bude poskytovatele.
Kdo se nestará o detaily jen chcete mít levnější překlady - stačí zapnout jednou z možností. Kdo chce informace a podrobně volby změní jen jednoho řetězce k jinému v příslušné tabulce s PHP.
To je skutečná myšlenka, jak přidat podporu pro další překlady API.
Jakékoliv připomínky ocenil![]()
Naleznete zde: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8865
To se zdá být výbornou alternativou. Ještě musíme zkontrolovat licenci podrobnosti. Je to zdarma, ale tam je nějaká zmínka o další kontakt s nimi, a tak jsme se navázat kontakt a objasní, bude možné využít Microsoft API zdarma s vBET jako adaptér vrstva.
Právě jsme se poslat mail s několika dotazy na mail adresu, kterou Microsoft na Microsoft překladu straně API. Zkontrolovali jsme povolení a neshledala žádné omezení, ale chceme být jisti, že jsme se díval na správném místě a ne něco unikne. Takže v této chvíli čekáme na upřesnění bude povoleno používat Microsoft Překlad API vBET.
Vás budeme informovat![]()