Dobře, jsem předělal všechny kroky instalace (ale už udělal správně) Ověřil jsem si na obloučeka iconvCode:additional .ini files parsed /etc/php5/apache2/conf.d/curl.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/gd.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysqli.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo_mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/xcache.iniVlajky jsou zobrazeny .. Překlad nefunguje ... Co s tím?Code:Registered Stream Filters string.rot13, string.toupper, string.tolower, string.strip_tags, convert.*, consumed, convert.iconv.*, bzip2.*, zlib.*
Naposledy upravil wowglider.de; 12-04-11 na 14:30.
OK, aktualizujte vBET všechny soubory ze složky nahrát ještě jednou:
- Vbenterprisetranslator_seo.php musí být v hlavním adresáři
import znovu product.xml soubor z Do-Not-upload složky.
Vaše htaccess vypadá dobře, hmm prosím reedit své vbseo podal k původní podobě
a po všech změnách - kontrola vBET.
Pokud stále nefunguje, pošlete mi PM si admincp a FTP detaily, a já se podívat
Už jsem to udělal 3x. Vám zašleme přihlašovací údaje.
ok Čekám na vaše osobní údaje.
Jak dlouho mám čekat? Moje stránky jsou stále deindexed, Ive zasílat všechny informace!
Tato podpora je stále horšího a horšího .... V případě, že není pevně stanovena až do pátku budu odstranit předplatné.
Nahrál jsem ještě jednou všechny soubory vBET - stále nefunguje, Ověřil jsem si htaccess -. Všechno je v pořádku, ale stále nefunguje.
I integrované vBSEO soubory s vBET - stále nefunguje.
Všechny soubory konfigurace vypadá dobře. Teď už je třeba zkontrolovat nastavení v admincp, ale nelze používat admincp detaily z PM - můžete si ověřit své přístupové údaje ke svému admincp ještě jednou?
Za druhé, můžete zkusit vypnout vBSEO a zkuste použít vBET, možná máme konflikt.
I editovat soubory glider-forum.de, To je v pořádku?
Vlajky pracují dobře teď. (Překlad adres URL příliš)
Všiml jsem si, že někdy zmizí veškerý text a někdy text je přeložen dobré. Možná, že máme problém s připojením na Google.
Naposledy upravil kamilkurczak; 19-04-11 na 22:26.
teď je v pořádku, jsem udělal to samé jako vy, ale nyní jeho pracovní .. Myslíte si, použít beta soubory?
ale mohli byste odstranit značky znovu?
vBET informace odstraněny.
Takže můžete potvrdit, že teď je všechno v pořádku?