Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 10 z 10

Závit: Občasné problémy s URL konverze

Nováček
    Datum registrace
    10. 2009

Default Občasné problémy s URL konverze

Dobrý den,

Byl jsem pomocí vbet od větev 2.x, a byli na cestě modernizace. Jen jsem upgrade na 3.2.2.

Nyní, když kliknu na vlajky, všiml jsem si, URL změní také. Nicméně, někdy se stránka načte správně, ale jindy, prostě jsem se bílá stránka s textem "Stránka nenalezena". Moje stránky informedtrades.com. Mám nainstalovaný vbseo stejně.

Viděl jsem lidi hlášení podobné zkušenosti, ale neviděl jsem nikoho o tom mluvit se vyskytují jen některé z času, ani jsem viděl lidi, kteří jen měli problém po tomto nedávném upgradu. Omlouváme se, pokud byl tento již zabýval a já jsem to přehlédl.

nějaké nápady, jak problém vyřešit?

díky
    simit

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Dobrý den. Myslím, že jsem našel vzor. Na fórum odkazy, které mají speciální znaky jsou prohlašoval, že nebyl nalezen. Nevím, proč ještě.

Nejsme schopni reprodukovat na našich serverech (jak můžete vidět, zde to funguje dobře), tak prosím PM mě přístupové údaje k FTP a správce CP.

Nováček
    Datum registrace
    11. 2009

Quote Původně odeslal simit patel View Post
    Dobrý den,

Byl jsem pomocí vbet od větev 2.x, a byli na cestě modernizace. Jen jsem upgrade na 3.2.2.

Nyní, když kliknu na vlajky, všiml jsem si, URL změní také. Nicméně, někdy se stránka načte správně, ale jindy, prostě jsem se bílá stránka s textem "Stránka nenalezena". Moje stránky informedtrades.com. Mám nainstalovaný vbseo stejně.

Viděl jsem lidi hlášení podobné zkušenosti, ale neviděl jsem nikoho o tom mluvit se vyskytují jen některé z času, ani jsem viděl lidi, kteří jen měli problém po tomto nedávném upgradu. Omlouváme se, pokud byl tento již zabýval a já jsem to přehlédl.

nějaké nápady, jak problém vyřešit?

díky
    simit
    Text automatically translated from: Spanish to: Czech
    Translated text
    Dobrý den,

Také se stalo jednou, ale pokud znovu načíst stránku znovu a dělá to dobře.

Je pravda, že je vzácné, pozdravy.
    Original text

Datum registrace
    10. 2009

Pravdou je, že nezáleží na tom, tak je to vzácné - to by se nestalo vůbec a my uděláme vše pro to, funguje po celou dobu

Nováček
    Datum registrace
    10. 2009

jsem se vrátil k vbet 312, která funguje dobře. ano, je problém týkající se určité rozdíly mezi 312 a 322. Také, když jsem se vrátil až 312, první, co jsem udělal, bylo výrobek přepsat. problém stále přetrvával. Pak, když jsem nahrál soubory 312, který vypadal, že tento problém vyřešit. tak snad se problém týká souboru upravit mezi 312 a 322.

Také stojí za zmínku stojí, že jsem vbblogs nainstalován. Bylo to vůbec nedotkne vůbec, adresy URL blogy nejsou napsána v cizím znaků. ani v roce 322, ani 312.

Opravdu bych chtěl využít nové funkce v roce 322. Je tak mohu udělat, že vzhledem k situaci?

díky
    simit

NOVÉ: a samozřejmě mám nejnovější verzi monitoring nainstalován.

Datum registrace
    10. 2009

To není nejlepší nápad, aby se přeinstaluje, kdy je podpora na palubě ...

Také jsem zjistil, že se jedná o problém s konfigurací vBSEO. Vzory, které jste pro závit neumožňuje pro zahraniční značky:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '(\d+)-([a-z\._\-ŠŽšžźŔÁÂĂÄĹÇČÉĘËĚÍÎĎŃŇÓÔŐÖŘŮÚŰÜÝŕáâăäĺçčéęëěíîďńňóôőöřůúűüý˙µA-Z\d-]+)\.html',
    To by mělo být něco jako toto:
    Code:
    'VBSEO_URL_THREAD' => '([^/]+)/(\d+)-([^/]+)\.html',
    Ale to změnit ručně. Takový model je na mnoha místech v konfiguraci vBSEO. Prosím PM mě přístupové údaje k CP vBSEO a já zjistím, které konfigurační parametr je za to zodpovědný.

Datum registrace
    10. 2009

Důvodem je špatné vBSEO konfigurace.

Nastavte možnost "Nahradit Non-anglické znaky v URL?" "držet Non-anglické znaky v URL."

To záhadně zmizí z naší integrace manuálu. Omlouváme se za problémy Stačí jen nastavit parametry a bude v pořádku

Nováček
    Datum registrace
    11. 2009

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Důvodem je špatné vBSEO konfigurace.

Nastavte možnost "Nahradit Non-anglické znaky v URL?" "držet Non-anglické znaky v URL."

To záhadně zmizí z naší integrace manuálu. Omlouváme se za problémy Stačí jen nastavit parametry a bude v pořádku
    Translated text
    Pro španělské to je problém s písmeny
    Original text
    TENTO Písmeno N, O, já, atd. atd. (TRANSLATE přemístit na N, O, I .
    Translated text

Mají na "neanglické znaky nahradí", nahradí ho vBSEO písmeno N, nebo i na URL. Pro SEO je to velmi dobré.

S "Keep Non-Español znaky v URL" znaky jsou nahrazeny ~. Něco, co výrazně ovlivňuje SEO.

Proč vBET budoucí změny budou "řešit", nebo technicky nemožné?.

Děkuju.
    Original text
    Naposledy upravil jorgejgm; 26-11-09 na 17:32.

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal jorgejgm View Post
    Translated text

Mají na "neanglické znaky nahradí", nahradí ho vBSEO písmeno N, nebo i na URL. Pro SEO je to velmi dobré.

S "Keep Non-Español znaky v URL" znaky jsou nahrazeny ~. Něco, co výrazně ovlivňuje SEO.

Proč vBET budoucí změny budou "řešit", nebo technicky nemožné?.

Děkuju.
    Original text
    To se provádí monitoring - BB však nebyly takové náhrady. Musíte vhodně nakonfigurovat Monitoring. Máte možnost udržet ani Espagnol znaků a také nastavit ručně v FORUM_DIR / inclues / config_vbseo.php parametr $ Vbseo_custom_char_replacement. Díky tomu budete moci pracovat s přeloženými URL a zachovat stávající URL pro rodný jazyk jako ty, kde.

Podívejte se zde:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/informacje/1274-pierwsze-na-swiecie-forum-o-nlp-wspierajace-wielojezyczna-spolecznosc.html
    Toto je URL, kde byl polský dopisy (jako SAEC) se změnil díky $ Vbseo_custom_char_replacement a to ještě drží všechny ostatní ne anglický dopisy. To je stejný odkaz na japonské:
    Code:
    http://www.forum.simple-nlp.pl/ja/informacje/1274-nlp多言語のサポートのための世界初のフォーラム!.html
    To je také dobrým příkladem, proč byste měli mít ani anglické / Espagnol znaky - některé jazyky mají noly není angličtina / Espagnol znaky.

To je příklad, jak můžete nastavit $ Vbseo_custom_char_replacement hodnota (pro polské písmena):
    PHP Code:
        $vbseo_custom_char_replacement = array(
    'ˇ' => 'A',
    '¦' => 'S',
    '¬' => 'Z',
    '±' => 'a',
    '¶' => 's',
    'Ľ' => 'z',
    'ą' => 'a',
    'ę' => 'e',
    'ć' => 'c',
    'ż' => 'z',
    'ś' => 's',
    'ź' => 'z',
    'ó' => 'o',
    'ł' => 'l',
    'ń' => 'n',
    'Ą' => 'A',
    'Ę' => 'E',
    'Ć' => 'C',
    'Ż' => 'Z',
    'Ś' => 'S',
    'Ź' => 'Z',
    'Ó' => 'O',
    'Ł' => 'L',
    'Ń' => 'N'
    ); 

Doufám, že to pomůže v případě jakýchkoliv dalších dotazů Zeptejte se - jsme zde pro Vás
    Naposledy upravil vBET; 26-11-09 na 20:16.

Nováček
    Datum registrace
    11. 2009

Translated text
    Velice vám děkuji zase funguje dokonale.

Děkuju.
    Original text

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •