Dobrý den,
My znakové sady: ISO-8859-1
Poslal jsem PM to si s odkazem na místo ukazuje problém.
Dobrý den,
My znakové sady: ISO-8859-1
Poslal jsem PM to si s odkazem na místo ukazuje problém.
Naposledy upravil norku; 11-03-11 na 12:31.
máte pravdu. Jedná se o chybu kódování. Mohu reprodukovat na své zkušební forum.
To je vytvořena pouze tehdy, když někdo aby příspěvek z přeložené stránky.
(Pamatujte - pokud chcete místo ve francouzštině - měli byste mít ve svém usercp francouzském jazyce set.
Snažil jsem se opravit chyby ze včerejška - v obecně na ne utf fórum phpBB mají problém s kódováním znaků s ASCII kódu pod 256.
Udělal jsem nové vlákno v sekci chyba na vBulletin fóra a budu se snažit najít řešení této chyby.
V obecně Pokud jste post v francouzsky (a musí mít usercp jazyce francouzština) z normálního (ne překládal stránky) bude vše v pořádku. K tomu dochází pouze při pokusu o příspěvek z přeložené stránky.
Ach, jo. Ano, jsem opsal část z francouzského Wiki a vložit ji.
Nicméně, když jsem si vybral můj blog jako německý jazyk, a pak publikoval v němčině, postavy stále ukazují jako HTML čísel, když jsem se upravit, že příspěvek nebo klepnutím na šipku v přeloženém po ....?
Ano, máte pravdu. Můj pohled na dvě volná místa - jedno i první je ze nejsou přeložené stránky (anglicky) - není problém, když chcete upravit.
druhý je z překládal (polské) straně a zde je problém - dopisy s ASCII kód, pod 256 - špatné kódování - jsem ohlásil tuto chybu na vBulletin a budu se snažit opravit jej.
Pracuji na něm s týmem vBulletin:
Forum ASCII znaky vydání
Nyní máme na víkend. Pokud je v pořádku pro Vás můžeme začít toto téma po víkendu?
Během víkendu jsem se pracovat s týmem vBulletin.
Naposledy upravil kamilkurczak; 11-03-11 na 13:25.
Ano, samozřejmě
Ano, můžete si nechat aktivní. Jak víte příspěvek v anglické jsou přeloženy dobře
Všiml jsem si na své zkušební forum, že v UTF-8 fóra tento problém neexistuje.
Prosím zkontrolujte v databázi, jak se chovají zprávy (můžete vložit zde příklad ruského zprávy)
Naposledy upravil kamilkurczak; 11-03-11 na 13:31.
Mám dobré informace.
Našel jsem v rozporu s vBSEO global_complete hákem
Můžete zkontrolovat, že?
Naposledy upravil kamilkurczak; 11-03-11 na 13:54.
Jak zjistím, že?
admincp-> Plugins a výrobků -> Plugin Manager -> global_complete hák vBSEO -> zakázat.
Ale jak už jsem psal -> No seo odkazy, pokud byste ji zakázat. Musím zkontrolovat vBSEO kód a integrovat.
Uvidíme se po víkendu