Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 3 z 3 FirstPrvní 123
Výsledky 21 na 24 z 24

Závit: Google odstranil všechny indexované přeložených stran

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal pepito69 View Post
    I odinstalovat vbet mod, smaže všechny vlády, aby relationed vbet, čekat 4 dny a znovu od nuly.
    Špatný nápad. Fyzicky, aby překládal odkazy nefungují a ani existující na forum. URL, které neexistuje nelze indexovat.

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal pepito69 View Post
    Snadná, stačí napsat do vyhledávání na stránkách Google:www.yourdomain.com / Fórum / ho

Změny v počtu odkazů indexovány Google je dáno pravděpodobně různé servery Google, nejsou indexování stejný počet URL, a je více než 50 serverů.

Pokaždé, když do:
    místo:www.yourdomain.com
    To se připojí k jednomu serveru Google.
    Prosím, mějte na paměti, že:
    1. Stejně jako jste řekl, Google je hodně serverů na celém světě, a ty, které se pravidelně distribuovat data mezi navzájem. To je důvod, proč některé stránky mohou být indexovány viděl už na jednom kontinentu, ale ještě na další.
    2. Mějte na paměti, že Google zobrazuje orientační počet výsledků což znamená, že:
    a) to není reálné číslo
    b) počet výsledků mohou změnit, i když skutečný počet indexovaných stránek nebylo
    c) počet výsledků mohou být stále stejné, i když počet indexovaných stránek změnil
    d) Google používá heuristiku není algoritmy, takže výsledky jsou opravdu není deterministický - s největší pravděpodobností nebudete vidět na špičkové výsledky, díky vyrovnávací paměti a tak dále, ale pokud by to mohlo být viditelné při nástupu na velmi nízké výsledky
    e) kouzla se může stát

Vážně - přečtěte si prosím můj několik posledních příspěvků v tomto tématu - doufám, že to může pomoci

Datum registrace
    10. 2009

Podíval jsem se na zástupné znaky v robots.txt (protože podle mé předchozí zkušenosti, že by neměly být v robots.txt) a našel článek, který říká, že by to mělo fungovat:
    Code:
    http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
    Přesto jsem našel velmi zajímavý autorů věta:
    Některé SEO nesouhlasí s použitím zástupných znaků, nebo alespoň vidí jako poněkud riskantní, nebo daleko od osvědčených postupů.
    Já budu dělat nějaké další výzkum v této oblasti.

Upravovat.
    Tady jsem našel víc o zástupný znak v robots.txt:
    Code:
    http://tools.seobook.com/robots-txt/
    - Podle informací, že Google a Yahoo umožňuje používat zástupné znaky.

Still - Ujistěte se, že nejste blokování všech přeložený obsahu v některých zástupných pravidla. Prosím, pomocí Nástrojů pro webmastery určení (nejprve vBET znovu spustit). Jak napsal autor posledního uvedeného článku:
    Zvažte související URL Používáte-li Robots.txt zástupné znaky: Náhodou jsem se náklady přes $ 10,000 na zisku s jedním robots.txt Chyba!
    Naposledy upravil vBET; 07-03-11 na 00:08.

Člen
    Datum registrace
    02. 2011

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Špatný nápad. Fyzicky, aby překládal odkazy nefungují a ani existující na forum. URL, které neexistuje nelze indexovat.
    Já jsem mu předem zjednodušit jeho robots.txt - nejsem odborník, ale
    Myslel jsem, že hned bat mít takový blázen robots.txt ne
    aby od té doby. robots.txt musí být jednoduchá, Overkill ....

Myslím, že jsem se také zmínil se mu, že to není dobrý nápad buď
    Odstraňte mod, protože by to problém nevyřeší, protože to, co
    se stane, když to začne znovu, to se pak zvážit odstranění
    mod znovu, protože neřeší to poprvé,
    prostě nedělá, protože jen odinstalovat mod bez řešení problému.

Stránka 3 z 3 FirstPrvní 123

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •