Prosím, mějte na paměti, že:
1. Stejně jako jste řekl, Google je hodně serverů na celém světě, a ty, které se pravidelně distribuovat data mezi navzájem. To je důvod, proč některé stránky mohou být indexovány viděl už na jednom kontinentu, ale ještě na další.
2. Mějte na paměti, že Google zobrazuje orientační počet výsledků což znamená, že:
a) to není reálné číslo
b) počet výsledků mohou změnit, i když skutečný počet indexovaných stránek nebylo
c) počet výsledků mohou být stále stejné, i když počet indexovaných stránek změnil
d) Google používá heuristiku není algoritmy, takže výsledky jsou opravdu není deterministický - s největší pravděpodobností nebudete vidět na špičkové výsledky, díky vyrovnávací paměti a tak dále, ale pokud by to mohlo být viditelné při nástupu na velmi nízké výsledky
e) kouzla se může stát
Vážně - přečtěte si prosím můj několik posledních příspěvků v tomto tématu - doufám, že to může pomoci
Podíval jsem se na zástupné znaky v robots.txt (protože podle mé předchozí zkušenosti, že by neměly být v robots.txt) a našel článek, který říká, že by to mělo fungovat:
Přesto jsem našel velmi zajímavý autorů věta:Code:http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
Já budu dělat nějaké další výzkum v této oblasti.Některé SEO nesouhlasí s použitím zástupných znaků, nebo alespoň vidí jako poněkud riskantní, nebo daleko od osvědčených postupů.
Upravovat.
Tady jsem našel víc o zástupný znak v robots.txt:- Podle informací, že Google a Yahoo umožňuje používat zástupné znaky.Code:http://tools.seobook.com/robots-txt/
Still - Ujistěte se, že nejste blokování všech přeložený obsahu v některých zástupných pravidla. Prosím, pomocí Nástrojů pro webmastery určení (nejprve vBET znovu spustit). Jak napsal autor posledního uvedeného článku:
Zvažte související URL Používáte-li Robots.txt zástupné znaky: Náhodou jsem se náklady přes $ 10,000 na zisku s jedním robots.txt Chyba!
Naposledy upravil vBET; 07-03-11 na 00:08.
Já jsem mu předem zjednodušit jeho robots.txt - nejsem odborník, ale
Myslel jsem, že hned bat mít takový blázen robots.txt ne
aby od té doby. robots.txt musí být jednoduchá, Overkill ....
Myslím, že jsem se také zmínil se mu, že to není dobrý nápad buď
Odstraňte mod, protože by to problém nevyřeší, protože to, co
se stane, když to začne znovu, to se pak zvážit odstranění
mod znovu, protože neřeší to poprvé,
prostě nedělá, protože jen odinstalovat mod bez řešení problému.