Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 3 od 3 FirstFirst 123
Rezultati 21 do 24 od 24

Thread: Google je odstranil vse indeksirane prevedenih strani

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Quote Originally Posted by pepito69 View Post
    Jaz uninstalled vBET mod, bo brisanje vsakega pravila relationed na vBET, čakati 4 dni in jo znova namestite iz nič.
    Slaba ideja. You fizično bo prevedena povezave ne deluje in ne obstajajo na vašem forumu. URL-ji, ki ne obstaja, ne more biti indeksira.

Quote Originally Posted by pepito69 View Post
    Easy, šele stavek v iskanju strani google:www.yourdomain.com / forumih / it

Spremembe v številu povezav, ki jih indeksira Google je zaradi verjetno, različnih Googlovih strežnikih, da niso indeksiranje enako število URL, in obstaja več kot 50 strežnikih.

vsakič, ko naredite:
    stran:www.yourdomain.com
    se združi z enim strežnikom google.
    Ne pozabite, da:
    1. Tako kot ste rekli, Google ima veliko strežnikov na celotnem svetu, in te je redno prerazporediti podatkov med vsakim drugim. Zato je mogoče nekatere strani videl že indeksirane na enem kontinentu, vendar še ni na drugi.
    2. Ne pozabite, da Google prikazuje APROXIMATE število rezultatov, kar pomeni, da:
    a) ni realno število
    b) se lahko število rezultatov spremeni, tudi ko je realno število indeksiranih strani, ni
    c) se lahko število rezultatov še vedno enako, tudi če število indeksiranih strani spremenila
    d) Google uporablja hevristiko ne algoritmov, tako da so rezultati res ni deterministično - najverjetneje ne boste videli na vrhunske rezultate, zaradi caches in tako naprej, vendar če bi bilo vidno, ko dobili na zelo nizkih rezultatov
    e) se lahko zgodi, magic

Resno - preberite nekaj mojih zadnjih prispevkov v tem nit - upam, da lahko pomaga

Pravkar sem pogledal za nadomestnih znakov v robots.txt (saj glede na moje prejšnje znanje, ki ga ne bi smela biti v robots.txt), in našel ta članek, ki pravi, da bi morale delovati:
    Code:
    http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
    Še vedno sem našel zelo zanimivo avtorjev stavek:
    Nekatere SEO je ne strinjajo z uporabo nadomestnih znakov, ali pa vsaj jo vidijo kot nekoliko tvegano ali daleč od najboljše prakse.
    Bom nekaj več raziskav na tem področju.

IZDAL.
    Tukaj sem našel več o wildcard v robots.txt:
    Code:
    http://tools.seobook.com/robots-txt/
    - Glede na informacije, tam Google in Yahoo omogoča uporabo nadomestnih znakov.

Still - se prepričajte, da ste ne blokira vse prevedeno vsebino, ki jih nekateri wildcard pravila. Prosimo, uporabite webmaster orodja za določanje (najprej vBET teče spet). Kot je zapisal avtor zadnje omenjeno članka:
    Razmislite, povezane URL, če boste uporabili Robots.txt nadomestnih znakov: I nesreči strošek sam več kot 10.000 $ v poslovnem robots.txt z eno napako!
    Nazadnje urejal vBET; 07-03-11 pri 00:08.

Države

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Slaba ideja. You fizično bo prevedena povezave ne deluje in ne obstajajo na vašem forumu. URL-ji, ki ne obstaja, ne more biti indeksira.
    Nisem mu povedal, vnaprej za poenostavitev svojih robot.txt - Nisem strokovnjak, ampak
    Mislil sem, da pravico off kij, da imajo tako noro robots.txt ni
    da od leta. robot.txt mora biti enostaven, ni pretiravanje ....

Mislim, da sem omenil tudi, da mu, da to ni dobra ideja, bodisi
    odstranitev mod, kot da ne bi rešila problema, ker tisto, kar
    se zgodi, če se začne znova, pa je nato obravnavala odstranite
    mod še enkrat, saj mu ni rešila to prvič, da
    samo ne bo, ker samo un-namestite mod ne da bi rešili vprašanje.

Strani 3 od 3 FirstFirst 123

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •