Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 7 z 7

Závit: po dlouhé době, ale již nepracuje

Hybridní Zobrazení

Předchozí Příspěvek Previous Post   Next Post Další Příspěvek

Default po dlouhé době, ale již nepracuje

Dobrý den,
    Nedávno jsem zjistil, že vBet nefunguje, jak by měl už ne.

Warden wird geupdatet??
    ->
    Warden se bude aktualizovat?

Také bych chtěl odstranit "Automatické překlady podporované vBET 3.3.6" Ano, jsem si koupil značku bez volby.

Další věc, kterou jsem zjistil, že nemůžu nic dělat přes admincp, tam byl vždycky, že vBET jmenoval odkaz, ale nyní změnilo svůj .. Podívejte se na fotografie
    ImageShack ® - online foto a video hosting

Díky za každou pomoc.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Ahoj

To bude zase pracovat Vím, že problém - to je na straně Google, takže to je to, co byste měli dělat:
    1. Zkontrolujte, zda jste blokovány Google nebo přijímat špatné výsledky. K tomu použijte Google Tester:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post1728
    2. Prosím, dejte nám výsledky.
    3. Pokud je vše vypadá OK - se ujistěte, překlady, když jste přihlášeni Pokud funguje, znamená to, že jste měli dočasný problém s Google a špatné Výsledek byl mezipaměti Host Cache (Prostě je uvedeno v seznamu TODO, aby do mezipaměti, že v takovém případě ). Takže prosím, jen čistý vzduch po celý Host cache (nejlépe to udělat ručně - viz poznámka v nabídce Nástroje vBET).

O branding zdarma - viz PM a uvědomte si, že v příští verzi toto bude odstraněno jako výchozí

A o žádné tezt v admin menu - vypadá to, že žádný vhodný výraz. Ujistěte se, že vaše instalace je vhodná - jen dělal update - nahrát všechny soubory znovu a import výrobků soubor znovu. To by mělo pomoci
    Naposledy upravil vBET; 14-01-11 na 20:07.

Ahoj, díky za vaši odpověď.

I tryd to a vypadá to OK:
    Spuštění překladatelské zkoušky
    Výsledek testu: {"responseData": {"translatedText": "mile widziane"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Testovací chyba:

A také jsem tryd reupload na to, ale nefunguje. Host Cache není aktivní, protože je to opravdu špatné pro účely SEO.

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal wowglider.de View Post
    Ahoj, díky za vaši odpověď.

I tryd to a vypadá to OK:
    Spuštění překladatelské zkoušky
    Výsledek testu: {"responseData": {"translatedText": "mile widziane"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Testovací chyba:

A také jsem tryd reupload na to, ale nefunguje. Host Cache není aktivní, protože je to opravdu špatné pro účely SEO.
    Takže vaše připojení Google je v pořádku. A jak to vidím já, je nyní v pořádku. Takže asi jste měli nějaký dočasný problém s připojením Google, která je z našeho SopE a my nemůžeme dělat nic v této oblasti. Velký, že je již funkční

Host případě nedělá nic škodlivého na SEO. Je to ještě lepší pro SEO, protože to dělá indexovaných stránek generovat mnohem rychleji, a pro Google je důležité. To je velké zlepšení a doporučujeme jej použít.

Prosím, řekněte, proč si myslíte, že hosta Cache je špatné pro SEO? ...

Nevím, proč to vypadá, že práci. Vstoupil jsem do vBet možnosti přes phpBB volby, zdá se, že funguje, ale nemůžu najít to přímo, ale zdá se, že překládat se, ale opravdu pomalu. Zdá se, že všechny mé cache je přepsána "nic"

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal wowglider.de View Post
    Nevím, proč to vypadá, že práci. Vstoupil jsem do vBet možnosti přes phpBB volby, zdá se, že funguje, ale nemůžu najít to přímo, ale zdá se, že překládat se, ale opravdu pomalu. Zdá se, že všechny mé cache je přepsána "nic"
    Nechápu, co přesně máte na mysli, že vyrovnávací paměť je přepsán "nic". Má nové záznamy nejsou přicházející do vyrovnávací paměti, nebo v cache máte špatné záznamy (s prázdnými překlady).

Data v cache zůstane na 15 dní (konfigurovatelné), takže fórum velmi rychle vytváří

Prosím, řekněte to budete potřebovat pomoc právě teď?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Žádná odpověď, odstraněn. Pokud ne, napište sem a já se otevře toto vlákno znovu.

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •