Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Eredmények 1 a 7 A 7

Téma: után hosszú ideig, ez nem működik többé

Hibrid Megtekintése

Előző Post Previous Post   Next Post Következő Post

Default után hosszú ideig, ez nem működik többé

Hi,
    Nemrég rájöttem, hogy vBET nem működik, ahogy kellene többé.

Warden wird geupdatet?!?
    ->
    Warden frissítésre kerül?

Én is szeretném, hogy távolítsa el az "Automatikus fordítás által támogatott vBET 3.3.6" Igen, vettem a branding ingyenes lehetőséget.

A másik dolog, rájöttem, hogy én vidám csinál semmit keresztül admincp, mindig volt, hogy vBET nevű link, de most a megváltozott .. Tekintse meg kép
    ImageShack ® - Online fotó és videó tárhely

Köszönet minden segítségért.

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Szia

Működni fog ismét Tudom, hogy a kérdés -, hogy a Google oldalán, így ez az, amit tenned kell:
    1. Ellenőrizze Ön blokkolja a Google, vagy kap rossz eredményt. Ehhez kérjük használja a Google teszter:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    2. Kérjük, adja meg eredményeket.
    3. Ha minden úgy néz ki OK - akkor kérjük fordítást, ha bejelentkezve Ha működik, akkor ez azt jelenti, hogy már az ideiglenes problémát a Google és a rossz eredmény oldalak ben tárolt Vendég gyorsítótár (Én csak megjegyezte, TODO lista, hogy ne cache, hogy ilyen esetben .) Ezért kérjük, csak tiszta egész Vendég cache (legjobb, tegye meg kézzel - lásd a vBET Tools).

Mintegy branding ingyenes - Lásd PM és kérjük, vegye figyelembe, hogy a következő kiadásban ez kell távolítani alapértelmezés szerint

És arról sem tezt az Admin menü - úgy néz ki, mint nincs megfelelő kifejezés. Kérjük, ellenőrizze, hogy a berendezés alkalmas - csak történik frissítés - feltölteni az összes fájlt újra és import termék újra a fájlt. Ez segíteni
    Utoljára szerkesztette vBET; 14-01-11 -on 20:07.

Szia, köszönöm a választ.

Én tryd, és úgy tűnik, rendben van:
    Kezdő fordítási
    Vizsgálati eredmény: {"responseData": {"translatedText": "mérföldre widziane"} "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Teszt hiba:

És azt is, hogy tryd reupload, de nem működik. Vendég cache nem aktív, mert nagyon rossz a SEO célra.

Quote Eredetileg írta: wowglider.de View Post
    Szia, köszönöm a választ.

Én tryd, és úgy tűnik, rendben van:
    Kezdő fordítási
    Vizsgálati eredmény: {"responseData": {"translatedText": "mérföldre widziane"} "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Teszt hiba:

És azt is, hogy tryd reupload, de nem működik. Vendég cache nem aktív, mert nagyon rossz a SEO célra.
    Tehát a Google-kapcsolat rendben van. És ahogy látom minden rendben van most. Így talán meg kellett néhány ideiglenes problémát a Google kapcsolatban, ami a mi sope, és nem tudunk semmit ezen a területen. Nagyszerű, hogy működik most

Vendég esetben nem csinál semmit káros SEO. Még az is jobb, a SEO, hiszen ez teszi indexelt oldalak jóval gyorsabban és a Google nagyon fontos. Ez nagy előrelépést, és azt javasoljuk, hogy használja azt.

Kérjük, mondja, miért gondolod, hogy a vendég gyorsítótár rossz a SEO? ...

Nem tudom, miért tűnik a munka most. Beléptem vBET opciók segítségével vBulletin beállítások-e úgy tűnik, hogy működik, de én vidám keresse meg közvetlenül, de úgy tűnik, hogy fordítsa le most, de nagyon lassan. Tűnik, mintha az én cache felülírja a "semmi"

Quote Eredetileg írta: wowglider.de View Post
    Nem tudom, miért tűnik a munka most. Beléptem vBET opciók segítségével vBulletin beállítások-e úgy tűnik, hogy működik, de én vidám keresse meg közvetlenül, de úgy tűnik, hogy fordítsa le most, de nagyon lassan. Tűnik, mintha az én cache felülírja a "semmi"
    Nem értem pontosan mit neked azt jelenti, hogy cache felülírja a "semmi". Van új rekordok nem jönnek cache, vagy a gyorsítótár van baj nyilvántartás (üres fordítás).

Adatok cache marad a 15 nap (konfigurálható), így a forum nagyon generál gyorsan

Kérjük, értesítse van szüksége segítségre most?

vBulletin Enterprise Fordító (vBET) személyzet

nincs válasz-megoldani. Ha nem, kérjük, írjon ide és én nyitja meg ez a téma újra.

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •