Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 9 z 9

Závit: vbseo 3,2 integrace Pomoc s phpBB 3.8

Nováček
    Datum registrace
    11. 2010

Default vbseo 3,2 integrace Pomoc s phpBB 3.8

Ahoj

Nainstaloval jsem vbet dnes a vše vypadá dobře, s výjimkou použití i vbseo 3,2 a nevíte, které soubory upravit, jsem udělal. htaccess, ale nemám žádné změně vbseo soubory a já havent změnili některé vbseo nastavení můžete pomoci?

Děkuji

Bazalka

Zakázán
    Datum registrace
    11. 2010

Dobrý den!

Vše o soubory je popsán v balíčku s vbet v not-upload - > souboru readme.htm v sekci "Integrace s ostatními mods" a .htaccess - http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Nováček
    Datum registrace
    11. 2010

to $ vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL), neexistuje v vbseo3.2 functions_vbseo_createurl.php, takže nevím, co bych měl přidat, kde můžete pomoci?

Nováček
    Datum registrace
    11. 2010

Dobrý den,

Jedná se o htaccess mé forum

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Mapa = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & přesměrování = / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & přesměrování = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((archiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    Je to správně?

Děkuji

Bazalka

Nováček
    Datum registrace
    11. 2010

V adition ...

jsme poslední vbseo nyní
    Τεστ ποστ - ForexForum.GR
    Problém čelíme, je, že překlady nejsou provedena automaticallytranslations nejsou probíhá automaticky

Děkuji

Bazalka

Nováček
    Datum registrace
    11. 2010

nějaké zprávy o tom?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Dobrý den,
    Byl jsem na fórum např. tento odkaz:ForexForum.GR を - ヨーロッパ の 災禍 は USD 強化 し て 続行

a odkaz SEO vypadá dobře. Kde je tedy problém? Popište prosím lépe.
    Code:
    The problem we are facing is that translations are not done automaticallytranslations are not taking place automatically
    Prosím, vysvětlete to lepší.
    Naposledy upravil kamilkurczak; 25-11-10 na 19:50.

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Kamil, byl jsem tam taky, že mají nejnovější vbseo instalaci a překlady zdá, že se děje automaticky, takže myslím, že teď se ptají, je jejich. Htaccess správné, jak je uvedeno výše?

S pozdravem,
    Simon

Zakázán
    Datum registrace
    11. 2010

Vše vypadá v pořádku. Je tu okno s výzvou o jazyk fóra (podle vašeho nastavení prohlížeče), je forum přeloženo dobře, SEO odkazy vypadat dobře .. Existuje nějaké další otázky?

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •