Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Výsledky 1 na 6 z 6

Závit: Cache a používání databáze

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Default Cache a používání databáze

Ahoj, při pohledu na mé databáze dnes jsem si všimla jsem mnoho a mnoho nových tabulek, jsou 3 různé druhy cache vbet, normální, střední a krátká, proč jsem 3 různé typy tabulek? musím všechny ty tabulky?

Všiml jsem si, že je s 1,3 gigabajt prostoru ******, jsem věřil, že vyrovnávací paměť je vymazána docela často:
    Použití cache = Ano
    Cache Time To Live (TTL) = 5
    Použijte celý soubor Cache pro hosty (BETA!) = Ne
    Cache zúčtování strategie (Database Cache) = Normální
    Cache zúčtování timelap (Database Cache) = 0
    Přestaň se po x selhání (Database Cache) = 15

Všechny vlajky jsou povoleny.

S pozdravem,
    Simon

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Ano, budete potřebovat tabulky. To je optimalizovat vBET.

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

My vyrovnávací paměti roste na více než 20Gb v průběhu týdne (to je můj TTL v současné době), a jsem si docela jistý, že poměr zobrazení až mine, je poměrně velká

Já bych jeden návrh, nicméně, že by bylo hezké, kdyby tam byly volby se cache tabulky externí databázi, takže je jednodušší spustit zálohu DB bez nutnosti vymazat cache.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Máme již tento požadavek na změnu Nevzpomínám si, teď je to v v úvahu státu, nebo schválený, Ale budeme pracovat.

Také pokud váš server bude moci mít větší vyrovnávací paměť, doporučujeme nastavit vyšší TTL. To urychlí přeložený stránky, protože teď častěji přeložený obsah musí být z Google. Víme, že cache může mít velké velikosti - to je normální, když máte velké velikosti fóra a množí se jeho obsah 52 krát

Musíme vyrovnávací paměti napíchnutí na tolik tabulek, protože to je práce mnohem rychlejší než je bezpečnější a zúčtování (je schopen dát serveru nějaký čas na odpočinek mezi jednotlivými tabulka). To vše je v účelu a šli jsme k tomuto bodu na základě zkušeností s předchozími postupy. Takže teď je to vyzrálé řešení.

Také pokud nejste trpí nedostatkem místa HD, doporučujeme se obrátit na hosta cache. Bude to trvat ještě více místa, ale bude to na HD není v databázi a umožní okamžitě odpověď pro hosty (bez databázových dotazů).

Senior Member
    Datum registrace
    11. 2009

Jak se host mezipaměť práci? Já jsem v současné době za použití 3.3.3 s některými úpravami kódu opravit chyby a neprovedli jste upgrade v zájmu stability. Jen zvědavý! Jsou celé stránky z cache, nebo si prostě soubory obsahují slovník slov a jejich překladů pro tuto stránku?

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal moman View Post
    Jak se host mezipaměť práci? Já jsem v současné době za použití 3.3.3 s některými úpravami kódu opravit chyby a neprovedli jste upgrade v zájmu stability. Jen zvědavý! Jsou celé stránky z cache, nebo si prostě soubory obsahují slovník slov a jejich překladů pro tuto stránku?
    Celé stránky uložené na pevném disku a odeslat do prohlížeče jako statické HTML soubory (po kontrole se žádost je cache).

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •