Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 1 z 2 12 PosledníLast
Výsledky 1 na 10 z 19

Závit: Wiki v podadresáři problémy

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Default Wiki v podadresáři problémy

OK, mám wiki v podadresáři www.xxxxxxx.com / wiki, Moje fóra jsou www.xxxxxxx.com / fórum.

Já jsem se snaží integrovat překlad do MediaWiki, který sdílí mé přihlašovací informace současné době se na fóru.

Vidím následující DB chyba při testování:

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:16 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:17 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxx.com/wiki/?vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    Nějakou představu, kam se podívat? Přečetl jsem všechny návrhy, které jste dali ostatním o tom, jak integrovat. Problém je, že já prostě nemám ponětí, které řešení, které potřebuji.

Děkuji

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Jedná se o kompletní chybové hlášení? Pokud tomu tak není, vložte zde kompletní jeden.

Můžete také optimalizovat DB tabulky. na to stačí jít do admincp-> maintence-> opravy / optimalizovat stolky-> Pokladna all-> a klikněte na tlačítko pokračovat

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Quote Původně odeslal kamilkurczak View Post
    Jedná se o kompletní chybové hlášení? Pokud tomu tak není, vložte zde kompletní jeden.

Můžete také optimalizovat DB tabulky. na to stačí jít do admincp-> maintence-> opravy / optimalizovat stolky-> Pokladna all-> a klikněte na tlačítko pokračovat
    Neříká tabulce je poškozen ... říká neplatné SQL. S největší pravděpodobností kvůli něco v nepořádku s přepisuje na wiki pod dir nebo neúplné integrace s wiki.

Jsem si jistý, že jsem něco chybí, a hledat kroky, potřebuji pro svou integraci.

Začínám žádné chyby na tomto fóru sám.

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Haló? To nemůže být tak těžké pro vás diagnostikovat.
    Naposledy upravil Smaug; 07-10-10 na 00:12.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Pravdou je, že je obtížné určit - není žádné číslo chyby ani chybové zprávy. To je důvod, proč Kamil zeptat, to je plný chyb komunikace nebo tam bylo něco odstranit odtamtud.

Bez chybě jsme slepí zde ... Naleznete více informací o tom, na příklad v protokolech?

Datum registrace
    10. 2009

Také - jak jsem pochopil, že se stane pouze pro wiki. Pro běžné stránky nejsou. Používáte prefix tabulky?

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Quote Původně odeslal vBET View Post
    Také - jak jsem pochopil, že se stane pouze pro wiki. Pro běžné stránky nejsou. Používáte prefix tabulky?
    Neplatný SQL je chyba.

To je to, co přišlo v e-mailu, nemám číslo chyby.

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/wiki/vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=&vbet_outside=true&vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    MySQL Version :
    Wiki tabulky všechny začínají na "mw_", všichni ostatní na místě, bez předvolby. Já viz výše, kde se říká "mimo = true" dvakrát. Podívám se na přepisování.

Vím, že mé implementace bylo docela hodně hádat, jaké pokyny k použití pro integraci wiki. To, co chci vědět, co vaše příspěvky se mě týká. Má MediaWiki používat globální kompletní? Já opravdu nevím, jak bych být schopen říct, že?

Děkujeme vám za váš čas

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

26 hodin rána **********

Je nějaký poplatek lze zaplatit za prioritní odpovědi?

Děkuji

Datum registrace
    10. 2009

Velmi líto zpoždění. Nebereme platby za prioritu odpovědi. My Booth (já a Kamil), kde na fóru ve čtvrtek a pátek - prostě nemůže přijít na to, kdo se postará o tomto problému. Přidám nějakou otázku, aby více světla, Kamil přesto, že jsem tento případ ... Promiňte. Budeme to příště. Také doufám, že budou rádi vědět, že začneme hledat další zaměstnance pro péči o zákazníky (tento víkend a příští týden se objeví reklama)

Budete vědět, že integrovaný mod global_complete používá proto, že stránky nebudou přeloženy. Spojení s prací kód jazyka Wil, ale stránka není přeložena. Pokud se něco takového stane, pak se prosím obraťte na pokyny k mods, které nepodporuje global_complete. To se může stát jen u mods, které tvoří jeho vlastní strany a zcela ignorují vBulletin architektury.

O vydání MySQL - jsme ještě slepí. Myslel jsem, že by to mohlo být prefix problém, ale nepoužíváte pro vBulletin. Bez dodatečných informací o problému nejsme schopni říct, co to je. Kontaktujte prosím s podporou MySQL a zeptejte se, proč zprávy nemají číslo chyby, ani popis chyby. I - jste zkontrolovat MySQL záznamy? Možná, že tam bude více o něm.

Nováček
    Datum registrace
    Září 2010

Quote Původně odeslal vBET View Post

Budete vědět, že integrovaný mod global_complete používá proto, že stránky nebudou přeloženy. Spojení s prací kód jazyka Wil, ale stránka není přeložena. Pokud se něco takového stane, pak se prosím obraťte na pokyny k mods, které nepodporuje global_complete. To se může stát jen u mods, které tvoří jeho vlastní strany a zcela ignorují vBulletin architektury.
    OK, to není mod pro vBulletin, Mediawiki je samostatný. Jen odkaz na můj fór se tento mod z vb.org:
    MediaWiki / vBulletin Single Sign-On - vBulletin.org Forum

Protože jsem pomocí tohoto módu na "most" uživatelské relace, pořád jsem přemýšlel, jestli globální dokončení je v provozu, a tak stále nejasnosti o tom, která implementace je správná.

O vydání MySQL - jsme ještě slepí. Myslel jsem, že by to mohlo být prefix problém, ale nepoužíváte pro vBulletin. Bez dodatečných informací o problému nejsme schopni říct, co to je. Kontaktujte prosím s podporou MySQL a zeptejte se, proč zprávy nemají číslo chyby, ani popis chyby. I - jste zkontrolovat MySQL záznamy? Možná, že tam bude více o něm.
    Není tam žádná chyba zaznamenána v mysql, jsem pouze ověření otevřením protokol chyb, které je uvedeno v my.cnf.

Je to neplatný příkaz.

Code:
    Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
    Vybrat selhává. Do těchto tabulek a polí vypadat správná pro vás? Kde je ten výběr je volána?

Děkujeme vám za vaši pomoc

Stránka 1 z 2 12 PosledníLast

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •