I rëndësishëm: Kjo faqe është duke përdorur cookies (cookies). Duke përdorur këtë faqe interneti pa turning off cookies në shfletuesin, do të thotë se jeni dakord për të përdorur atë.
Buy Now! Features Downloads

Fito me ne!

Nëse ju do të donte për të filluar fituar para me vBET bashkohen për të Programi Filialin.
Faqe 1 e 2 12 I funditLast
Results 1 te 10 e 19

Thread: Wiki në çështjet directory sub

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    29

Default Wiki në çështjet directory sub

OK, unë kam një wiki në një directory sub www.xxxxxxx.com / wiki, Forumet e mia janë në www.xxxxxxx.com / forume.

Unë jam përpjekur për të integruar përkthimit në MediaWiki e cila ndan info time logon me forum ne kete moment.

Unë jam duke parë gabimin e mëposhtme DB kur testimi:

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:16 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:20:17 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxx.com/wiki/?vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    Çdo ide se ku të shikojmë? Kam lexuar çdo sugjerim që ju kanë dhënë të tjerëve në lidhje me mënyrën që të integrohen. Problemi është se unë thjesht nuk kam asnjë ide se cila zgjidhje kam nevojë.

Faleminderit

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Stafi
    Antarësuar
    Maj 2010
    Postime
    1,000

ajo është një mesazh i plotë gabim? nëse jo, ju lutem paste këtu një të plotë.

Ju gjithashtu mund të zgjedh tavolina DB. për të bërë atë thjesht shkoni te admincp-> tuaj maintence-> riparim / zgjedh tavolina-> chect gjitha-> dhe klikoni vazhdoj

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    29

Quote Postimi origjinal është bërë nga kamilkurczak View Post
    ajo është një mesazh i plotë gabim? nëse jo, ju lutem paste këtu një të plotë.

Ju gjithashtu mund të zgjedh tavolina DB. për të bërë atë thjesht shkoni te admincp-> tuaj maintence-> riparim / zgjedh tavolina-> chect gjitha-> dhe klikoni vazhdoj
    Ajo nuk thotë tryezë është korruptuar ... ai thotë SQL pavlefshme. Më shumë gjasa për shkak të një problem me rewrites për dir nën wiki ose një integrim jo të plotë me wiki.

Unë jam i sigurt se unë jam i humbur diçka dhe në kërkim për hapat e kam nevojë për integrim tim.

Unë jam marrë asnjë gabim në forum vetë.

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    29

Hello? Kjo nuk mund të jetë se e vështirë për ju djema për të diagnostikuar.
    Fundit edituar nga Smaug; 07-10-1000:12.

Michał Podbielski (vBET Stafi) vBET's Avatar
    Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

E vërteta është se është e vështirë për të diagnostikuar - nuk ka ndonjë numër gabim dhe as mesazh gabimi. Kjo është arsyeja pse Kamil ju pyes nuk është e plotë të komunikuar gabim ose ka pasur diçka të larguar nga atje.

Pa mesazh gabimi ne jemi të verbër këtu ... Mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me të, në shembullin në shkrimet?

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Gjithashtu - siç unë e kuptoj ndodh vetëm për wiki. Për faqet normale jo. A jeni duke përdorur prefiksin tryezë?

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    29

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post
    Gjithashtu - siç unë e kuptoj ndodh vetëm për wiki. Për faqet normale jo. A jeni duke përdorur prefiksin tryezë?
    Invalid SQL është gabim.

Kjo është ajo që erdhi në e-mail, nuk kam numrin gabim.

Code:
    Database error in vBulletin 3.8.3:

Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_it help, vbenterprisetranslator_cache_short_it cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;

MySQL Error   : 
    Error Number  : 
    Request Date  : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Error Date    : Tuesday, October 5th 2010 @ 11:11:36 PM
    Script        : http://www.xxxxxxxxxxxxxxxx.com/wiki/vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=&vbet_outside=true&vbet_outside=true&language=it
    Referrer      : 
    IP Address    : xxxxxxxxxxxxxxxxx
    Username      : xxxxxxxxxxxxxx
    Classname     : vB_Database_MySQLi
    MySQL Version :
    Tabelat e wiki të gjitha fillojnë me "mw_", të gjithë pjesën tjetër për këtë faqe interneti, pa parashtesë. Unë e shoh më sipër ku është thënë se "jashtë = vërtetë" dy herë. Unë do të shikojmë në rewrites.

Unë e di për një fakt që zbatimi im ishte shumë shumë një mend për të cilat udhëzimet për të përdorur për të integruar wiki. Ajo që unë dua të di është se çfarë postimet e juaja vlen për mua. A përdorin MediaWiki globale të plotë? Unë vërtetë nuk e di, se si do të jem në gjendje të them se?

Faleminderit për kohën tuaj

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    29

26 përplasem orë **********

A ka një tarifë për të paguar për përgjigjet prioritet?

Faleminderit

Antarësuar
    Tetor 2009
    Postime
    3,037

Shumë keq për vonesë. Ne nuk marrin pagesa për përgjigjet prioritare. Ne stendat e (mua dhe Kamil), ku në forum të enjten dhe të premten - thjesht nuk kuptoj se kush do të kujdeset për këtë çështje. Shtoj disa fjalë për të vënë më shumë dritë, Kamil edhe pse unë e mora këtë rast ... Më vjen keq. Ne do të bëjmë më mirë herën tjetër. Gjithashtu shpresoj se ju do të jetë i lumtur duke e ditur, se ne do të fillojmë të shikoni për një punonjës më shumë për kujdesin ndaj konsumatorëve (këtë fundjavë apo javën e ardhshme do të shfaqet shpallje)

Ju do të dini se mod integruar përdor global_complete, sepse faqet e nuk do të përkthehet. Lidhjet me kodin e punës gjuhën Wil, por faqja nuk do të përkthehet. Nëse një gjë e tillë ndodh pra ju lutemi të aplikoni lë të kuptohet se për të mods që nuk ka mbështetjen e global_complete. Kjo mund të ndodhë vetëm për mods i cili krijon faqet e veta plotësisht dhe injorojnë vBulletin arkitekturës.

Rreth çështjes MySQL - ne jemi ende të verbër. Kam menduar se ajo mund të jetë çështje e prefiksit, por ju nuk jeni duke e përdorur atë për vBulletin. Pa info shtesë në lidhje me këtë çështje ne nuk jemi në gjendje të tregoj se çfarë është. Ju lutem kontaktoni me mbështetjen e MySQL dhe pyesni se pse mesazhet tuaja nuk kanë asnjë numër, as përshkrim gabim gabim. Gjithashtu - nuk ju kontrolloni shkrimet MySQL? Ndoshta do të ketë më shumë lidhje me të.

Junior Member
    Antarësuar
    Shtator 2010
    Postime
    29

Quote Postimi origjinal është bërë nga vBET View Post

Ju do të dini se mod integruar përdor global_complete, sepse faqet e nuk do të përkthehet. Lidhjet me kodin e punës gjuhën Wil, por faqja nuk do të përkthehet. Nëse një gjë e tillë ndodh pra ju lutemi të aplikoni lë të kuptohet se për të mods që nuk ka mbështetjen e global_complete. Kjo mund të ndodhë vetëm për mods i cili krijon faqet e veta plotësisht dhe injorojnë vBulletin arkitekturës.
    OK, kjo nuk është një mod për vBulletin, MediaWiki është qëndrim i vetëm. Lidhje vetëm për forumet e mia është kjo mod nga vb.org:
    MediaWiki / vBulletin Sign-On Single - Forum vBulletin.org

Sepse unë jam duke përdorur këtë mod me "urë" seancat e përdoruesit, unë jam ende pyesin nëse i plotë globale është në përdorim dhe kështu të hutuar ende si në të cilat zbatimi është e saktë.

Rreth çështjes MySQL - ne jemi ende të verbër. Kam menduar se ajo mund të jetë çështje e prefiksit, por ju nuk jeni duke e përdorur atë për vBulletin. Pa info shtesë në lidhje me këtë çështje ne nuk jemi në gjendje të tregoj se çfarë është. Ju lutem kontaktoni me mbështetjen e MySQL dhe pyesni se pse mesazhet tuaja nuk kanë asnjë numër, as përshkrim gabim gabim. Gjithashtu - nuk ju kontrolloni shkrimet MySQL? Ndoshta do të ketë më shumë lidhje me të.
    Nuk ka asnjë gabim regjistruar nga MySQL, kam verifikuar vetëm duke hapur log gabim që është specifikuar në my.cnf.

Është një deklaratë të pavlefshme.

Code:
    Invalid SQL:
    SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
    Zgjedhur është i dështuar. A ato të tabelave dhe fushave të shohim saktë për ju? Ku është që të zgjidhni duke u quajtur nga?

Faleminderit për ndihmën tuaj

Faqe 1 e 2 12 I funditLast

Tags për këtë Temë

Regullat e Postimit

• Ju mund të mos postoni tema të reja
  • Ju mund të mos Përgjigje pas
  • Ju mund të mos Postimi attachments
  • Ju mund të mos të ndryshoni postimet tuaja
  •