Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12
Výsledky 11 na 14 z 14

Závit: Uživatelé vysílání v různých jazycích

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Díky za odpovědi a vysvětlení, budete uvolňovat aktualizované verze brzy, že se stará o vbseo Mapa a automaticky?

Pokud mám ukázat vlajky dostat indexování Google můžu ještě automatickou změnu jazyka?

Pro mou vlastní BBCode jsem musel přidat na PHP soubory pod CODE BBCode pro svou verzi spolu s další soubor pro kód ohlédnout se na to ještě udrží <pre> značky ... atd. Zde je ukázka vlákna Změna kódu VBA tisk s vybranou stránku myslíte si, že by se problémy pomocí vbet na mých stránkách?

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Nebudeme vBET vydání verze, která koláče a péče o vBSEO Mapa integrace automaticky. To není možné, protože tyto mody nemají umožňuje, že (nemají žádné háčky). To je důvod, proč integrace vyžaduje jednoduché změny kódu - to je velmi dobře popsán v souboru README Podívejte se na nahrazování úrovni - takže je dostatek vědět, jak používat textový editor, bo to.

Nemusíte mít příznaky pro Google Pokud máte integraci s generátorem Mapa stránek. Stále jsme radu, že vlajky v ceně (již bylo popsáno proč). Možnosti pro vlajky řízení a pro přesměrování jsou od sebe odděleny. Takže můžete mít v každém sonfiguration, který chcete. To menas, že můžete mít příznaky a automatické přesměrování na nastavení jazyka Broswer

Pokud váš zvláštní označení (jak jsem psal, v závislosti na architektuře phpBB BBCode jsou registrovány podle zvláštních vBulletin hák, nebo také správce CP - a pořád jsem si jistý, že se to dělá jinak) se používá pouze vnitřní CODE bbocde pak vidím Žádný problém - obsah CODE, je PHP a HTML není přeloženo bbodes

Senior Member
    Datum registrace
    Září 2010

Ok jednu otázku, může-li si koupit a to mi láme vlastní BBCode (což je jeden z nejdůležitějších rysů mé stránky) jsem odinstalovat a získat náhradu do řekněme 10 dnů?

Právě teď jsem Překladač Google (která je jádrem vaší mod), který překládá všechno (kromě Facebooku) včetně BBCode zákoníku, pokud si mod funguje jak má bez překladu BBCode bych rád, aby ji udrželi.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Takže pokud je to jako byste popsat i své zvláštní označení se používá pouze vnitřní CODE BBCode pak můžete relaxovat a klidně se o tom. Můžete napsat nějaký testovací zprávy na našem fóru, takže uvidíte, že obsah CODE BBCode není přeložil vBET (a text kolem ní je). Viz zde:
    Code:
    This is inside code bbcode and will not be translated if you click any flag. Because of that no text inside of [such]brackets will be changed[/such]

Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •