Ce est écrit texte en français et le JE devrais voir en Anglais.
JE Repete:
Proč se mi stále zobrazuje text ve francouzštině, když je nad moje forum jazyk nastavena angličtina tady na tomto fóru? Měl bych vidět text v anglickém jazyce s vlaječky ne?
Naposledy upravil Cybershaolin; 14-11-09 na 18:10. Důvod: Typo
Pokud jde o můj dotaz, je to spíš o tom vědět, pokud BB kódy mohou být přidány automaticky, nebo ne? Mám potíže pochopit podstatu. Všiml jsem si v jiném vlákně, že jste říkali, že BB kódy lze přidat ručně nebo automaticky. Takže, automaticky neznamená, že bych měl vidět ty malé vlaječky na příspěvek # 1 a # 2? Nemyslím si to líto, a jsem si přečetl Váš příspěvek zde: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
Naposledy upravil Cybershaolin; 14-11-09 na 19:42.
Protože jste si "řekne", že je v francouzskyZde máte rychlý a snadný návod, jak to udělat: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
V několika málo slov - můžete nastavit výchozí jazyk v uživatelské CP, nebo ručně popsat zprávu lang BBCode
Pokud chcete, můžete dokonce i upravovat své předchozí zprávy a přidá se to BBCode, a kouzlo se stane![]()
lang BBCode je přidán automaticky, v závislosti na uživateli výchozí jazyk. Pokud není nastavena, nebo je stejný jako fórum jazyk, pak nic není nastaven.
Google má možnost poznat jazyk podle zpráv, ale vzhledem k výkonu důvod, nemáme to - také jsme neměli zkoumat tuto funkci Google. Pokud si myslíte, že by mohla pomoci, pak prosím napište o tom zde Požadavky na vlastnosti - Erotika Enterprise Translator (vBET) - Vždycky můžeme přidat jako funkce s možností vypnutí a![]()
Naposledy upravil vBET; 14-11-09 na 23:52.
Ale to je problém.
OK Hele, tady na své vlastní fórum, je můj jazyk nastavena angličtina ... takže můj text příspěvky # 1 a # 2 (jsou ve francouzštině), jsou jiné, než na fóru jazyka (v mém userCP). Takže, proč je můj text stále ve francouzštině? Říkáte, že musím přidat BBcode ručně? Pak, pokud je to tak, proč mluvíš BBcode přidávány automaticky?
Já bych to pochopil správně, ale já jsem jít na odkaz máte na mysli a to je tak, jak jsem si to. Myslel jsem si, to bylo řízené automaticky, bez nutnosti psát BBcode sám.
Ano, své příspěvky # 1 a # 2 ve francouzštině, ale řekl, že systém je v angličtině. To je proto, že není přeloženo.
Máte 2 způsoby zpracování zpráv v různých jazycích.
První je ve výchozím nastavení uživatele CP jazyk pro váš profil. V tomto případě vBET se předpokládat, že zprávy jsou v tomto jazyce a přidá lang BBCode automaticky. Stále máte možnost říct vBET se to udělat pro konkrétní zprávu (na každém editoru pro nové zprávy se zobrazí další možnost přidat BBCode, nebo ne - jako výchozí nastaven na hodnotu yes).
2. je přidat ručně.
Jste zmateni, protože jiný předmět, přečtěte si prosím znovu pečlivě je psáno:
"Automatické označení zprávy pro uživatele, které stanoví jejich výchozí jazyk než jazyk fóra výchozí"
Pokud si myslíte, že některá část je nejasné, prosím bod, a my se ji opravit, aby bylo jasnější![]()
Ahhhhh! Teď jsem to nahlas a zřetelně. To je část, jsem nerozuměl. Teď jsem změnil jazyk, francouzštinu v Usercp a napsal další zkušební zprávu ve francouzštině. Funguje to perfektně zde. Děkujeme za čas mi to vysvětlit jednoduchým způsobem.
Ale na vlastní forum, moje forum jazyk je ve francouzštině, i já (nepovinné, pokud jste říkal) Moje UserCP ve francouzštině, a já jsem se snažil psát zprávy v arabštině a italsky. Výsledek ukázal, v arabštině a italsky bez překladu nic. To je důvod, proč jsem pořád nerozumím. Zdá se, že nebude pracovat na svém fóru.
Také mi: jazyk addon (viz screenshot) na BBCode (výběr, nebo ne), když jsme se napsat novou zprávu a rychlou odpověď, stejně je to addon ve verzi 3.1.2, protože jsem ještě neměl upgradovat a přesto jsem nemají v 3.1.1?
Naposledy upravil Cybershaolin; 15-11-09 na 20:13.