PDA

Zobrazit plnou verzi: Nastavení příznaky jiné polohy

sKippah
04-05-10, 15:30
Dobrý den. Ptal jsem se na tuto otázku i na vborg ale nedostal odpověď, a tak jsem se chtěla zeptat tady zase, a doufám, že trochu pomůže;) a žádné plameny Odrou plácnout;))

No, já bych chtěl nastavit vlajek na jiné pozici (viz příloha na vborg v Mods vb4.0 - vždycky se vyskytne chyba při nahrávání), ale nevíte o tom, jak si to uvědomit. Im opustil noob v kódování a potřebují nějakou podporu. By bylo velmi pěkné, kdyby u mi mohl pomoci s tím. oceňovat

vBET
05-05-10, 12:10
Dobrý den. Rádi Vám pomůžeme. Vezměte prosím na vědomí, že na jiných fórech našich podpora je omezena.

Prosím, dejte nám chybové hlášení, které máte, a také obsah šablony, které jste změnili, nebo jen část, ale část se změní.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1