Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Komprese Chyba!
Myslím, že všechno je správně, ale když je tato, mi tato chyba na mé domovské stránce:
Chyba kódování obsahu
Stránka, kterou se pokoušíte zobrazit nelze zobrazit, protože používá neplatný či nepodporovaný formu komprese.
* Prosím, kontaktujte majitelé webových stránek, aby je informoval o tomto problému.
Můžete mi prosím pomozte!
Také, dokonce se zdravotním postižením produktu, moje stránky portálu je nyní jen prázdná stránka.
Pokud máte problém s vBET zdravotním postižením není vBET chyba.
Vezměte prosím na vědomí, že pokud jste ufing vBSEO a zdravotně postižené vBET Admin CP pak vBET není zakázán, ale - protože tou je stále přesměrování na vBET v htaccess a stále používat vbet funkce ve 2 změněných souborů z vBSEO..
Nejprve musíme zjistit, to je vBET chyba. Ujistěte se, že je zcela vBET dissabled. Pokud ano a problém stále se stane pak vBET není příčinou.
Používáte vBSEO? Jaký je stav, kdy je vBET kompletně zakázán (v Admin CP + pravidla + htaccess zrušit změny vBSEO)?
Když je zcela zakázáno, jak je popsáno výše také (I vrátil všechny změny), pak se vše vrátí do normálu.
Ano, používám VBSEO. Když jsem se povolit tuto dostanu "komprese" error a mé stránce portálu je prázdná stránka.
OK, takže - teď jsme si jisti, že to souvisí s vBET. Vaše otázka není standardní - a tak bych se vás zeptat na jiné mody, které používáte. Máte nějaký mod pro kompresi?
Další tip na prázdnou stránku - ujistěte se, že jste nainstalovali PHP moduly: Curl a iconv (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post8)
Prosím, informujte se, kterou jste použili překlad SEO odkazy? Přidali jste vBET pravidla. Htaccess? Pokud ano - jaké je vaše forum URL? - Nepoužívá sub-adresáře v URL (v tomto případě pravidla musí být upraven, jak je popsáno v návodu)?
Prosím, kopie všech souborů, které budete při instalaci změnit a integrace, a nainstalovat celý výrobek znovu od žebrání. Ujistěte se, že jste přesně pokyny ladem. Pokud chcete, abychom se z instalace si můžete zakoupit instalační služby za $ 30: http://www.vbenterprisetranslator.com/installation-service.php
O Ježíši muž **********. budu platit za instalaci nyní. Jen chci vědět jako první, když se tak stane, prosím. Pro Nemůžu si dovolit, aby se můj portál prázdné. Děkuji za vaši rychlou reakci. Vážím si toho.
Prosím PM nebo podrobnosti přístup k poště, takže budeme schopni udělat z instalace.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):