Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Zachytil další 4.2.5 VB s VBET chyba
Bylo to další varování, tak jsem vytvořil hlášení chyb napsat šablonu protokolu a zachytil tento...
[04-Jun-2018 18:52:57 UTC] $lastpostinfo['lastposter'] = '' . $lastpostinfo['lastposter'] .'";
[04-Jun-2018 18:52:57 UTC] PHP Parse error: syntax error, unexpected " (T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE), očekával identifikátor (T_STRING) nebo variabilní (T_VARIABLE) nebo číslo (T_NUM_STRING) /home/allfreec/public_html/phpBB2/includes/class_core.php(4695) : eval()'d code on line 1
To, co jsem udělal bylo napsání šablony do protokolu předtím, než se to nepodařilo, trvalo mi 3 dny, ale to je šablona zatížení, které je házet chyby.
Budeme zkoumat to a zašleme vám odpověď brzy.
Musíme mít různé verze phpbb, protože v místě popsal error máme } a tam by měl být nějaký plugin provedení.
Prosím, dejte nám obsah řádku 4695 v souboru /home/allfreec/public_html/phpBB2/includes/class_core.php tak budeme moci zjistit, který plugin je vinen a hledat chyby.
Začíná na 4660, můžete vidět můj kód chytit chyby do souboru protokolu odhodit skutečné
/**
* Renders the output after preperation.
* @see vB_Template::render()
*
* @param boolean Whether to suppress the HTML comment surrounding option (for JS, etc)
* @return string
*/
protected function render_output($suppress_html_comments = false)
{
//This global statement is here to expose $vbulletin to the templates.
//It must remain in the same function as the template eval
global $vbulletin;
extract($this->registered, EXTR_SKIP | EXTR_REFS);
$actioned = false;
($hook = vBulletinHook::fetch_hook('template_render_output')) ? eval($hook) : false;
if (!$actioned)
{
$template_code = self::fetch_template($this->template);
}
if (strpos($template_code, '$final_rendered') !== false)
{
eval($template_code);
}
else
{
/*
$tcount = 0;
$tst = str_replace("vB_Template_Runtime::fetchStylevar('outertablewidth')","",$template_code,$tcount);
$tst = str_replace("old_explorer","",$template_code,$mcount);
if ($mcount==0&&$tcount==0){
error_log($template_code, 0);
}
*/
eval('$final_rendered = "' . $template_code . '";');
}
Díky. A toto komentoval kód je kód, který se vrátil 1. řádek error log?
Ano, to by se přihlásit jakékoli šablony popraven, že se neshoduje s dvěma víš ty, že to bylo protokolování. Pak by to napsat ytemple do protokolu pak následuje chybová zpráva
Nejsem si jistý, jestli to dávalo smysl, tak jsem se přihlásil každou šablonu zatížení, pak se odstraní je, pokud ne způsobit, že chyba s str vyměňte zkontrolujte.
Díky. A toto komentoval kód je kód, který se vrátil 1. řádek error log?
error_log($template_code, 0); <- tento řádek píše současných $template_code do souboru protokolu
Jako chyba je fatální, musel jsem napsat každá šablona kód zpracován, pak uvidíte, co to bylo předtím, než fatální chyba je zaznamenána.
$lastpostinfo['lastposter'] = '' . $lastpostinfo['lastposter'] .'";
Není tam žádná taková kódu v vBET... to jste provedli nějaké změny v kódu? Jakou verzi máte (možná starší)?
Musí být další šablonu, která je pomocí VBET jméno tam jako nejsou provedeny žádné změny, aby VBET 492.
Tak možná tento kód je generován přidáním několika částí (ve smyčce nebo nějaký jiný výraz). Budu to znovu zkontrolovat, dívá se jen na část a dáme vám vědět.
OK, našel jsem to. Nemohl jsem ji najít dříve, protože v kódu máme escape znaky před '. Kód je v souboru vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
$vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'] =
'$lastpostinfo[\'lastposter\'] = \'\' . $lastpostinfo[\'lastposter\'] .\'\\ ";"
.$erotika->templatecache['forumhome_lastpostby'];
Nemohu reprodukovat problém, takže nejsem schopen zkontrolovat řešení. Popište, prosím, jak se rozmnožují, nebo se snaží nahradit kód níže. Toto řešení bylo zaškrtnuto není.
$vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'] =
'$lastpostinfo[lastposter] = \'\' . $lastpostinfo[lastposter] .\'\\ ";"
.$erotika->templatecache['forumhome_lastpostby'];
To může být to - kód chyby vypráví o nečekané a protože vBulletin staví náš kód v " (eval('$final_rendered = "' . $template_code . '";');) to by mohlo vést k chybě. Prosím, řekněte nám, jak se rozmnožovat, nebo zkontrolujte možné řešení a pošlete nám své postavení.
Nemohu vynutit chybu, byl jsem pouze schopen zachytit to.. To se stává, alespoň několikrát během pár dní, takže budu aktualizovat kód a dívat se!
Velký - budeme čekat na vaše info.
Zatím žádné chyby, Vypadá to dobře
Skvělé. Jsem se označit tento bug jako vyřešit a zahrnují řešení v příští verzi. Pokud se problémy objeví znovu, dejte nám prosím vědět.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):