Zobrazit plnou verzi: Již udělal Pouze přeložit nová témata
Chtěl bych navrhnout funkci pouze přidat překladatelské odkazy na závity vyšším než stanoveném časovém období. Pokud závity jsou starší než v určené lhůtě, ale byly přeloženy v daném jazyce, poskytnout překlad odkaz.
Jak to je, Google a další roboty navštívit každý stránku webu, zbytečně překládat všechno vrací 10 let (v mém případě). To se ukazuje jako velmi nákladné.
V této chvíli můžete udělat něco takového. Ne podle data ale místo. To máte všichni velmi starých vláken v nějaké zvláštní místo, pak můžete přidat do konfigurace BB místo ignorovat - pak nebude přeložen.
Tam by neměl být problém s přidáním věku filtrovat a neprojevuje velmi stará vlákna. Jsme nebude kontrolovat, ti jsou již převedeny nebo ne - to by bylo příliš nákladné pro výkon (můžeme myslet po přidání později jako další možnost).
Požadavek přijat:)
Myslím, že existují fóra, které mám, které obsahují starý archiv pouze vlákna. Jediný problém je, že já nechci překlady úplně vypnout Pokud již mají překlady provádí (pak já bych jen plýtvání peněz). To by neměl být problém, pokud jsem dělal novou instalaci BB.
Děkujeme za vaši pozornost.
Přemýšlíme o to. Přesto - prosím zvažte, že pro uživatele by bylo lepší, kdyby to bude úplně zakázán nebo přeloženo úplně, jinak to bude matoucí - proč jsou ty a ty ne...
V mém případě většina uživatelů nejsou sahající přes 5 let a čtení vlákna - jsou pouze vyhledávací stroje
Stále tohoto vyhledávačů vám přinese nové přenosy z hledání reálných uživatelů. Každopádně - jak jsem už napsal budeme pracovat na to:)
Marcin Kalak
14-01-13, 22:03
Po určitý čas po datu vytvoření podprocesu nebo datum poslední příspěvek ve vlákně nelze přeložit vlákno?
Datum posledního příspěvku bude pravděpodobně fungovat lépe. Je-li příspěvek je stále relevantní a právě odpověděli, pak by pravděpodobně možné přeložit.
Marcin Kalak
18-01-13, 13:34
Děkujeme vám za váš podnět. Budeme pracovat na tuto funkci.
Umožňuje také, mám x počet podprocesů, které jsou přeloženy, ale já nechci už nic vůbec přeložit. Neexistuje žádný způsob, jak vypnout překlady bez odebrání všech odkazů na tyto stránky.
V tomto případě bych rád zachovat vazby vlajky, kde existují překlady, ale vypnout příznak vazby, takže nic nového není přeložena.
To je případ, kdy vnitřní spínač říci 'Pokud toto vlákno je plně přeložen v tomto jazyce, zobrazovat vlajku odkaz'
Marcin Kalak
18-02-13, 22:35
Prosím vytvořte nové téma s požadavkem na funkce.
Prosím, mějte jeden problém za jeden podproces.
Nová funkce "pouze přeložit nové vlákna" už se to stalo a zahrnuty do stánku - BB 3.x a vBET 4.x verzích.
Nainstaloval jsem nejnovější verzi, a bohužel to nefunguje, jak jsem si myslel, že by to.
Otázka je, že pokud použité, starší vlákna pak dny určeny, které byly přeloženy jsou již propojen. Kromě toho odkaz je stále tam, ale je přesměrován na originálu. Uvědomuji si, že existuje problém při určování, zda podproces byl přeložen nebo ne, ale myslím, že je to nezbytné, ztrácet peníze na předchozí překlady, které byly dokončeny.
Také pokud podproces, který byl již dříve přeložených klesne pod hranici "Nepřekládat starých vláken" pak bude existovat spousta přeindexovávat děje. Pokud to nemělo být několik dní, ale pevné datum tak překlady nejsou zastaralé neustále.
Marcin Kalak
04-03-13, 11:32
Je-li téma je přesměrován pak není prohrajete peníze na překlad, protože to není pro překlad.
V http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-feature-requests/3354-dont-translate-anything-new-threads-but-keep-links-anything-translated.html bude překlad vlákno od určitého data.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):