Zobrazit plnou verzi: Plány změnilo vBET 3.3.0 vydání
Dobrý den:)
Protože spousta zákazníků prostě nemohou čekat, kdy bude nové, lepší a ještě rychlejší verzi vBET být propuštěn, rozhodli jsme se provedené změny v plánu:) Ve skutečnosti - naši klienti, kteří udává směr pro náš výrobek.
Takže vBET 3.3.0 bude vydána příští týden (pravděpodobně na konci). Udělali jsme tam mnoho výkonnostní optimalizace (lepší DB, méně CPU, méně paměti), přidány nové funkce a opraveny některé chyby. Vezměte prosím na vědomí, že máme ještě dlouhý seznam věcí, které jsme měli v plánu udělat pro vBET 3.3.0 - ty se přepnout do 3.4.0, 3.4.0 a poté, co budeme z vBET 4.0.0 (pro vBulletin 4,0). Takže na konci se vBET 4,0 uvolnění ve stejnou dobu a budete mít rychlejší optimalizované verze - vBET 3.3.0
Z důvodu, že ne všechny věci, které byly označeny jako třeba udělat v 3.3.0 opravdu bude. Takže pokud některé z nich mají žádost nebo hlášení nebudou uzavřeny, znamená to, že řazení ID vBET 3.4.0
Od našich zákazníků již zvyknout na jednoduchou aktualizací Myslíme si, že to je opravdu dobré řešení, aby vám vylepšenou verzi rychleji - i když jsme ještě nějaké zlepšení ve plány:)
Jsem rád, že to slyšet!
Mám dotaz, bude vbet stále podporovány vb3x po uvolnění VB4 verzi?
Díky.
Ano, Booth linky budou podporovány:)
bhanuprasad1981
10-01-10, 16:12
jak dlouho to může trvat, VB4 kompatibilní verze přijde online?
Krásný příběh a poděkovat mu a úspěch
Matt Olieman
11-01-10, 18:08
CO ?????? Není to VB4 kompatibilní?
Šel jsem z předpokladu, že v vbulletin.org vBET byl VB4 kompatibilní. Už je po všem "vBulletin 4,0 doplňků" Nic nenasvědčuje tomu, že vBET 3 není kompatibilní s VB4 a jsem vám poslal můj 90 dolarů.
Teď už vím, proč to nefunguje po instalaci je na VB4: (: (
To mi, pane, je klamavé reklamy ************
Rád bych rychlou reakci, nebo zašlete své peníze zpět. : (
Matt Olieman
mycockpit.org
jak dlouho to může trvat, VB4 kompatibilní verze přijde online?
Března. Právě teď bezplatná verze je již kompatibilní:)
CO ?????? Není to VB4 kompatibilní?
Šel jsem z předpokladu, že v vbulletin.org vBET byl VB4 kompatibilní. Už je po všem "vBulletin 4,0 doplňků" Nic nenasvědčuje tomu, že vBET 3 není kompatibilní s VB4 a jsem vám poslal můj 90 dolarů.
Teď už vím, proč to nefunguje po instalaci je na VB4: (: (
To mi, pane, je klamavé reklamy ************
Rád bych rychlou reakci, nebo zašlete své peníze zpět. : (
Matt Olieman
mycockpit.org
Neexistuje žádné místo na našem webu nebo fóra, které vBET 3.x je kompatibilní s VB4 a existuje spousta tkaničky, kde je psáno, že tomu tak není. Dokonce i na vbulletin.org jsou komentáře pro lidi psát, že nelze čekat, až placené verze bude kompatibilní. Nebylo žádné reklamní říct, že vBET 3.x je kompatibilní s VB4. Pokud si myslíte, jinak - prosím, ukázat nám, co píšete o budeme správné, aby se zabránilo další zmatky.
Uvolnění vBET 4.0, která bude kompatibilní s VB4 je plánováno na březen.
Matt Olieman
11-01-10, 21:59
Neexistuje žádné místo na našem webu nebo fóra, které vBET 3.x je kompatibilní s VB4 a existuje spousta tkaničky, kde je psáno, že tomu tak není. Dokonce i na vbulletin.org jsou komentáře pro lidi psát, že nelze čekat, až placené verze bude kompatibilní. Nebylo žádné reklamní říct, že vBET 3.x je kompatibilní s VB4. Pokud si myslíte, jinak - prosím, ukázat nám, co píšete o budeme správné, aby se zabránilo další zmatky.
Uvolnění vBET 4.0, která bude kompatibilní s VB4 je plánováno na březen.
Jsem naštvaný, protože jsem strávil peníze a svůj čas na něco, co nelze použít. Mé rozhodnutí bylo založeno na displeji na vB.org. To není říkat, co můžete nabídnout za 3,8, není fantastické, protože si myslím, že je.
Můžete mi ukázat, kde se píše ve své napsat (původní prezentace na vB.org), že to není kompatibilní ******!! s VB4. pak budu omluvit a uzavřený.
Matt Olieman
Untitled Document (http://www.mycockpit.org)
uklidnit Dude - je tam 3 různé verze softwaru - to jasně říká, jaká verze je pro každý z nich na vb.org. Premium verze 3.x, která je k dispozici pouze zde a ne na vb.org, není se ještě na VB4, jako autor již bylo uvedeno. Jsem si jistý, že ti dám náhradu, pokud jste právě zeptat.
Matt Olieman
11-01-10, 23:19
uklidnit Dude - je tam 3 různé verze softwaru - to jasně říká, jaká verze je pro každý z nich na vb.org. Premium verze 3.x, která je k dispozici pouze zde a ne na vb.org, není se ještě na VB4, jako autor již bylo uvedeno. Jsem si jistý, že ti dám náhradu, pokud jste právě zeptat.
Myslel jsem, že jsem se požádat o to .... Já jsem klidný:)
Matt Olieman
mycockpit.org
Jsem naštvaný, protože jsem strávil peníze a svůj čas na něco, co nelze použít. Mé rozhodnutí bylo založeno na displeji na vB.org. To není říkat, co můžete nabídnout za 3,8, není fantastické, protože si myslím, že je.
Můžete mi ukázat, kde se píše ve své napsat (původní prezentace na vB.org), že to není kompatibilní ******!! s VB4. pak budu omluvit a uzavřený.
Matt Olieman
Untitled Document (http://www.mycockpit.org)
Chápu, že se zlobí - jste zaplatili za něco, co nejste schopni používat okamžitě. Mnoho lidí by se zlobí na chvíli v takové situaci.
Právě jsme přidali tyto informace na bezplatné verzi stránek, aby se zabránilo takové zmatky v budoucnu. Nikdy nebylo naším záměrem, aby se někdo zmatený a jsme velice líto, že se to stane. My pouze chceme dát dárek zdarma pro všechny, kteří rádi používají.
Jak už jsem psal - placená verze bude kompatibilní s VB4 a je už v našem plánu. Můžete nám připomínají, o tomto problému po vBET verze 4.0 (pro VB4) a změníme datum licenční start, takže nebudete ztrácet den svého rok zdarma přístup do nové verze.
Je to řešení je v pořádku pro vás?
Matt Olieman
12-01-10, 02:59
Chápu, že se zlobí - jste zaplatili za něco, co nejste schopni používat okamžitě. Mnoho lidí by se zlobí na chvíli v takové situaci.
Právě jsme přidali tyto informace na bezplatné verzi stránek, aby se zabránilo takové zmatky v budoucnu. Nikdy nebylo naším záměrem, aby se někdo zmatený a jsme velice líto, že se to stane. My pouze chceme dát dárek zdarma pro všechny, kteří rádi používají.
Jak už jsem psal - placená verze bude kompatibilní s VB4 a je už v našem plánu. Můžete nám připomínají, o tomto problému po vBET verze 4.0 (pro VB4) a změníme datum licenční start, takže nebudete ztrácet den svého rok zdarma přístup do nové verze.
Je to řešení je v pořádku pro vás?
Děkuji Vám, vážím si a přijmout vaše nabídky.
Omlouvám se za to, že náhlé. Myslím, že máte skvělý produkt a těším se, aby ho v akci, jakmile VB4 kompatibilní verze je k dispozici.
Mé upřímné poděkování a přání všeho nejlepšího,
Matt Olieman
mycockpit.org
Myslel jsem, že jsem se požádat o to .... Já jsem klidný:)
Matt Olieman
mycockpit.org
Je nám líto - jsem se za to, že. Myslel jsem, že chcete rychlou odpověď, nebo vrácení peněz.
Rád bych rychlou reakci, nebo zašlete své peníze zpět.
Viz předchozí příspěvek s návrhem řešení tohoto problému a jasné prohlášení o své situaci.
Jsme rádi, aby naši klienti spokojeni a naším záměrem je, aby jim radost:)
EDIT:
Viděla, že jste už odpověděl:) Jsem rád, že se setkáme win-win situace! A doufám, že se budete cítit jako vítěz má vBET na forum:)
Před vBET 4,0 vyjde, můžete použít vBET 2,4 - stránky wil být již indexovány, a po propuštění se budete aktualizovat mají lepší výkon a dává uživatelům možnost psaní příspěvků v různých jazycích.
Jen ujistěte se, že:
V tuto chvíli mám momentálně vypnuté vyrovnávací paměti zúčtování, protože můj server téměř jít dolů při aktualizaci cache "Normální mazání". Takže po aktualizaci mod za pár dní, mohu jen nastavit tak, aby "normální mazání" a vše proběhne bez problémů?
Jen ujistěte se, že:
V tuto chvíli mám momentálně vypnuté vyrovnávací paměti zúčtování, protože můj server téměř jít dolů při aktualizaci cache "Normální mazání". Takže po aktualizaci mod za pár dní, mohu jen nastavit tak, aby "normální mazání" a vše proběhne bez problémů?
Můžete použít vyrovnávací paměti clearing právě teď - existují i jiné strategie, vyrobené speciálně pro tyto případy.
Také v vBET 3.3.0 vyrovnávací paměti se mění - je samostatná tabulka pro každý jazyk, takže indexy budou 52 krát menší a vymazání bude mnohem rychlejší.
Nejsme schopni říci, to bude dost rychle na forum použít běžné smazání - záleží na tom, kolik řádků bude mít v tabulkách. MySQL znovu sestaví indexy, kdy jsou odstraněny údaje. A to je důvod, proč vzít čas - vBET pouze Vám jiné způsoby, jak odstranit data (a poskytuje strategie pro toto). Zbytek je v rukou MySQL.
Prosím jen zkontrolovat, a pokud tam ještě bude problém, pak to znamená, že MySQL nebudou schopni zvládnout odstranění 1 / 15 své mezipaměti překladu v normálním způsobem. V takovém případě stačí si přečíst další strategie.
Můžeme považovat přidat další strategii, bude-li to nutné - rychlé smazání bez obnovení indexů. Právě teď dvě strategie jsou pomocí rychlé smazání a poté znovu indexy - to je samozřejmě časově nejnáročnější část. Můžeme přidat strategie, kde budou provedeny rychle, aniž by odstranění index znovu - to bude z vaší indexy rostou, a tak znovu bude třeba čas od času, ale budete moci udělat ručně v nejlepší čas na serveru (některé Skladovatelnost ).
Neexistuje žádný jiný způsob, jak to můžeme udělat (to znamená, že není vidět jiná řešení právě teď;)) - jak jsem psal, že je MySQL, který se zúčtování.
Můžete použít vyrovnávací paměti clearing právě teď - existují i jiné strategie, vyrobené speciálně pro tyto případy.
Také v vBET 3.3.0 vyrovnávací paměti se mění - je samostatná tabulka pro každý jazyk, takže indexy budou 52 krát menší a vymazání bude mnohem rychlejší.
Nejsme schopni říci, to bude dost rychle na forum použít běžné smazání - záleží na tom, kolik řádků bude mít v tabulkách. MySQL znovu sestaví indexy, kdy jsou odstraněny údaje. A to je důvod, proč vzít čas - vBET pouze Vám jiné způsoby, jak odstranit data (a poskytuje strategie pro toto). Zbytek je v rukou MySQL.
Prosím jen zkontrolovat, a pokud tam ještě bude problém, pak to znamená, že MySQL nebudou schopni zvládnout odstranění 1 / 15 své mezipaměti překladu v normálním způsobem. V takovém případě stačí si přečíst další strategie.
Můžeme považovat přidat další strategii, bude-li to nutné - rychlé smazání bez obnovení indexů. Právě teď dvě strategie jsou pomocí rychlé smazání a poté znovu indexy - to je samozřejmě časově nejnáročnější část. Můžeme přidat strategie, kde budou provedeny rychle, aniž by odstranění index znovu - to bude z vaší indexy rostou, a tak znovu bude třeba čas od času, ale budete moci udělat ručně v nejlepší čas na serveru (některé Skladovatelnost ).
Neexistuje žádný jiný způsob, jak to můžeme udělat (to znamená, že není vidět jiná řešení právě teď;)) - jak jsem psal, že je MySQL, který se zúčtování.
V současné době v krátkodobém a střednědobém cache má asi 3 milióny řádků každý pro 12 jazyků. Myslím, že vše dopadne dobře, až jsem dosáhl asi 600.000 v každém. Takže říkáte, tabulky budou nyní 3m/12 = 300,000 za nová tabulka pro každý jazyk? Je tento výpočet smysl? Myslím, že stejné množství práce bude muset být provedeno od této chvíle, ale pak v "seriálu" způsob práce na každém stole v době, místo jednoho velkého stolu ... Možná, že kdyby tam, kde timelap několik minut mezi jednotlivými aktualizace tabulky by bylo lepší?
Předpokládám, že i když installig nový mod bude muset odstranit současné velké stoly a znovu nové tabulky, z ničeho během instalace, ne? (Snaží se rozpad velké tabulky na menší při instalaci by bylo příliš náročné serveru)
V současné době v krátkodobém a střednědobém cache má asi 3 milióny řádků každý pro 12 jazyků. Myslím, že vše dopadne dobře, až jsem dosáhl asi 600.000 v každém. Takže říkáte, tabulky budou nyní 3m/12 = 300,000 za nová tabulka pro každý jazyk? Je tento výpočet smysl? Myslím, že stejné množství práce bude nutné udělat, ale pak v "seriálu" způsob práce na každém stole v době, místo jednoho velkého stolu ... Možná, že kdyby tam, kde timelap několik minut mezi jednotlivými aktualizace tabulky by bylo lepší?
Předpokládám, že i když installig nový mod bude muset odstranit současné velké stoly a znovu nové tabulky, z ničeho během instalace, ne?
Vaše výpočty jsou správné v této chvíli. Ale pamatujte si, že teď máte vypnutý zúčtování, takže budete mít více údajů, je, že většinou budete mít na zúčtování.
Máte dobrý postřeh o těch timelaps - je to dobrý nápad - jsem přidal, že v seznamu TODO, ale nemůže zaručit, že bude obsahovat v 3.3.0 je plánována na neděli. Pokud tomu tak není, budeme zahrnout do další verzi po tom:)
Také jsem si nemyslím, že to bude stejné době znovu jeden velký index a 12 menších, které mají v součtu stejný počet řádků. Záleží na složitosti algoritmu (to by bylo stejné, pokud je lineární). Například, že je mnohem snadnější třídění 12 Seznam má 2 řádky než 1 seznam s 24 řádky ... Samozřejmě upřímně - nemám tušení, co se přesně MySQL algoritmus v tomto případě, ale jak jste již všimli, že nejmenší tabulky nám dává možnost oddělit malé úkoly timelaps co dělal celý lepší pro server:)
A ano - vBET automaticky odstraní staré vyrovnávací paměti při aktualizaci tabulky.
To zní velmi dobře:) Myslím, že každého fóra, které má server, který je dostatečně silná, aby zvládnout nepřeložených fórum by mělo být skutečně schopen zvládnout běžnou aktualizaci cache alespoň jeden jazyk bez problémů. Máme-li tedy několik minut mezi každým jazykem aktualizace tabulky do prázdné Que dotazů od uživatelů a indexbots, myslím, že toto řešení bude fungovat pro všechna fóra jako jednou pro vždy, a dokonce s velkým rozpětím. Doufám, že se vám podařilo zmáčknout v této aktualizaci;)
Abych byl upřímný, I dont mysl čeká několik dnů navíc, aby to bylo provedeno, a I dont myslím, že ostatní členové by mysl ... Mohlo by to neměl být problém ... ale lepší počkat, některé další dny, aby se na bezpečné straně:)
Relax - budeme realizovat to samozřejmě:) Není-li v 3.3.0 pak v 3.4.0 - považují to dělá! : D
Ok pokusím se uvolnit ... : P: D
Protože já jsem odhodlán BB 4 platforma už jsem samozřejmě chtěl, že se funkce a schopnosti 3.3.0 a 3.4.0, které jsou obsaženy vB 4 kompatibilitu. Ale ocení pozornost, že jste se stávající zákaznické základny. Jen prosím nenechte vBET 4.0.0 datum vydání skluzu příliš mnoho za konce února ...
Už jsme rozhodli, že začneme pracovat na vBET 4,0 těsně po vBET 3.3.0.
Mnoho lidí se ptá na to, tak jsme se dát mu tak rychle, jak je možné:)
Možná, že kdyby tam, kde timelap několik minut mezi jednotlivými aktualizace tabulky by bylo lepší?
Timelap přidal vBET 3.3.0 BETA as funkcí (nebyl testován u velkého množství dat).
vBET, kdy se 3.4.0 vyjde?
vBET, kdy se 3.4.0 vyjde?
Po další 2 vydání vBET 4.x (musíme přidat tam podporu pro blog, CMS, a vBSEO Mapa generátor) se bude provádět nové věci na stánku linky vBET 3.xa 4.x vBET
Odhadujeme, že to bude potřeba 1 měsíc pro ty, vBET 4.x věci, ale mají skutečnou zkušenost s VB 4, je opravdu říci, 2 měsíce. Je to kvůli množství změn, které se děje v každé vB 4 verze a lze ovlivňuje náš model (tj. změny mezi 4.0.1 a 4.0.2 vB nákladů, několik dní).
Implementace nových věci pro 3.4.0 bude trvat něco mezi 1-1,5 měsíce. Takže je optimistický 3.4.0 se mohou objevit za 2 měsíce, ale je realističtější to může být 3-4 měsíce.
Doufám, že to je přijatelné pro Vás:) Jak jsme deklarovali - Booth linky vBET 3.xa 4.x budou podporovány. Uvědomujeme si, že je více času mezi verzí 3.x, než předtím, ale to je pro tento čas, kdy bude 4.x stabilní stánku řádky budou stejně threated a nové funkce se objeví na stánku řádků (pokud tato bude nezaloží na BB 4 specifika).
Takže se klidně:) Vaše vBET linka Vám přinese nové hračky:)
Jak je to s údržbou verze 3.x na řadu uklidit hlášené chyby?
Jak je to s údržbou verze 3.x na řadu uklidit hlášené chyby?
V tuto chvíli jsou jen drobné problémy. Pokud je něco hlavní nebo rozhodující objeví, budeme samozřejmě z Maintenance Release co nejdříve:) Promiň, že jsem se nezmínil, že předtím - jsem předpokládal, že to bylo jasné (také jsme mluvili o nové funkce tam). Moje chyba:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):