PDA

Zobrazit plnou verzi: Odmítnuto Výběr příznaků pro anglický jazyk

furnivat
20-10-11, 01:16
Spustit fórum v angličtině. 90 % z mého fóra uživatelů jsou z USA. Chtěl bych mít možnost vybrat USA příznak jako výchozí anglická vlajka (momentálně je to UK "Union Jack" Příznak). Je mi líto žádat o to, protože jsem vlastně anglický, ale musím dát své uživatele, co chtějí! V okamžiku jsem ručně upravili obrázek GIF all_flags.gif nahradit UK vlajky vlajka USA.

vBET
20-10-11, 11:54
Ruční vydání je v pořádku. Jak jsme, že není třeba ji už změnit. Také ostatní uživatelé kdy potřebují bude to jednou a to nechat. Takže z hlediska výkonnosti je lepší jen Upravit obraz namísto použití další možnosti umožňující nastavit každý příznak. V takovém případě by jsme schopni používat CSS Sprite - dnes pouze jeden požadavek dostane všechny příznaky. Bez CSS Sprite bude jeden požadavek na jeden příznak = 53 požadavky. Také obrazy v podstatě že již máte řešení změn v vBET velmi vzácné.

Chápeme vaši potřebu, stále udržet v mysli, že to by snížit výkon a že je snadné řešení pro tento (jen upravit obrázek) jsme si že my nepůjdeme na to.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vB Enterprise Translator 4.10.1