PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Host vyrovnávací paměť nefunguje, a když se moderování bílé stránky.

Taurus
02-11-10, 09:46
V této fázi po re-instalaci VBET a nastavíte je stejným způsobem jsem to už dříve, host cache nefunguje, a když mi moderátoři jsou pohyblivé příspěvky jsou stále bílé stránky. Prosím o pomoc.

kamilkurczak
02-11-10, 11:02
Dobrý den, Taurus,
Zde máte nit s hostujícími vyrovnávací paměti problém. Prosím přečtěte si ji.
(Zhruba dvojnásobek gzip).
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/967-guest-cache-issue.html

o druhé. Pokusím se reprodukovat na své zkušební forum.

kamilkurczak
02-11-10, 11:51
Jak jsem si tě pevné se svým poskytovatelem host, ale po aktualizaci Apache můžete mít mod_deflate opět povoleny. Takže pokud je edable -> budete mít dvojí gdziped. Obraťte se na poskytovatele host a zakázat tento modul.

Zde máte kompletní návod, jak si ověřit (z Předcházející téma - napsal Michal)

Když zakážete vBulleitn GZIP volbou AdminCP GZIP HTML výstup a je Váš výstup ještě na zip. Si můžete prohlédnout zde:
GZip test
Poznámka: Je jasně popsán ve variantě vBulletin:

Pokud jste již používáte mod_gzip nebo mod_deflate na vašem serveru, nezapínejte tuto volbu.
Takže v této chvíli se zdá, že jste jeden z těch na, protože výkon je tak na zip. A to je pravděpodobně příčinou problémů s vyrovnávací vBET hosty - to je dvojí na zip, takže prohlížeče bejkárny to.

Taurus
02-11-10, 11:56
Mám teď Zakázáno GZIP v mé zemí AKT, ale i tak si tyto chyby:

Upozornění: filemtime () [function.filemtime]: stat nezdařila [cesta] / vbet_guestcache/en/_forums_dnp_news_php_content_3_id_8978.html v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53

Varování: Nelze změnit informace v záhlaví - záhlaví již zaslal (výstup začal v [cesta] / includes / class_core.php: 4598), v [cesta] / dnp_news.php on line 320

Upozornění: filemtime () [function.filemtime]: stat nezdařila [cesta] / vbet_guestcache/en/_forums_forumdisplay_php_f_8278.html v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53

kamilkurczak
02-11-10, 12:18
Tato chyba je řešena na našem fóru. Vyzkoušejte si to:

1.Just editovat soubor (prosím, kopii tohoto souboru): includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php
2find linka:

if ((time() - filemtime($vbet_readGuestCacheFileName) <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) {
změňte jej na:

@$fileTime = filemtime($vbet_readGuestCacheFileName);
if ((time() - $fileTime <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) {

Taurus
02-11-10, 13:25
Děsivý Kamil. Zdálo se, že to udělal. Nyní funguje skvěle. Děkuji moc!

Zeptám se mých Moderátoři také zkontrolovat, zda se další problém s jejich pohybu pracovních míst a získání bílé stránky jsou stále přítomny.

vBET
02-11-10, 13:34
Nejsem si jistý, že to souvisí s hosty Cache - pokud vaše Moderátoři se pohybují vlákna pak nejsou hosty ... Nejprve se, prosím to ještě stane, když je zakázáno host cache. Pokud ano, budeme vědět, zkontrolovat něco jiného. Jak to vidím já nyní je s největší pravděpodobností nebude problém hosty vyrovnávací paměti - moderátoři nejsou hosty, tak hosty vyrovnávací paměti nepracují pro ně ...

Kamil si ověřit u Taurus dělá hosta cache pracuje. Také se problém stane, když se tělesně postižené hosty cache. Zkontrolujte, zda lze reprodukovat na naší testovací forum.
Taurus - můžete vidět na serveru přihlásí nějaké chybové hlášení? Předpokládám, že nějaký soubor není součástí omylem. Pokud ano, v serveru přihlásí, budete mít komunikuje o neznámé funkci - to nám umožní vyřešit problém velmi rychle.

Taurus
02-11-10, 13:38
Je nám líto, nechtěl jsem říct, že má něco společného s hostujícím cache. Jen jsem se zmínil o 2 vydání dohromady, aby se otevřít samostatné vlákno.

První otázka hostujících vyrovnávací paměti je nyní vyřešen. Ten druhý se děje, když host vyrovnávací paměť byla zakázána, a tak jsem si také nejsou jisti, zda řešení hosty vyrovnávací paměti vyřeší to. Ale řeknu jim snažit se tak jako tak. Budu o tom zprávu.

vBET
02-11-10, 13:42
OK, takže - moje chyba. Vzal jsem to jako jeden problém. Prosím, mějte jedno vlákno na jednu otázku. To nám umožní s ní zacházet odpovídajícím způsobem. Moje chyba - Omlouváme se za vás a Kamil.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1