Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 3 на 3 FirstПърви 123
Резултати 21 за 26 на 26

Тема: Заглавие превод прекъсна в vBadvanced (нови теми)

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Не можеш ли да ми даде някои други решения? Бих искал да DoItMyself така, че в бъдеще ще знам какво да правя, без да се притеснява някой за всяка актуализация.

Както казах, всичко, аз трябва да направите, за да се определи грешката, е да щракнете върху редактиране (докосване нищо), тогава освен да получава и титлата, която работи правилно.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от mario06 View Post
    Бих искал да реша проблема сам, да ми дадете някои опции, така че мога да се опитам, когато кликнете върху редактиране на резба (не докосвайте нищо), след което натиснете Запамет всичко работи добре, което означава, че тя показва,.
    Ако разбирам правилно, когато заглавието е счупен и сте направили редактирате и записвате без да се променя нищо, след това се коригира? А как изглежда за нова тема - е счупена или OK?

Също така - аз съм все още чака за достъп детайли, за да бъде в състояние да реши този въпрос. В този момент ти си сам държите. Моля детайли за достъп PM, така че ние ще бъдем в състояние да реши проблема и го затворете.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от mario06 View Post
    Не можеш ли да ми даде някои други решения? Бих искал да DoItMyself така, че в бъдеще ще знам какво да правя, без да се притеснява някой за всяка актуализация.

Както казах, всичко, аз трябва да направите, за да се определи грешката, е да щракнете върху редактиране (докосване нищо), тогава освен да получава и титлата, която работи правилно.
    Още веднъж - ние се нуждаят от достъп до вашия форум. Ние трябва първо да се намери причината на въпрос, който трябва да бъде в състояние да го поправи. И ние ще се търси решение, което ще бъде включено в следващата версия - така че ние попълнете намерим за решение, което няма да изисква никакви промени във всяка актуализация.

В този момент ние не може да ви даде DoItYourself решение, защото ние не са решение и вие сте ни стопанство, за да го намерите. Ако искате да го решават - моля, дайте ни достъп. Ако сте наясно за проблемите на сигурността, моля временното сметки за нас, или промяна на паролите за някои временни, или да създадете например тест на вашия форум с възпроизведени въпрос.
    Последната промяна е направена от vBET; 10-08-10 В 00:10. Причина: печатна грешка

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Ако разбирам правилно, когато заглавието е счупен и сте направили редактирате и записвате без да се променя нищо, след това се коригира? А как изглежда за нова тема - е счупена или OK?

Също така - аз съм все още чака за достъп детайли, за да бъде в състояние да реши този въпрос. В този момент ти си сам държите. Моля детайли за достъп PM, така че ние ще бъдем в състояние да реши проблема и го затворете.

За да работи.

1. Кликнете върху редактиране
    2. Не правете нищо
    3. Просто запишете
    = Работи 100%, което означава, че нищо не е счупен!!
    Последната промяна е направена от kamilkurczak; 19-08-10 В 08:52.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Така че може би той вече е решен и това, което виждате, е само кеширани лош резултат от предишните версии. Моля, кажете как работи за напълно нова тема - резултатите са ОК, тогава (без това сляпо стъпка редактиране). Ако всичко е наред, тогава мисля, че въпросът вече не съществува и можем да затворим този въпрос

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Без отговор - така разбирам, че е решен. Ако не, моля пишете тук и аз ще отворя тази тема отново.

Страницата 3 на 3 FirstПърви 123

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •