Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 5 на 5

Тема: Активиране имейли само на английски език

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Default Активиране имейли само на английски език

Надяваме се Михал няма да се чувстват претоварени, когато той се връща. Мисля, че той каза, че е имало тежки наводнения в Полша. Добре, че той е по-голяма помощ през следващата седмица

Както и да е .... Опитах се да регистрирате нов потребител чрез различните преведени версии на езика на моя форум ... и всеки път, когато имейл за активиране винаги идва през английски език.

Аз се уверете, че да изберете подходящ език (различни), както и в регистрацията.

Имам следните настройки.

Разни> Покажи оригиналния текст за потребител> Normal
    Разни> Покажи оригиналния текст за гости> Normal
    Разни> Превод vBSEO съобщения в JavaScript> Да
    Google разпознаване на езика> Винаги се доверявай на потребител

някакви идеи?

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте. Да имаме голям потоп в Полша и бях на дълго пътуване обратно от бизнес пътуване. И също така съм щастлив, че следващата седмица нашият teem ще бъде по-голям и вие, тъй като нашите клиенти ще получите по-бърза поддръжка и по-бързи нови функции в vBET

Обратно към въпроса. vBET не подкрепя Emails превод в този момент.

Ние вече имаме TODO списъка ни, за да се интегрират vBET с Автоматични фрази система. Когато тя ще бъде готова, тогава ние можем да проверим възможностите да кука в автоматичен уведомителни имейли (който се основава на фрази) и да Автоматични изберете фраза според действителния превод.

Член
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

И аз също съм щастлив, че следващата седмица нашите плъпвам ще бъде по-голям и вие, тъй като нашите клиенти ще получат по-бързо подкрепа и по-бързо нови функции в vBET
    Страхотно, добре да се чуе! Това е един страхотен продукт.

Ние вече имаме TODO списъка ни, за да се интегрират vBET с Автоматични фрази система. Когато тя ще бъде готова, тогава ние можем да проверим възможностите да кука в автоматичен уведомителни имейли (който се основава на фрази) и да Автоматични изберете фраза според действителния превод.
    Добре, благодаря.

Член
    Дата на присъединяване
    Jan 2010

е това решен? Аз съм с 3.3.6 и имейли съм се преведени. изскачащи прозорци също

Забранен
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Здравейте!
    Ето отговора:
    Обратно към въпроса. vBET не подкрепя Emails превод в този момент.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •