Преместен в бъгове раздел. Ние ще го проверя и да даде бързо решение на проблема, ако тя ще бъде лесно да се опише
Аз просто се опитвам да възпроизведете проблема. Безуспешно. Направих нов блог влизане, но не одобрява просто отидете да визуализирате. На предварителен преглед е opaqued с Lang BBCode, това, което се очаква. Когато предварителен преглед пак това е само глоба, в него трябва да бъде. Може би аз се опитвам да го възпроизвеждат в грешен начин, или не разбира въпроса. Мислех, че въпросът за добавянето Lang BBCode, когато вече е добавен. Но аз не виждам такова поведение.
Моля, имайте предвид, че ако пишете съобщение и искате да визуализирате ще бъде opaqued от Lang BBCode в съответствие с избраната стратегия за разпознаване на езика. Това е така, тъй като предполагам, за да работят. И ако можете да го премахнете и да видите предварителен преглед отново след това отново ще открие език и добавете Lang BBCode. Това е както трябва да бъде. Защото предварителен преглед прави същите неща като представи, просто withour да го запазите в база данни. Така че йо трябва да видим точно същото нещо, което ще се добавя в база данни, когато ви го представя.
Моля, да кажа ли проблем съществува и проверка погрешно, или тя е такава, каквато я е проектирал?
Всеки намек как да я възпроизведе?
Последната промяна е направена от vBET; 10-06-10 В 22:42.
Без отговор. Както и да е - ние открихме нещо, които могат да бъдат също този въпрос в областта на командироване. Вече е фиксирана - ще бъдат включени в следващата версия. Моля, нека да знаем, че ще изглежда, че това е друг въпрос - ние ще се възобнови тази.