Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 7 на 7

Тема: Блог пост е двойно отразена в чернови режим.

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Cool Блог пост е двойно отразена в чернови режим.

Text automatically translated from: Portuguese to: Bulgarian
    Translated text
    Всеки път, когато отново редактирате блог пост в проекта режим, който е нов маркер е добавен глас.
    Всеки път, когато трябва да изтриете таговете за стари превод Lang инструмент, който разпознава текст отново и отново поставете етикет.
    Original text

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Преместен в бъгове раздел. Ние ще го проверя и да даде бързо решение на проблема, ако тя ще бъде лесно да се опише

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Translated text
    Добре, аз съм в очакване.

Благодаря ви!
    Original text

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз просто се опитвам да възпроизведете проблема. Безуспешно. Направих нов блог влизане, но не одобрява просто отидете да визуализирате. На предварителен преглед е opaqued с Lang BBCode, това, което се очаква. Когато предварителен преглед пак това е само глоба, в него трябва да бъде. Може би аз се опитвам да го възпроизвеждат в грешен начин, или не разбира въпроса. Мислех, че въпросът за добавянето Lang BBCode, когато вече е добавен. Но аз не виждам такова поведение.

Моля, имайте предвид, че ако пишете съобщение и искате да визуализирате ще бъде opaqued от Lang BBCode в съответствие с избраната стратегия за разпознаване на езика. Това е така, тъй като предполагам, за да работят. И ако можете да го премахнете и да видите предварителен преглед отново след това отново ще открие език и добавете Lang BBCode. Това е както трябва да бъде. Защото предварителен преглед прави същите неща като представи, просто withour да го запазите в база данни. Така че йо трябва да видим точно същото нещо, което ще се добавя в база данни, когато ви го представя.

Моля, да кажа ли проблем съществува и проверка погрешно, или тя е такава, каквато я е проектирал?

Член
    Дата на присъединяване
    Мар 2010

Translated text
    Аз снимам проблема и да споделя с вас.
    Original text

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Всеки намек как да я възпроизведе?
    Последната промяна е направена от vBET; 10-06-10 В 22:42.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Без отговор. Както и да е - ние открихме нещо, които могат да бъдат също този въпрос в областта на командироване. Вече е фиксирана - ще бъдат включени в следващата версия. Моля, нека да знаем, че ще изглежда, че това е друг въпрос - ние ще се възобнови тази.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •