Hataları bölümüne taşındı. Biz bunu açıklamak için kolay olacak eğer kontrol edin ve hızlı bir düzeltme verecek
Ben sadece sorunu yeniden oluşturmaya çalışıyordu. Başarısız oldu. Ben yeni bir blog girişi yaptı, ama bu sadece önizleme için kabul etmedi. Önizleme üzerinde ne bekleniyor lang bbcode opaqued oldu. Olması gerektiği tekrar önizleme ayarladığınızda gayet güzel oldu. Belki ben yanlış bir şekilde üretmek için çalışıyorum, ya da sorunu değildi anlaşılan. Ben zaten eklendiğinde bu konuda lang bbcode ekleyerek olduğunu düşündüm. Ama ben böyle bir davranış görüyorum.
Lütfen mesaj yazma ve önizleme yapmak istiyorum seçilen dil algılama stratejisine göre lang bbcode opaqued olacak ki. Bu işe varsayalım. Çıkarın ve önizlemesini görmek Ve sonra tekrar tekrar dili otomatik olarak algılayabilir ve lang bbcode eklemek olacak. Bu, olması gerektiği gibi. Önizleme göndermek gibi aynı şeyleri yapar, çünkü sadece veri tabanına kaydederek withour. Yani yo gönderdiğinizde veritabanı eklenecektir tam olarak aynı şeyi görmek zorunda.
Lütfen sorun var demektir ve ben bunu yanlış kontrol ediyordu, ya da biz tasarladık söylemek?
Herhangi bir ipucu nasıl yeniden?
Last edited by vBET; 10-06-10 at 22:42.
Cevap yok. Neyse - Cevap alanı da bu sorun olabilir bir şey buldu. Zaten sabit bir sonraki sürümünde dahil olacak. Lütfen diğer sorun olduğunu görünecektir bize bildirin biz, bu bir yeniden.