Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 5 на 5

Тема: Как брандирането без работа опция?

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Default Как брандирането без работа опция?

Аз подкрепих това, когато той е свободен мод, но ти каза, че не са получили дарение ми - и след това дори когато ви даде номер Paypay сделка все още не е отговорила.

Сега имам платени за пълната версия и брандирането безплатно вариант, тъй като и аз все още имам всички брандиране на моя сайт и няма информация за това как да го премахнете.

Можете ли да отговори на това? Мисля, че това е несправедливо, че са платили два пъти и аз все още не са това, което съм платил за.

Как мога да премахна брандинг?
    Последната промяна е направена от nlpconnections; 11-04-10 В 16:40. Причина: Добавяне допълнително усмивка, така че ще знам, че е спокоен хаха

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравей

Не бях проверка на дарение, защото вие също пише, че ще закупи платената версия, така или иначе. Така че няма смисъл да губят време. Проверих този дарения точно сега и виждам, че имам дарение от НЛП Connections през януари (с различен номер на транзакцията) - пише за него през април ... Така че това е причината, поради която аз мислех, че тя не дойде - аз проверих само последните дарения, които не са направени преди няколко месеца.

Ако имате брандинг свободен лиценз, тогава по подразбиране се отстранява кредитни връзка. Вие също така позволява след това да премахнете информация за версия vBET на всички. Ние изпращаме инструкции как да направите това, като PM или имейл, ако някой иска.

Имаш ли това, за което сте платили - можете да бъдете сигурни за това Аз съм изпращане PM в момента
    Последната промяна е направена от vBET; 11-04-10 В 22:31. Причина: погрешно думата

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Apr 2010

Благодаря за това!

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Jun 2011

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Здравей

Не бях проверка на дарение, защото вие също пише, че ще закупи платената версия, така или иначе. Така че няма смисъл да губят време. Проверих този дарения точно сега и виждам, че имам дарение от НЛП Connections през януари (с различен номер на транзакцията) - пише за него през април ... Така че това е причината, поради която аз мислех, че тя не дойде - аз проверих само последните дарения, които не са направени преди няколко месеца.

Ако имате брандинг свободен лиценз, тогава по подразбиране се отстранява кредитни връзка. Вие също така позволява след това да премахнете информация за версия vBET на всички. Ние изпращаме инструкции как да направите това, като PM или имейл, ако някой иска.

Имаш ли това, за което сте платили - можете да бъдете сигурни за това Аз съм изпращане PM в момента
    Когато купувам брандирането безплатната версия е, всички тези неща вече извадиха?

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Ако имате брандинг свободен лиценз, тогава по подразбиране се отстранява кредитни връзка. Вие също така позволява след това да премахнете информация за версия vBET на всички.

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •